Jānis Gūtmanis 1979 - Krāpšana

Lūdzu neuzticieties Jānim Gūtmanim 1979 gada viņš nodarbojas ar naudas izkrāpšanu solot iedot līzingu, tie iepriekšējie teksti ir Jāņa G. rakstīti reputācijas uzlabošanai un jaunu upuru meklēšanai. Viņa metode ir saņemt pirmo iemaksu un pazust!!! Pārbaudiet uzņēmumu SIA Baltic Vijans līzings reģ.LV50103612611 kam vairāki tiesu izpildītāji un pamatkapitāls 1 LVL, lūdzu neiekrītiet uz viņu pasakām par Lietuvu u.tt, lūdzu izlasiet ko nozīmē sociopāts : (http://www.diena.lv/blogi/sociopata-profils-757761), tas Jāni pilnībā atspoguļo!!! Jānis ir sēdējis cietumā par krāpšanu, bet mācību nav guvis un savas kriminālās gaitas tā arī turpina...

Esiet gudri...

Esmu iekritis viņu apmānā, melos un zaudēju lielu naudu...

Komentāri (4)

P policija 21.11.2013

Pilnīgi piekrītu, lūdzu neuzķeraties Jāņa Gūtmaņa glaimojošiem solījumiem, viņš ir krāpnieks.
Un no sirds iesaku visiem, pilnīgi visiem, kam viņš ir nodarījis pāri, iesniegt Valsts policijā sūdzību. Lai Jānis Gūtmanis atbild par visiem saviem darbiem un nedarbiem.

xy-files 21.11.2013

Zemnieku saimnieciba un policija = viena un taa pati persona. Jeez, registreeji divus profilus un divas gandriz vienadas sudzibas un abas arii komenteeji no otra profila.

A accite 28.08.2014

Jānis Gūtmanis ir krāpnieks lielos apmēros, izkrāpj naudu pārsvarā sievietēm, kas uzķeras uz viņa pārliecinošiem solījumiem .Neticiet nevienam viņa vārdam, lai cik galants viņš būtu. Neielaižaties nekādās sarunās, no šī cilvēka esmu smagi cietusi un zaudējusi visu, kas man piederēja.

V VLocane 23.10.2017

Jānis Gūtmanis dzimis 1979.gada 1.aprīlī krāpnieks, sociopāts, neģēlis, zaglis, melis. Lūdzu neticiet neviena viņa vārdam.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes