www.sudzibas.lv Jānis Krāpnieki

Jānis - Krāpnieki

Vēl aizvien Jānis turpina savas krāpnieciskās darbības, šoreiz viņš ir ieberzies pa nopietnam, jo izkrāpis pamatīgu naudas summu. Ir uzsākta krimināllieta par krāpšanu grupā (2 un vairāk cilvēki), viņam draud reāls 10 gadu cietumsods. Varbūt kāds var ko labu ieteikt no savas pieredzes, lūgums atrakstiet message (tikai konkrētajā pieredzē ar šo cilvēku vai viņa brāli mārtiņu). Jāatzīst, man vairāk interesē atgūt savu naudu, nevis ka tie brāļi akrobāti sēdēs aiz restēm.

Komentāri (3)

V viesturs.b 20.11.2014

vai Jānis Galviņš nav gadījumā īstajā vārdā Jānis Gūtmanis? Kā viņs' izskatās, vai kādam ir varbūt viņa bilde, ko te ievietot?
Jānis Gūtmanis un Mārtiņš Mikolaitis ??
tiem arī grupa un kā reiz par lauksaimniecības tehniku.
Info par Jāni Gūtmani un viņa foto ir te sūdzībās atrodama

E Eriks Kravcuks 21.11.2014

Jānis un mārtņš Galviņi - tie ir viņu īstie vārdi

9 9Viktors9 21.11.2014

Varu apstiprināt, ka viņi - Jānis Galviņš un mūsu gadījumā arī Jorens Freimanis nodarbojas ar krāpniecību. Uzsāka darbu, paņēma naudu materiālu iegādei un pazuda. Atbalstu, krimināllietas uzsākšanu un cerams ka kopā varētu pielikt punktu šīm krāpnieciskajam darbībām.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes