www.sudzibas.lv IZZI ligumsaistibas

IZZI - ligumsaistibas

Pirms pusotra gada nosleedzu ar IZZI liigumu uz diviem gadiem par kabeltelevizijas pakalpojumiem.Biju panjeemusi lielo paku, bet shobriit naudas truukuma deel veeleejos palikt pie shiis televiizijas, bet panjemt mazaako paku. shie paarsleedz uz mazo paku pa 10, -Ls un obligaati paarsleedz jaunu liigumu atkal uz divien gadiem. ja nolemshu shobriid lauzt liigumu, sods 50, -ls. buus jaacieshas pusgads un jaamaksaa tie 12, -ls, lai novembrii peec liiguma beigaam varu tikt no shiem valjaa.

Z

Komentāri (3)

N na 15.06.2009

ja izzi meklē stulbeņus. varbūt pacieties un tad viss būs ok.kautgan ja gribētu aizej uz to jobano kantori un pasūti visus ratā. nevar mani piespiet mainīt tv paketes ar stulbiem nosacījumiem.

E 29.06.2009

Lai noslēgtu beztermiņa līgumu, kuru varat lauzt jebkurā brīdī nemaksājot sodu Ls5, jāmaksā sākumā Ls29.90 (14.90 par parastu 2 gadu). Varat reāli ietaupīt, ja zināt, ka ir tāds beztermiņa līgums protams un vēlaties notestēt IzzI, kuriem ir tādi drakoniski sodi - vai tie neliekas neliekas aizdomīgi pie tāda super laba pakalpojuma sniedzēja?

PS. Ieteikums visiem, kuriem ir problēmas ar servisa nepieejamību, iet uz kantori un rakstīt iesniegumu par kārtējā rēķina samazināšanu.

V vladimirs 21.11.2009

obrashjajtesj v PTAC s oficialjnim zajavleniem...
u nih net prav schitatj shtraf za polnie dva goda, , , a dolzhni zashitatj ot ostavshihsja mesjacev do okonchanija sroka dogovora...
oni objazani pozvonitj ili pisjmom predupreditj o dolge...a ne srazu podavatj v kreditreform...
esli ne pomozhet PTAC togda v sud...no etih urodov nado vivesti na chistuju vodu...
pustj peresmotrjat svoi poziciji na rinke uslug...bespredel s etim "IZZI"

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes