Ivetas Grotkeres ģimenes ārsta prakse - nekompetence

Labdien! Nevaru vairs klusēt. Vai tiešām ģimenes ārsts pie mums ir tikai "nosaukums" un vajadzīgs tikai lai izrakstīt receptes. Ārstēšanas ka tādas vispar nav, labākais ja uzrakstīs, ar grūtībām, nosūtījumu pie cita ārsta. Atšifrēt analīzes rezultātus nevar, laikam neprot lasīt vai nezin ko teikt, ar citiem izmeklējumiem tāda pat situācija. Pacients ko pats mājas izlasa un saprot tas ir viss, bet kad uzdod konkrētu jautājumu arī nesaņem konkrētu atbildi. Vai grūti pateikt to kas tur rakstīts? Mīļākie vārdi "laikam", "varbūt". Ja tu nezini, tad jāsūta pie specialistie, uz slimnīcu un t.l. Kaut ko taču jādara!!!
Ārsts-specialists izraksta vienas zāles, ģīm.ārsts citas. Nākošreiz to ko izrakstīja ģīm.ārsts ārsts-specialists anulē. Un tā tālāk.
Interesē, kā nodod atestāciju tādi ārsti, ja viņi neko nesarot, vismaz tā izskatās. Vai ir cits variants - negrib ārstēt, nosēž savu laiku un viss. Laukos veciem cilvēkiem taču nav kur citur iet, strādā tikai divi ģim.ārsti. Paliek tikai nopirkt zārku un gaidīt "momentu", jo nav nekādas jēgas un palīdzības no ģim.ārstiem, lieka nervu bojāšana no gada uz gadu.. Ļoti neapmierinā tāda ģim.ārsta attiecība un darbs.

G

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes