www.sudzibas.lv IVETA DUNDURE Esiet piesardzīgi

IVETA DUNDURE - Esiet piesardzīgi

Vēlējos Jūs pabrīdināt, ja izvēlēsieties Ivetas Dundures pakalpojumus- NEKAD nedodiet naudu avansā!!! Jūs to nekad arī neatgūsiet atpakaļ...Pirms izmantoju meitenes pakalpojumus, izlasīju sūdzību, bet pievēru uz to acis, domājot "kam negadās", bet izrādās ka negadīšanās ir sistemātisks pasākums meistarei un neesmu vienīgā, kas pus gadu gaida savu naudu atpakaļ... Attaisnojumi- dažādi. Nav kontā naudas, nav naudas sabiedriskajam transportam, slimība, nav laika, jo jāpārvācās utt.
Es nenoniecinu darba kvalitāti, bet attieksme pret klientiem būtu jāuzlabo, ja vēlas tomēr vēlas saglabāt kaut minimālu tēlu starp tik daudz konkurentēm.

I

Komentāri (5)

S Saullite 16.06.2014

Neiesaku, nevienam pie vinjas pieaudzet matus, ja negribat palikt bez matiem!! Loti neprofisionala!! ?Naudas izkrapeja!!

S SDin112 23.11.2014

Šī meitene apkrāpj, pat tad ja atnāc ar saviem matiem piemēram kā es ar 25 pāriem (pieaudzēšanas metode ar plāksnēm) beigās izrādās, ka pieaudzēti vien 15 pāri, ko pats sajust nevari, un tā sistemātiski apkrāpjot 2 klientes - īpaši tās kuras pašas skaita naudu viņai, viņa līmē citu cilvēku matus un vienkārši iegūst no tā lielas naudas summas.

Tais skaitā arī ļoti nekvalitatīva un nepareiza pieaudzēšana, tāpat arī profilakse - ja mati nedaudz sapinķerējušies - nevis izpinķerē kā tas būtu jādara, vai pat nevis nogriež, kā dara tad ja ir bezizejas situācija - bet uzlīmē pa virsu jaunas līmlentes uz pinķerējumiem tos atstājot un padarot situāciju vēl briesmīgāku.

ņ ŅAU 17.12.2014

Ej nu nemuldi! Es pie Ivetas audzēju matus jau otro gadu- gan uz kapsulām, gan uz plāksnēm pārmaiņus. Darbu viņa veic vienreizēji ātri un KVALITATĪVI.
Cenas ir vienas no zemākajām, jo par darbu viņa ņem kapeikas, salīdzinot ar Stellina un Mella saloniem!
Ko tad tu jūs gribējāt- par 100 eirīšiem pilnu galvu ar matiem 66 cm, kuru pašizmaksa vien ir ja pāri 150, ja ne 200 eiro- plus vēl darbs? Nu tad divi varianti- spraud tad lēto ķīnas kanekalonu uz klipšiem pa 20 eiro, jeb ej uz MELLU, kur uz vietas audzē un paliec bez 500-600 un vairāk eiro!
Arī- ja kopšanas pamācību laid gar ausīm, tad pašas vaina vien ir.
Kopt matus arī jāmāk (un to viņa izstāsta!!!)- no tā atkarīgs tas, cik viņai jāčakarējas profilakses laikā! Arī to Iveta paveic līdz pēdējam sīkumam. Pirmajā reizē pati samučkāju matus kunkuļos, jo nepareizi kopu, žavēju, veidoju, līdz visas keratīna kapsulas bija vnk sakusušas ar maniem dabīgajiem matiem- bet viņa 4 STUNDAS čakarējās, līdz mati bija perfekti tīri no visa liekā!
Un ko nozīmē-palikt bez matiem??? Ja noņem pieaudzētos matus- dabiski ka redzama krasa atšķirība, jo apjoms ir mazinājies. CILVĒKAM DIENĀ IZKRĪT 100- 150 MATU, kuri plaliek kapsulā, jeb plāksnē.

A ardilla 18.12.2014

Iveta visus matus izrauj ārā ar knaiblēm, jo žēl naudas nopirkt šķidrumu kapsulu noņemšanai. Vai tas ir profesionāli?
NEKAD neejiet pie šīs būtnes.

ņ ŅAU 23.12.2014

NAV pieklājīgi cilvēku saukt par būtni!
Un ardilla- tu daudzos sūdzības.lv. komentāros parādies- varbūt tev kautkādas neapmierināmas prasības? :p

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes