www.sudzibas.lv Iveta Bērziņa. ļoti nekvalatīva vecmāte

Iveta Bērziņa. - ļoti nekvalatīva vecmāte

Šī sieviete ir vecmāte, kura pieņem dzemdības mājas apstākļos, bet lūdzu dārgās sievietes grūtnieces, ieteikšu jums pēc savas nejaukās pieredzes nepiekrist viņas pakalpojumiem, jo, 1 kārt- manam bērnam nebīja nekāda vaina, līdz brīdim, kad viņš piedzima, konkrētāk- viņš piedzima nedzīvs, lai gan līdz pat pēdējam brīdim bīja dzīvs. Pēc viņas vārdiem, tā esot bījusi mana vaina, jautājums- ko es izdarīju nepareizi, ja līdz dzemdību brīdim mans bērniņš manī bija dzīvs?
2 kārt- esmu dzirdējusi, ka pat viņa nevedot sterilizēties instrumentus, bet gan mājas apstākļos viņus nomazgā zem karsta ūdens, un tad liekot cepeškrāsnī sterilizēties- jautājums- kur tur higēna un anti sanitārie apstākļi?
Tad jau tai jābut perfektai cepeškrāsnij, kurā nekas cits netiek darīts.
Tātad, mīļās, topošās māmiņas, lūdzu padomājat pirms piekrītat dzendēt mājas apstākļos, tomēr slimnīcā ir drošāk, un vairāk speciālistu apkārt.

S

Komentāri (10)

V Vikija 19.03.2011

Tā lūk arī ir pieredze, ka dzemdē mājās... Nākošo reiz laikam dzemdēt vajadzētu slimnīcā.

A Alina 19.03.2011

Pat mana draudzene ved savu kucite ( suni ) dzemdet uz kliniku, lai butu droshak, ko lai teik pa cilvekim, dzemdet majas --- ne tikai slimnica .

č ČangalsPleška 19.03.2011

Uzas kakoj! nado bilo dodumatsja doma rozatj! Da esce i ne ponjatno s kem!

A Aiga 05.07.2011

Ir noteikti bijuši daudz un dažādi aspekti, kāpēc tā ir noticis???? Kāpēc vecmāte ir vainīga pie tā, ka bērniņš piedzima nedzīvs? Es savu bērniņu sagaidīju tieši ar vecmātes Ivetas Bērziņas palīdzību mājās un varu teikt, ka tas bija mans un mana vīra jaukākais pārdzīvojums dzīvē. Pirms tam biju dzemdējusi arī dzemdību namā, kur savukārt savu bērniņu pazaudēju. Viņš piedzima sveiks un vesels, taču dzemdību namā dabūja infekciju, dēļ kā mēs viņu pazaudējām. Tas bija šausmīgi... Es nekādā gadījumā nevaru piekrist, ka minētā vecmāte kaut kādā ziņā ir slikta. Tik pat labi varu teikt, ka nekādā gadījumā nedzemdējiet dzemdību namā, jo tur ir pilns ar visādām infekcijām. Nekas šajā pasaulē nav absolūts kā mums gribētos.

S Sarii 25.08.2011

Vienalga slimnīcā drošāk, man nekad nebija doma majās dzemdēt, jo baidījos -ja nu kas.Un nenožēloju nemaz, puika piedzima ar nulle apgaras skalas rādītāju, priecājos ka klāt bija visi speciālisti, aparatūra, ļoti priecīga-tagad puikam 3 gadi.Stradiņu dzemdību nod.gribu uzslavēt, biju bez līgumiem dzemdēt, bet attieksme no ta nemainījās, super vecmāte Ilze.

I Iveta 06.10.2011

Es, vecmāte Iveta Bērziņa, visiem, kas lasa šo sūdzību, varu paziņot - nekas tāds nav bijis. Tas ir klajš apmelojums, kuru jau izmeklē policija, un rakstītājam nāksies stāties tiesas priekšā (diemžēl pati šo rakstu izlasīju nesen). Internetam nevajadzētu būt tai vietai, kur izgāzt personīgas dusmas un nesaņemt par to sodu. Topošajām māmiņām iesaku atklāti izrunāties ar savām vecmātēm, nevis lasīt '' samazgas '' dažādos portālos. Ir patiesi žēl, ka tiesu procesi mūsu valstī nenotiek tik ātri cik gribētos, un arī šī mājas lapa reaģē tik lēnām...

V vandal 07.12.2012

Patiesībā Iveta Bērziņa "balta, pūkaina un nevainojama". Vai ne, Bērziņa?
Vecmāte I. Bērziņa neapgrūtina sevi ar atbildēm uz vienkāršiem jautājumiem konsultācijas laikā. Kopumā uzvedas, kā kāda augstpratīga priekšniece pret padoto. Nedaudz laipnības var sagaidīt, kad smaržo ar naudu. I.Bērziņa nokavēja uz dzemdībam un ierodas stundu pēc tam. Vari, Ivetiņ, sudzēties jebkura tiesā, bet par neizpilditiem līgumsaistībam (neizdarītu darbu) tu pieprasīja samaksu pilnā apmērā- tas ir FAKTS. Samaksas pilnu apmēru par neizpildītiājām saistībam viņa bezkaunīģi motivēja jaunājiem vecākiem ar savu neticamo psiholoģisko spriedzi ..kaut kur ...kaut kur citur, tikai ne dzemdības laikā un noteikta vietā. Bērns piedzima bez vecmātes palidzības, klatienes, laicīģi par to viņu informejot (vismāz 2 stunas pirms dzemdībam). Kad sieva dzemdēja, Bērziņa nekautrējas piezvanīt man pa telefonu un palamaties, aptuvēni: "kā atļavaties dzemdēt bez mana tieša rīkojuma?!" Kopumā mūms radījas iespaids, kā dzemdības vecmātei - nothing special, only buisness un jā būtu kaut kas ne tā, vecmāte 100% atsmerētos.
Tas tikai ir viens gadījums, ļoti iespējams, kā kādam tas bija daudz labāk. Man jau po... kas tur ar to augstikvalificētu. Pēc manam domam neviens diploms no personas pēc pases datiem neuztaisīs cilvēku. Man piedzima bērns bez visādiem super professionāliem. Ta, kā tam iespējams jābūt dabā.
Pārliecināts, kā liela daļa no tiem pozitīviem komentāriem šeit un citur sarakstīti ar vecmātes paziņam vai pašrocīģi, jo jāsaprot daudziem tas tikai reitings, no tā atkārīga pēļņa. Esiet izvelīģi

V vitux 19.05.2014

katram vajag paļauties uz savu pieredzi un dažādu apstākļu analīzi pirms pieņemt lēmumu kur dzemdēt. visur savi plusi un savi mīnusi. cilvēks arī vienam labs otram slikts. Es ar Ivetas palīdzību sagaidīju divas meitīņas, pirmo dobelē, otro jūrmalā. paldies jaukajai vecmātei. nevienu sliktu vārdu nevaru pateikt par Ivetas attieksmi un profesionalitāti. un ja vajadzētu arī trešo reizi izvēlētos tieši viņu.

I Ilze R. 10.07.2014

Man ir bijušas 2 mājdzemdības un otrās bija ar Ivetu. Ja būs vēl, tad noteikti ar Ivetu! Varu teik tikai to labāko.

S Signija Vintere 20.06.2016

Man bija divas dzemdības ar Ivetu mājās! Ļoti forsa un zinosa vecmāte!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes