www.sudzibas.lv IServiss.lv Darba intervija

IServiss.lv - Darba intervija

Nesen biju uz darba interviju šajā iestādē iserviss.lv , ja izdomājat doties uz šo kompāniju strādāt, tad neiesaku. Kompānijas direktore iedomājusies no sevis nez ko, loti neprofesionāli vada darba interviju ar savām personiskajām piezīmēm un uzskata, ka svešu cilvēku jau pirmajā reizē var uzrunāt uz tu un savā zinjā noniecināt, galvā par daudz sakāpis un attieksme jāmaina sarunājoties ar cilvēkiem. Darba intervija norit apm.2 -3 h, tā itkā gatavotos tevi pienemt kādā valsts amatā, pēc intervijas palika loti nepatīkamas un negatīvas sajútas.

A

Komentāri (1)

I iServiss 03.11.2015

Labdien, Cienījamā/-ais autors!
Paldies Jums par Jūsu izteikto viedokli. Tas ir uzklausīts, izskatīts un ņemts vērā.
Mēs augsti novērtējam, ka cilvēki izsaka viedokli.
Mums ir svarīgas ne tikai uzslavas, bet arī ieteikumi un redzējums par mūsu servisu. Kurš gan cits, ja ne Klients vai sadarbības pretendents, spēj izteikt patieso viedokli.
Priecātos šādus jautājumus risināt klātienē, esam atvērti komunikācijai un caurspīdīgai situācijas izskatīšanai.
Uzreiz gribam atvainoties, ja kaut kāda veidā esam aizskārušu Jūs ar savu komunikāciju, tas noteikti nebija domāts tīšuprāt, bet ir tikai nepatīkama domstarpība.
Mūsu kompānijas politika ir balstīta uz rūpēm pret Klientu un Darbiniekiem. Mums ir svarīgi radīt labiem, profesionāliem, uz izaugsmi tendētiem darbiniekiem darba vietu, kurā viņi var realizēt savu potenciālu.
Mēs cienam cilvēku atklātību un personīgo viedokli.
Esam atvērti ieteikumiem, lai uzlabotu jebkuru procesu kompānijā. Šādā gadījumā augstu novērtēsim atklātu pretenziju pieņemšanu ar reāliem vārdiem, uzvārdiem un pamatotiem faktiem objektīvas situācijas izskatīšanai.
Sūdzības Jūs variet iesniegt mūsu birojā A. Deglava 7, elektroniski uz e-pastu [slēpt]@iserviss.lv, kā arī- esam gatavi personīgi uzklausīt, izskatīt jebkuru situāciju. Sūdzību gadījumā mēs individuāli izskatam katru situāciju, sūdzību atbilstību faktiem, iepazīstoties ar pilnīgu situācijas skatījumu un pamatotiem faktiem no sūdzību sniedzēja puses.
Esam atvērti komunikācijai un, ja Jums ir palicis kas nepateikts, kas nomoka Jūsu sirdi un tiešām ir pamatoti fakti sūdzībai, gaidīsim Jūs personīgi mūsu birojā.
Ar cieņu,
iServiss administrācija.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes