Aleksandrs Berezins/Efremova Nadja - Krāpnieki

Vēršu uzmanību dzīvokļa izīrētājiem uz negodprātīgiem īrniekiem, kas padzīvojuši noteiktu laiku aizbēg nesamaksājuši komunālos pakalpojumus. Ģimene sastāv no diviem bērniem un diviem pieaugušajiem. Vasaru ģimene pārdzīvo kādā vasarnīcā, ziemai meklē siltumu, ērtības un muļķus izīrētājus, kurus pavasarī var "uzmest" . Kā neiežēloties par maziem bērniem (jaunākajam ap 3 gadiem). Ja Jums pagadās šie cilvēki: Aleksandrs Berezins p.k......81, Efremova Nadja (sarakstās no e pasta [slēpt]@inbox.lv, telefons 25906764 )- esiet uzmanīgi-KRĀPNIEKI!

ī

Komentāri (3)

P pavasaris_15 27.04.2015

Sorry, bet lielākajā daļā izīrētju ir pāsi vainīgi, ka pieļauj parādu tik lielu! Ja ņem par pēdējo mēnesi, un, ja seko līdzi, ka tikko rēķins nav nomaksāts par komunālajiem vai saimniekam netiek izmaksāta īres nauda, uzreiz jāizliek uz ielas! Un viss!

V VladIat 27.04.2015

nu tas ir pilnigs psc blegj ko lai piebildu

Likumsargs 27.04.2015

Izīrētāji paši vainīgi! Īres līgumus nenoslēdz, tādā veidā izvairās no nodokļiem un pierādīt neko nevar, ka ir kādam izīrējis kaut ko un apsviedīgi īrnieki to izmanto!
Dots devējam atdodas!
Izīrētāji nav labāki par īrniekiem!
Kad īrnieks šo apkrāpj tad šis bauro pa visu pasauli, bet ka pats tajā pašā laikā krāpj valsti, nenomaksāto nodokļu veidā, par to prasmīgi klusē!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes