Īrnieki-krāpnieki. - Krāpnieki

Neuzķerieties uz īrniekiem krāpniekiem! Marika Špone dzimusi 1988. gadā ar draugu Kalniņu un diviem maziem bērniem. Kaut kā sagrabina naudu pirmajai iemaksai, pirmo reizi samaksā par komunālajiem, pēc tam stāsta pasaciņas par sociālajiem dienestiem! Izdzīt no dzīvokļa viņus ir neiespējami, sauc policiju, ugunsdzēsējus, ātros, visādus dienestus, izsaka draudus, aizbildinās ar to, ka ir mazs bērns. Melo katru reizi atverot muti. Zvana katru otro dienu bļaudama, sūta īsziņas ar nepiedienīgiem izteicieniem. Dzīvokļu īpašnieki, umanieties!

G

Komentāri (8)

A AAAA 21.07.2011

Tada pati ir cvetkova inara, (udre), tagad var but cits uzvards, bet no kaunatas, rezeknes novads.Vina ar savu divu maasu palidziibu vienkarsi visu iznes araa, paradus arii sataisa, bija uzticeetas ( uz savu galvu )visas maksajumu gramatinas.
Kaunatas cvetkovienes metiet ara no dzivoklim, nelaidiet pari slieksnim vispaar!!!Reti riebiigas, maitas.

L Lavra 21.07.2011

Maksājumu gramatinas, OI KA RēCU.Kad melo vismaz paineteresējies ka tagad tiek veikti komunalo reķinu apmaksa, grāmatiņa Tu...LOL

K Katrina 30.07.2011

Arnis Rēvics nesamaksāja par pēdējā mēneša komunālajiem un aizlaidās uz īriju :D

T ToKatrīna 30.07.2011

Drīz nevienam jūsu dzīvokļi nebūs vajadzīgi, jo visi aizbrauks prom.

S sauliiite 01.06.2012

Labdien sakarā pa šo informāciju un nepatiesas informācijas sniegšanas ir ļoti nesmuki to lasīt.Pirmkārt man nau 2bērni otrkārt man nau dzīvesbiedrs kalniņš un man ar sociālo dienestu nau nekāda sakara.Šis cilvēks lika šo rakstu lai mani nomelnotu.Šai saimniecei ir pašai uzsākta krimināllieta pa mantas piesavināšanu naudas izspiešanu un nepatiesas informācijas sniegšanu varas iestādēs.Lai nomelnotu mani viņa ielika šo rakstu...Lūdzu arī neuzķerieties uz šīs saimnieces jo viņa meklē īrniekus lai izspiestu naudu un pēc tam novaktētu ka īrnirki nau mājās un nomaina dzīvoklim atslēgas lai piesavinātu mantas un pārdotu.Tas pats notika ar mani.Es visu biju viņai samaksājusi un pat pārmaksājusi.Viņa novaktēja ka es neesu mājās un dzīvoklim nomainīja atslēgas lai dabūtu manas mantas lai varētu tās notirgot.Viņa savāca pilnīgi visu visas elektro tehniku mēbeles drēbes man un mazajam mantas traukus pat dokumentus neatdeva.Pat izdarījās ka man kaķis gandrīz dzīvs palika...šīs saimnieces vārds ir Vladlēna kalugina...

M mimo 27.04.2013

Смешно читать и грустно. Вы, саулите, явно лукавите. Порядочные вы все, ага. И сказочники к тому же) Очень надо вас кому-то очернять просто так?

B brancis 23.05.2013

Piekrītu, ka Marika Špone krāpjas un arī Ilgonis Kalniņš un Sarmīte Kalniņa krāpjas.

J JOOO 07.02.2017

Kur varētu būt publiceti-irnieki krapnieki-Liepajā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes