Irēna Sauka - Attieksme

Biju šokā par attieksmi šorīt poliklīnikā "Šarlote". Biju pierakstīta pie ginekoloģes Irēnas Saukas uz sonogrāfiju. Ierados pēc pieraksta precīzi, pat minūtes 5 pirms sava laika. Nekas vēl par to,ka man nācās pagaidīt minūtes 20 PĒC mana laika, varu saprotu, visādi gadās pacienti ar attiecīgajām vainām...Kad beidzot tiku klāt, liels bija mans pārsteigums, kad daktere mani vispār negribēja pieņemt, jo es neesot nemaz pierakstīta! Bet man uz rokas ir lapa,uz kuras skaidri un gaiši ir gan pareizais laiks, gan datums, gan kabinets. Tas, ka parādīju to viņai, nenozīmēja neko! Mans laiks neesot, esot (vēl trakāk!) mani gaidījusi pēc pieraksta pavisam citā datumā, laikā!!! Pilnīgs murgs! Beigu beigās sonogrāfiju uztaisīja tomēr, lapu uzrakstīja, kad jautāju, lai vismaz paskaidro, KO viņa tur ir uzrakstījusi(rokraksts anormāls!), kas tālāk jādara, atbilde bija -dariet, ko gribiet, ja gribiet(!!!), varot pēc atkal pusgada nākt.
Lieki piebilst, ka nekad vairs viņas kabinetā kāju nesperšu, attieksme kā padomju laikos, pilnīgs šoks, pie tam-par ko?! Es saprastu,ja būtu kavējusi, ja būtu kādas citas laikā ielēkusi, bet nekas tamlīdzīgs nebija! Reģistratūrā ,protams, pēc tam šo lietu jautāju,kā tā var būt, ka neesmu bijusi pierakstīta, ja biju pierakstīta? Izrādās, jā, tā varot gadīties, sistēma bieži vien taisot "gļukus" !!! Un tad ?! Kāpēc PACIENTAM, kurš jau tā ir uzvelcies mazliet stresains, neba izklaides dēļ iet pie daktera, jādzird no pašas dakteris uzbrūkoši komentāri par NEKO?! Nekad neticētu, ka kas tāds vēl iespējams ŠODIEN! Nauda maksāta par pakalpojumu, laiks attiecīgais ir ievērots precīzi, rezultāts-nulle...Vislielākais cirks ir tas,ka nu man ir uz rokas papīrs,par kuras saturu man nav pat nojēga, KAS tur tika atklāts, KO man tālāk darīt. Loģiski, ka meklēšu tagad citu ārstu, lai vismaz paskaidro man...

D

Komentāri (21)

S Smurfs 31.03.2015

Es arī saskāros ar briesmīgu un nicinošu attiekami no dakteres Irēnas Saukas, kad ierados ar pēkšņu asiņošanu Gaiļezerā. Mani nosodīja un nicināja par visu iespējamo, arī par to, ko es vispār esmu ieradusies. Pārbaude turklāt bija ļoti sāpīga, kas nekad ne pie vienas ginekoloģes nav bijis, viņa redzēja, ka man sāp un tajā vietā, lai nomierinātu vai paskaidrotu, kas par lietu, šī daktere aizgriezās un pateica, ka var neskatīt mani... Un tā tur izturas pret grūtnieci, kas tikko asiņojusi un uztraucas, vai ar bēbīti viss ir kārtībā! Turēju savas kājas ar rokām, lai nekratās no stresa, kuras nebija iespējams novaldīt. Nenovēlu nevienai grūtniecei nonākt pie kaut kā tik šausmīga. Kauns par šādiem dakteriem Latvijā.

D dina2727 31.03.2015

Nu, lūk, vēl vienai nav paveicies ar šo dakteri...:( Skumjākais tas, ka šādi cilvēki atrodas tādā sfērā kā ārstniecība. Ir taču tik daudz iespēju, kur strādāt, -kāpēc jādara darbs, kurš nepatīk vai ir apnicis? Ok, ir daudz pacientu, un tas pieņemšanas laiks, iespējams, ir par īsu, lai paspētu ar visiem visu izrunāt...Bet ja reiz esi uzņēmies šo darbu, tad nekunksti! Kur paliek, galu galā, Hipokrāta zvērests?!... Un iet vizītē pie ginekologa vispār nav gluži tas pats, kas skaistumkopšanas salons, kuru var arī neapmeklēt. Goda vārds, ja man tie 32 eiro mētātos kabatā tāpat vien, es nekad pēc tās dakterienes nepamatotā, pat rupjā uzbrauciena un attieksmes, bikses nost nevilktu! Bet nauda bija samaksāta. Un pirmā stunda manā darbā arī jau nokavēta. Un mieles nepāriet, un jūtos kā izvarota(morāli), ja godīgi...

donna b 31.03.2015

Mani vienmer uzjautrina tie komentari par "padomju laiku", kaut saubos ka kada no komentetajam bija saskarusies ar Padomju servisu, dakterem utt. Starp citu, manuprat attieksme (ja ir nauda, un liela, bus Tev serviss, ja nav vai maza ) Latvijas Republikaa ir palikusi absoluti tada pati, neatkarigi vai ir padomju republika vai EU valsts. Un ja Tev ir nodibinats sakars ar arstu gadu ilgumaa, tad bus labs serviss, bet ja ta "no ielas", tad bus tikai sapes un vilsanas. Diemzel.

D dina2727 31.03.2015

donna b, es esmu bijusi pie ārsta ne reizi vien padomju laikos, man ir gadi 51 ar pusi. Tāpēc zinu, kā bija arī tad, zinu, kā ir tagad. Jāsaka, ka ne visiem ārstiem nauda ir izšķirīga. Man pat nav nācies nekad nevienai neko maksāt, nemaz tik bieži ārstu palīdzību nemeklēju(tpū, tpū, tpū!) Visu tomēr izšķir cilvēciskais faktors. Arī šorīt, kad biju tajā kabinetā, saruna varēja būt izvērsties citādā, ja vien ārstei būtu pielecis tāds nieks, kā atvainošanās vismaz. Jo ne es jau kļūdījos atnākot savā laikā. Var gadīties gļuki visiem, cilvēki vien esam visi, ne jau roboti, bet tīrā valodā pateiktu kaut vai: " Atvainojos, ka ir šis pārpratums radies, pagaidiet mirkli, klāt tiksiet vis" utt...Bet-nē, tā vietā sāk klaigāt, ka es, lūk, neesmu savā laikā atnākusi un basta! Un info laukā nedabūju nekādu galu galā! Kur tālāk iet, ko darīt, vai darīt? Fiasko! Un šādi nevar izturēties pret pacientu ārsts. Pat ģimenē, uz ielas, veikalā, skolā, darbā mēs tacu visi daudzmaz cenšamies viens ar otru saprasties, komunicēt, te tas nebija iespējams. Pilnīgi iespējams, ka pati daktere ari bija neizgulējusies, nesamīļota, varbūt klimakss, mazums kas, bet pat tas nedod viņai kā ārstam tiesības pret otru tā izturēties. Ja vēl būtu kāda spindzele uz gadiem 24, bet tacu jau 40 teju...Nekad vairs neiešu pie viņas, ok, , samaksāšu dārgāk pie privātās dakteres kādas, bet toties būs iespējams uzzināt, kas ir darāms tālāk...Biju iepriekš pie labas dakterītes(Svetlana Ozoliņa), bet līdz ar poliklīnikas pāriešanu no Grēcinieku ielas kontakti pazuda, " Šarlotē" viņa vairs nepieņemot. Tāpēc jau gāju pie citas, kā redzams, neveiksmīgi:(

Z Z.D. 16.04.2015

Arī man gadijās saskarties ar šo ginekoloģi :( Esmu pirmā bērniņa gaidībās, pašā sākumā gan, bet tā patās šaubos vai biju tādu attieksmi pelnijusi.
Sajutu sāpes lejas daļā un pamaniju arī diezgan lielu smērēšanos. Protams, satraucos, neesmu taču pirmstam bijusi stāvoklī. Mana ginekoloģe arī teica, ka ja nu kas, ja asiņo vai smērējās un viņas darba laiks ir beidzies, lai zvanu ātrajiem. Tā nu zvaniju ātrajiem un vēl jautāju - vai jābrauc uz slimīcu - atbilde bija jā, ka noteikti! Ziniet, labāk būtu nebraukusi, bet bērniņš man tomēr ir svarīgs. Ātrās palīdzības personāls - cepuri nost, visu ceļu interesējās kā jūtos, palīdzeja iekāpt un izkāt no busa, bet atlika ieiet Gaiļezerā, pie I.Saukas kabinetā, ka paliku ar muti vaļā!!! Tā jau esmu uztraukusies par bērniņā dzīvību un viņa tik spļāuj laukā savas nievājošās frāzes - " Ko jūs te atbraucāt, te jau viss katībā" vai arī kad atvēra krānu līdz galam un sakot " tad kad jums šitā lis asinis tad sauciet atros" es vispār paliku uz mutes!
Paldies Dievam ar mazuli viss kartībā, bet pie šī radijuma (ārsta) es vairs nevelos atgriezsties nekad un nenovēļu nevienai citai sievietei!!

L lilly 31.08.2015

Pedejais komentars ka no manim norakstīts! Naktī no sestdienas uz svētdienu ari tiku ar asiņošanu uz Gaiļezeru. Arī to pašu triku ar krānu parādija un teica ka neko neredz. Un vispār, jabrauc uz slimnicu tikai kad līs vairāk par 3 dienām.

S Shiny 02.10.2015

Labdien, lasītājas!
- Līdz galam neiedziļinoties Jūsu komentāros par Dr. Sauku, bet ir skaidrs, ka Jums nav tas labākais viedoklis. Izlasīju vienu, kādas apmeklētājas komentāru, un esmu nelielā nesaprašanā...

- Es pieteicos pie šīs ginekoloģes pirmo reizi. Es sapratu pirms apmeklējuma, ka kavēšu, nekādīgi nevarēju paspēt laikā, tādēļ piezvanīju dakteres māsai, paskaidroju, ka ieradīšos ar dažu minūšu nokavēšanos. Es ierados precīzi pēc pieraksta, ar dažu min. nokavēšanos. Iegāju pie viņas kabinetā. Pavisam mierīgi uzsākām mūsu sarunu - Kādēļ esat ieradusies, par ko sūdzības, cik ilgi, vai bijušas dzīves apstākļu, vietas maiņas utt... - Atbildēju, izstāstīju visu ko vēlējas daktere dzirdēt.
Pēc vienkāršas, patīkamas sarunas ar ārsti, es tiku attiecīgi izmeklēta. Viņa man visu izskaidroja ko un kā darīs, kādēļ tas tā ir jādara... brīdināja, ka var būt īpaši nepatīkami mirkļi.
Tiku izmeklēta, tika dotas tālākās norādes uz ārstēšanos. Teica, lai piezvanu pēc dažām dienām, jo būšot gatavi baterioloģiskie rezultāti, lūk, piezvanīju, un tuvākajās dienās, jādodas uz konsultāciju, pēc turpmākās terapijas norādēm. :)

Nezinu, kādēļ Jums ir izveidojušās šādas situācijas, bet es tiešām nevaru sūdzēties par ārsti. Nešķita pilnīgi nekas nosodāms dakteres darbā.

Varbūt atšķirība ir tā, ka pie viņas biju pirmo reizi savos 20 nevainības gados... bet katrā ziņā, mani apmierināja dakteres attieksme. Zinu, ja nu kas, iešu pie viņas vēlreiz. :)

M Marija Malahova 06.10.2015

Regulāri staigāju tieši pie šīs dakteres un neskatoties, kuru reizi es nāku, vienmēr tieku ļoti rūpīgi un laipni!!! izmeklēta un nosūta uz visvisādām pārbaudēm mani, lai beidzot problēma tiktu atrisināta, Un pat uzzinot par veselības problēmam, ne no viņas darba specifikas, zinot, ka esmu studente Rīgā un mans ĢĀ atrodas vairākus km no šeienes izrakstīja man receptīti, lai es varu iegādāties vajadzīgas zāles utt. Sazinoties ar ĢĀ uzzināju, ka jā, zāles pareizas izrakstīja utt.
Kā arī vnm paskaidro precīzi, ko jādara, jānopērk un nosūtot pie cita speciālista uzraksta un izstāsta vairākus variantur, kur lētāk utt.
Tā kā NEKO negatīvu pateikt par šo Dakteri nevaru un neuzdrošinos, Paldies viņai par to!!! :)

A ANZ 25.11.2015

Столкнулась с этим "гинекологом" в приёмной Гайлезерса, приехав с жуткими болями в низу живота будучи на 15 неделе беременности. Первое, что было сказано - мест нет!! Приезжайте тогда, когда кровить начнет!! Отношение "врача" оставляет желать лучшего, абсолютная незаинтересованность в состоянии здоровья пациента. Узнав о том, что в Гайлезерсе же было год назад проведено две конизации начала меня отчитывать, так как надо задуматься, почему у меня в 27 лет такие проблемы.. Сообщила, что операция не убрала проблему в здоровье, и дисплазия все равно есть, не смотря на послеоперационные проверки!!
Доведя меня до истерики, "врач" вдруг вспомнила о беременности и посоветовала не переживать. На просьбу сообщить как я могу поговорить с заведующей отделения, мне было сказано - что я могу пройти в операционный зал и поговорить с заведующей там. И вообще, никто со мной разговаривать не собирается!!
Отправила меня домой с болью, обследовав на аппарате узи и НЕ КОНСТАТИРОВАВ ПАТОЛОГИЙ. На следующий день меня на скорой увезли в Страдиня, где по выписке из Гайлезерса сразу же отправили в палату, так как у меня, оказывается, миома в 5-6 см и в очень не хорошем месте, и эта миома начала давить на мочевой пузырь, от куда боли. В Страдиня так и не поняли, как мне об этом не сообщили и как так меня послали домой.

И как это назвать? Это не врач, это человек, пришедший отсидеть дежурство! Зачем тогда работать вообще? Как вообще такого врача могли принять на работу? Куда смотрит руководство? Или руководство только оперирует, за подчиненными не следит?

S simens 31.08.2018

Šī ir mana mīļaka daktere, gan kad ar ātrajiem aizveda uz gaiļezeru,ar milzīgu cistu ( ( super uzmanīga attieksme ) gan kad pati mani operēja, gan pēctam, gan šodien pec paris gadu pauzes, tik uzmanīgi, rūpīgi visu izmeklēja, izstāstija, izjautāja, nesteidzināja.. es reali nepēju noticēt iepriekšejiem komentāriem. Neparko nemainītu pret citu dakteri!

J JulijaAlise 17.10.2019

Šodien biju pie šīs dakterītes. Paldies Dievam ka tiku pie tādas jaukas sievietes❤️ tik mīļa attieksme un profesionāla apskate. Redzēja ka es šausmīgi uztraucos un teica daudz labus vārdus. Vnk super!

T tat55 10.03.2022

Прекрасная, профессианально знающая врач , очень внимательная. Не верю предыдущим коментариям!

Ржу с тех, кто зарегистрировался специально, что бы написать хвалебный коммент. Думаете не палитесь, боты проплаченные?) Доктор себя заморала уже и запятнала своё имя. Не отмыть. ;)

T tat55 16.03.2022

А вы что тут делайте, уважаемый Edgars Pivčanskijs, на гинекологической странице? Скорее похоже , что вы проплаченный бот. А я пациентка доктора Ирены Саука. Да я зарегистрировалась чтобы написать хороший отзыв о враче.Потому что врач реально очень внимательная и профессионально грамотная. А то что там кого то не устроила, так это бывает. Всем не угодишь . А вы бы шли своей дорогий. Вам в другой кабинет.

A AljaH 21.09.2022

Irēna Sauka ir mana daktere jau 10 gadus, un es nemūžam nemainīšu ginekologu. Viņa ir sirsnīgs cilvēks un izciloša speciāliste. Es ar ātro palīdzību biju aizvesta uz Gaiļezera slimnīcu,ar asiņošanu. Viņa saprotoši izklausīja mani, profesionāli diagnosticēja un risināja manu problēmu. Es biju laimīga, kad viņa pati mani operēja pēc neveiksmīgas grūtniecības. Viņas attieksme ir patiesa un profesionāla. Viņa tik uzmanīgi un rūpīgi vadīja manu grūtniecību, visu izmeklēja, katru sīkumiņu man izstāstija, izjautāja visas nianses un ar dakteres palīdzību esmu kļuvusi par māti. Būtu vēlams visiem atcerēties, ka ķirurgi, ir cilvēki kurie strādā stresa apstākļos un nevienmēr var pavadīt ar pacientu tik daudz laiku, cik mums vēlētos. Manuprāt oratora talants nav galvenais ginekoloģijā, galvenais ir profesionālisms . Viņa ir lieliska ārste.

S Summerkid 16.10.2022

Irēna Sauka nedrīkst strādāt RAKUS neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanā, jo attieksme ir briesmīga: manipulē ar pacienta jūtām, pazemo, nerespektē. Cilvēks, kas nonāk neatliekamā palīdzībā vismazāk sagaida šādu rupju attieksmi.

J JeļenaB. 15 st atpakaļ

Daudz kas atkarīgs no pacienta.

L LilijaB 21.04.2023

Irēna Sauka ir brīnišķīga ārste, ļoti uzmanīga, zinoša, analīzēs pievērš uzmanību daudziem punktiem, kad citi ārsti tiem nepievērš nozīmi, es vēlos, lai šī daktere kā ginekoloģe būtu mana ārste.

S SVETLANA GUS 04.01.2024

Была у доктора Саука на скрининге в Гайлезерс, -очень понравилась. Позитивная, шутит, адекватный человек. Пригласила меня к себе в Шарлотту. Пришла на приём. В первый раз немного пришлось подождать (минут 10). Приём был отличный, рекомендации даны. Второй приём пришлось подождать 45 минут сверх своего времени, но доктор объяснила задержку. Что ж делать...бывает. Мне она нравится. Всё подробно объясняет и при осмотре рассказывает что сейчас будет. Скоро будет у нас операция, очень надеюсь на положительный опыт🙏🙏🙏🙏

T Tavi 14.03.2024

Сегодня была у этого доктора.Все еще не могу отойти от шока.Быстрей, быстрей, быстрей...За прием заплатила 50 евро, к гинекологу надо было срочно попасть.Встала с кресла, спрашиваю-когда анализ мазка будет готов?Она отвечает: а Вы не просили, я и не взяла!Весь "прием" длился от силы 10 мин.НИКОМУ НЕ СОВЕТУЮ ПОСЕЩАТЬ ИРЕНУ САУКУ!

J JeļenaB. 15 st atpakaļ

Fantastiska daktere. Biju Gaiļezerā, tagad taidos iet tikai pie viņas. Attieksme -lzbāku nevar gaidīt. Profesionāla un ļoti iejūtīga. Izprasīja visu vissīkākajās detaļās. Apskate bija ļoti rūpīga un uzmanīga.
Bija klāt studente, tas kā viņa pasniedz… nav vārdu. Es ceru, ka viņa savu pieredzi un profesionālismu nodos tālāk.
Lasot komentārus, grūti noticēt. Laikam hau pašas pie vainas kaut kur. Tikai vislabākie vārdi dakterei un visu cieņu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes