www.sudzibas.lv Tehnoshop.lv nepilda vienošanos par pasūtījuma saņemšanu

Tehnoshop.lv - nepilda vienošanos par pasūtījuma saņemšanu

Vilšanās par norunas neizpildi. Pasūtīju dārza nojumi 5 x 10 metri, ko Rīgā vēlējos saņemt nākamajā dienā. Vakarā veikals vairs nevarēja atbildēt (piegādātājs beidzis darbu) un solīja informēt nākamajā rītā. No rīta izvirzīja prasību piestādīt (fiziski atvest uz veikalu) bankas apzīmogotu maksājuma uzdevumu, jo ar internetā nosūtītu uzdevumu nepietiek. Šāda prasība nebija izpildāma (šķiet arī absurda interneta veikalam) un vienojāmies, ka ja līdz vakaram nauda būs ieskaitīta, tad varēšu saņemt preci. Naudas pārskaitījums veikalā tika saņemts, bet preces nebija. Labot kļūdu un piegādāt preci uz sava rēķina atteicās (80km attālumā). Rezultātā "norauts" iecerētais pasākums, jo telts uztādīšana aizkavējas par nedēļu.Nerekomendēju sadarboties, ja vajag ātri un jāuzticas norunām.

Komentāri (6)

B Beisbolzzz 08.06.2013

Pats lohanulsa un neesi pasaules naba. Un prasīt bankas apzīmogotu maksājuma uzdevumu ir pilnīgi normāli, nav nekas absurds

A AigarsS 02.07.2013

Ļoti līdzīga situācija. Par pasūtījumu interneta veikalā tehnoshop.lv tika izrakstīts rēķins (no sia alex prof), bet kad nauda bija pārskaitīta, tad pazvanīja un pateica, ka preces nav. Naudu arī neatskaita atpakaļ. Blēžu kantoris.

A absinthia_ 09.04.2014

31 marta pasutiju tejkannu, man ta bija vajadziga uz 4 aprili, teica ja samaksasu naudu tad bus taja datuma, pienak 4 datums neviens neliekas ne zinis, zvanu pati kur ir tejkanna- man pazino ka aizkavejas un bus 7 aprili. Piekritu vel pagaidit, 7 aprili atnaku pakal, bet man pazino, ka nav un vini nezin kad vispar bus- varbut pec nedelas, varbut pec menesa! Pilniga vienaldziba pret klientu! Iesniedzu iesniegumu, lai atgriez naudu, vel nav atgriezusi, ja nebus lidz ritdienai brauksu uz pateretajiem.
Loti iesaku neiesaistities ar so kantori!

V Verascht 22.04.2015

Мои приключения с этим интернет-магазином продолжаются
http://www.sudzibas.lv/tehnoshop-lv-c39981.html

V Verascht 22.04.2015

Мои приключения с этим интернет-магазином продолжаются
http://www.sudzibas.lv/tehnoshop-lv-c39981.html

S Sanita Andersone 20.12.2016

Samaksu pieprasa , preces neesot , naudu neatdod...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes