www.sudzibas.lv Intars Skels Bezadbildigs Celtnieks/Gulbuves

Intars Skels - Bezadbildigs Celtnieks/Gulbuves

Intars Skels un vins divi paligi, ka velak izradas itr no bernu nama, nevis masas berni, sak darit darbu ka ar verienu un telo lielos meistarus. Kad japlano izmaksas un celtnieciba, ta melo ka ir Vacija, un tad jau nakama diena Zviedrija. Intara draudzene, Gits Eglite, kas strada Lattelecoma Cesu centra, melo lidzi Intaram. Abi ir mainijusi mobilos telefonus un izmanto kolegu nummurus. Diemzel veicu darbam prieksapmaksu un Intars man ir parada par materialiem un darbu.Ja kads saskaras ar so puisi, uzreiz atsakaties! Darbs netiks padarits un pats bus pazudis pec paris nedeljam. Ar cienju, ipasniece

L

Komentāri (14)

L lasītājsss 24.05.2015

Kādas muļķības .Man viņš darbu padarīja ļoti labi un kļuva par labu, uzticamu draugu.Aprunājos ar Intaru, šeit neslavu ceļ, zināma viņam sieviete, greizsirdīga, kura visādos veidos cenšas no Intara izkrāpt naudu.Neticiet meiteņu murgiem šeit.
Rakstīts šeit ar kļūdàm, ja arī cilvēks būtu no bērnu nama kurš, vai tad viņš nevar būt labs strādnieks!!!Kāds sakars Ināra darbam ar kaut kādu Gits Eglite ?

K kaap aaraa 17.06.2016

vitamskelam personibas dalisanaas. pasam ar sevi jaaaprunaajas un jaaizdomaa kaa sevi itkaa attaisnot apmelojot pasutitaju.

B burve 24.05.2015

Kas tas par pfff.Intars ir loti uzticams stradnieks un savu darbu padara rupigi un var redzet ka to dara ar hobiju milestibu.vins nwu nekads krapnieks.ja intaram blakus ir sievietes krapnieces tad nevajag sadi apvainot intaru.sadi var celt sudzibu tiesa par nepatiesu intara apvainosanu publiski.

B burve 24.05.2015

Tads stradnieks atbildigs rupigs kartigi padara savu darbu ka nau kauna kautkadu sadu pfff celt pret intaru.

K kaap aaraa 17.06.2016

kas ir pffff?

B burve 24.05.2015

Neklausieties sis mulkibas par intara apvainosanu.ta ir nepatiesa apvainosana.

B burve 24.05.2015

Ko jus stastat mulkibas par intaru ka vins neizdara darbu kauna jums nau ja jums ka jus sakiet nepadarija darbu tad kada no jums ir runa par kkadam parmaksam.?vins padara savu darbu cienigi un kartigi un nevienu nesmauc vina zelta rocinas drizak izmanto tadi ka jus.un tad celiet pret intaru kkadus pffff..

K kaap aaraa 04.06.2016

intars skels uzmet savus darbiniekus par kuriem sanem naudu no darbu vaditaja par summu 480 eiro menesii. darbojas zem jura jatnieka un kada andra no domajams sia make service riigaa. peec naudas sanjemsanas no jura jatnieka un mineetaa andra melo ka naudu juris un andris nav samaksajis. kopaa mani intars skeels uzmeta par 480 eiro. skeels sevi maak pasniegt peec principa ar muti riigaa ar darbiem aizkraasnee. skeels ir sitis savu bijuso sievu. tagad dziivo ar kaadu zani madonaa. celju varu paraadiit. adresi zinu. skeels ir no varaklaaniem bijis norveegijaa nopircis audi avant kuram noklemmeejis motors. skeels ir atrodams visiem interesentiem. mans mob 25407232. raitis.

L lasītājsss 14.06.2016

Noteikti kad jus nestradajat tapec ari nemaksaja vai bija cita vienosanas ja tas ir taspats meistars tad mus darbus veoca labi un stradnieki bija apnierinati.gan jau bijat kafs dzerajs vai slimests tapec ari nemaksaja.

K kaap aaraa 17.06.2016

ne tur iebrauci vitamskel. tas ir cits meistars. godpratigais skels nav sasniedzams ari kadam jurim jatniekam. laikam jatniekam kas runajams ar gopratigo un caklo skelu. madona nav talu no rigas.

K kaap aaraa 17.06.2016

ej skolaa un apguusti gramatiku vitamskel.

K kaap aaraa 17.06.2016

vitams par vardiem atbild? varbut zobus paretinat? vitam tu varetu man piezvanit vajadzes par vardiem atbildet.

K kaap aaraa 17.07.2016

rakstiet valsts policijaa pret skeelu iesniegumu par naudas izkrapsanu. par to draud kriminalatbildiba. es domaju to pasu dariit. domaaju jau riit pat.

K kaap aaraa 17.07.2016

esmu otraas grupas invaliids un intars skeels izmantojot manu nespeeju saprast izmantoja manu darbu ekspluateeja mani par briivu. tas ir likuma paarkaapums un par personas bezpalidzigaa staavoklja izmantosanu draud kriminaalatbildiiba. skeels varees ar valsts policiju skaidroties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes