Inta Lasmane - Darbs

Pasūtīju prakses atskaiti pie Intas Lasmanes, e-pastu paraksta kā Laima Golde, vinas epasts ir [slēpt]@inbox.lv.
Bet apsolīto 6 lapu vietā atsūtīja kaut kādu sakopētu tekstu, par kuru grib 20 eiro!
Nekāda gadījumā nepasūtiet pie viņas darbu, atsūtīs kaut ko, un prasīs par to naudu!
viņas bankas konts ir

Inta Lasmane
p.k.290570-*****

D

Komentāri (10)

A aga5 09.09.2015

Hm, kopš kura laika kāds var publicēt personas datus internetā, bet īpašnieka piekrišanas. Meitenes vietā es grieztos policijā par Fizisko personu datu aizsardzības likuma pārkāpšanu, Administratīvais kodeks paredz sodu līdz 500 EUR.
Jācer, ka meitene šo ieraudzīs un griezīsies atbildīgajās institūcijās.

Un tam daunītim, kurš sev skolas darbu nevar uzrakstīt, sataisīt pamatīgas problēmas. :D

D Diviviens 09.09.2015

tagad pretjautājums aga5, kopš kura laika kāds var rakstīt kādam darbus, strādājot nelegāli, bez čekiem, tā jau ir nelegāla uzņēmējdarbība?

A aga5 09.09.2015

man diemžēl ar šāda veida darba pasūtīšanu nav nācies saskarties, bet smieklus izraisīja tas, ka Jūs esat ievietojusi sūdzību, lai nepieņem darbus no Veras Osipovas, ka viņa jūs apkrāpusi, tas nozīmē, ka jūs arī rakstat skolēniem darbus, bet turpat otrā sūdzībā jūs rakstiet, ka pati sūtījāt darbu. Respektīvi sanāk, ka jums tur liela konkurence, ka mēģiniet šādi viens otru aprunāt :D

Z Zukers2015 09.09.2015

Studenti vispār ir bezkaunīgi palikuši, paši darbus nevar uzrakstīt un tad vēl raksta sūdzības, ka viņus mēģina apkrāpt, kauna nemaz nav!

Z Zukers2015 09.09.2015

Aga5 ir taisnība, viņiem tur ir baigā konkurence, ja jau viens par otru dirš! Interesanti viņi visi legāli darbojās vai tikai mēģina imitēt darbību!
Vajadzētu par to Intu Lasmani VID pastāstīt, lai papēta, kas nemaksā nodokļus Latvijas valstij!

A aga5 09.09.2015

es domāju, ka tur viss ir kārtībā, jo lasīju rakstu, ka viena firma, viņiem pat ir mājaslapa līdzekļus no ES fondiem piesaistījusi, pamatlīdzekļu iegādei, bija ziņās, ka ārprāc, kā tā var, bet rezultāts bija, ka šie cilvēki konsultē studentus, kas tur slikts, gan jau kādam vajadzīga palīdzība. Domāju, ka arī privātpersonas ir reģistrējušās kā pašnodarbinātie, tad au datus tā vienkārši nesūtītu. Pareizi jau ir, kad izglītība ir pērkama lieta, bet tur neko neizdarīsi.
bet smieklīgi palasīt - raksta atsauksi ka kāda persona ir krāpniece, turpat uzreiz uzraksta, ka kāds nav samaksājis. laikam nezināja, ka sūdzības ir saistītas :D

Z Zukers2015 09.09.2015

Intersanti, cik cilvēki nopietni ņem vērā šo mājaslapu, jo cik esmu šeit lasījis sūdzības, tad daudzas ir muļķīgas, daudzi raksta visādas jēlības un kur var pārliecināties, ka tie dati ir pareizi?

Z Zukers2015 09.09.2015

Varbūt aga5 ir pati Inta?

A aga5 09.09.2015

neesmu Inta, pretējā gadījumā ja dati būtu īsti, rakstītu lapas administratoram, lai sūdzību izņem, jo datus nedrīkst publicēt, un ja arī es būtu Inta, tad no tā šīs sūdzības saturs nemainās, tas tāpat ir smieklīgs, salīdzinot ar otru šī autora sūdzību. vnk tas mani sasmīdināja, parasti nerakstu šeit komentārus, vnk šoreiz kaut kā izdomāju uzrakstīt.

Z Zukers2015 09.09.2015

Šajā mājaslapā daudzas sūdzības ir smieklīgas, tādēļ nav vērts ņemt viņas galvā, pie tam neviens nezina, vai viss ir pareizi

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes