www.sudzibas.lv E. Gulbja laboratorija Gulbja laboratorija darbinieku nelaipnība

Inita Lielbārde Gulbja Laboratorija - Gulbja laboratorija darbinieku nelaipnība

Esam Gulbja laboratorijas klienti nu jau drīz 14 gadu.
Tātad analīzes nodevām kā parasti Teikā. To var izdarīt jebkurš cilvēks cita cilvēka vietā, jābūt ir tikai pašām analīzēm un analīžu lapai ar ārsta parakstu, zīmogu, datumu, atzīmējumiem un attiecīgās personas datiem.
Saņemt analīzes var arī ļoti ērti - pa epastu. Tik tāl, tik labi.
Diemžēl izrādījās, ka epastā, kura adresi esam norādījuši Gulbja lab. jau agrāk, vairs netiekam iekšā, jo esam aizmirsuši paroli un atjaunot to vairs nevaram.
Nekas traģisks, zinot to, ka Gulbis ir visnotaļ operatīvi strādājošs- zvanīju es sieva, lai palūgtu nosūtīt vīra analīzes uz citu epastu.
- mēs mainīt epastu nevaram, kamēr nevarēsiet nosaukt analīžu reģistrācijas numuru.
Labi, atradu to un zvanu atkal, savieno mani ar citu darbinieku un tā savukārt saka
- jāzvana ir vīram pašam.
Bet kāpēc tad teicāt, ka nosaucot reģ. nr. varēsiet nomainīt epasta adresi ?
- tā saruna ir bezjēdzīga, Jūs kavējiet mūsu laiku.
Atcerējos, ka man ir vīra izsniegta ģenerālpilnvara pie zvērināta notāra, zvanu atkal un prasu
- vai pilnvarā ir konkrēti rakstīts, ka arī saņemt analīžu rezultātus?
Saku, ja pilnvarā tiktu viss ierakstīts, ko nozīmē pārstāvēt jebkurā valsts iestādē personu, saņemt un nodot dokumentus utt. būtu iztirzāts, tad tā nebūtu vairs pilnvara, bet gan vairākas grāmatas.
- nē, uz pilnvaras pamata mēs jums pieauguša vīrieša analīzes neizsniegsim
Piedāvāju nosūtīt ieskenētu pasi savu, pilnvaru, analīžu lapiņu ar visu svītru kodu un tai skaitā viņi ļoti labi redz, ka mēs abi kopā ar vīru esam vienlaicīgi nodevuši analīzes un manu epastu abiem vienu, proti, manu, tas pats epasts ir norādīts arī šoreiz
- nē, nāciet uz filiāli ar svītru kodiņu, tad tas būs uz jūsu sirdsapziņas, ko jūs ar to svītru kodu darīsiet, varēsiet uz vietas izdrukāt analīzes. man arī ir epasts, kāpēc tad jūs netiekat pie analīzēm, jums taču svītru kodiņš ir.
Viņa pat tik daudz nevarēja vairākas reizes saprast, ka svītru kods nav mana epasta parole.
- lai vīrs pats brauc pie mums.
Un veltīgi bija teikt, ka vīrs šobrīd neatrodas Latvijā, viņš var tikai maksimāli piezvanīt, kas beigās izrādījās arī nederot.

Neloģiskuma, birokrātijas un nelaipnības kalngals. Balss tembrs un tonis bija tik nicinoši un nepieklājīgi un tik ietiepīgi, ka trūkst vārdu aprakstīt. Mēs nedzīvojam Rīgā, braukt uz filiāli pakaļ rezultātiem mums aizņem vismaz 3h, ja ne vairāk.
Pēc 13 gadiem pie Gulbja ko tādu nebijām gaidījuši.

E.Gulbja laboratorija neatzīst saskaņā ar valsts likumdošanu zvērināta notāra izdotu pilnvaru, kas man jau ne vienu reizi vien ir ļāvusi saņemt dažādus medicīniskos izrakstus no dažādām medicīnas iestādēm, tai skaitā arī no Gaiļezera slimnīcas un arī analīzes.

M

Komentāri (8)

A agarscipa 02.05.2013

Tādu vārdu samurgojumu vēl neesmu dzirdējis.Tu Medus laikam neesi pie pilna saprāta.Viss izskatās dīvaini-analīzes nodot cits cilvēks, atbildi arī grib izņemt cits cilvēks, domāju ka no uzņēmuma puses bija ļoti pareizi, ka nepakļāvās "medus" variantiem dabūt cita cilvēka analīzes.Tagad zinu, ka mani analīžu rezultāti par manām saslimšanām, kuras esmu dabūjis neapdomīgi izklaidējoties ar meičām ir drošībā un ne sieva, ne māte nedabūs, jo Gulbis nedos, kuram katram.

S smīkņa 02.05.2013

Pareizi darīja, ka neko nesūtīja. Un pilnvaras pa telefonu vai e-pastu nedarbojas, tās ir jāredz klātienē.

Minesota 02.05.2013

Kāds sakars te Initai Lielbārdei?

Tu gan ar vīru esat neveselīgi slimīgi. Laikam pie katra ščaudiena skrienat nodot analīzes.

Nandia 06.05.2013

Ak šausmas! Priekš kam tev tik daudz nervus sev čakarēt, mūsdienās telefona zvans nav nekas, tu tak nezini kas ir trubas galā, pat ja mēģina tev ieklārētu visu ko un zin daudz info par personu... KĀPĒC VĪRS PATS NEZVANĪJA?!?! Vot tas ir jautājums!
Šeit smako pēc vēlmes iegūt vīra PERSONĪGO informāciju! Tas jau nekas, ka viņš tavs vīrs un vēl arī pilnvara - viņam tomēr ir sava PERS.info un tiesības uz to! Dīvainība dīvainības galā - tieši tagad e-pasta parole nojuka... Nezkapēc tovēl arī nevar atjaunot, kaut gan visu var, ja zin kā todarīt uz kādiem jautājumiem atbildēt utt! un pats interesantākais - pats vīrs neklapē ne ar ausi, būtu pazvanījis pats un viss!

Dārgie vīrieši - neturiet savus personīgos dokumentus pārāk brīvi pieejamus savām sievām - pases, pases kopijas unvisu ko citu, ja jūsu sievai ir tieksme vadīt un pilnībā izzināt jūsu privāto.

Nabaga vīrs. Viņam noteikti nav viegli spriežot pēc sūdzības nervozības un kašķa meklēšanas...

M Medus 17.05.2013

šādas situācijas ne reti ir grūti ar pāris teikumiem sakarīgi izstāstīt, šādi izteikties, neko personīgi nezinot par cilvēku un situācijā neesot klāt var vai nu neaudzināts cilvēks- izmantojot personīgos aizsvainojumus, jeb gulbja laboratorijas darbinieks :)
kāpēc gan vīrs nevarētu sievai uzticēt saņemt analīžu rezultātus?? kāpēc gan vīrs nevar būt ļoti aizņemts darījumos, ka nav pat mazākās vēlēšanās uz ko mazāk svarīgu tērēt laiku, ir sieva
ja Jūs dzīvojat attiecībās, kur viens no otra ko tādu slēpj, tad mums jūsu ir žēl, tā ir nožēlojama dzīve bez uzticības!
darīsim tā, ja jau reiz tik bravūrīgi spēj izteikties Nandia, tad tiekamies uz aci, būs arī vīrs un es paskatīšos, kādu dziesmiņu tad dziedāsi !!!

M mortal 17.05.2013

Vot interesanti, ka virs nodeva analizes, ja nebija lv. Es pilnigi saprotu Gulbja darbiniekus - telefoniski tadu info izsniegt nedrigst

Nandia 19.05.2013

Šeit neiet runa par to - ticēt, vai neticēt! Mēs visi ticam saviem mīļotajiem un viņi mums, bet ir situācijas, kad kāds pārkāpj to pers.dzīves robežu, diemžēl, tādi cilvēki nu ir un ja nu vēl kāds kašķis tad iet pa karsto - kā jau atbildēju MEDUS personīgajā atbildē uz saņemto sūtījumu - cik daudz cilvēku, tikdaudz situāciju, bet es šeit vērtējot visus izpeldošos faktus par problēmām datu saņemšana - viss ir diezgan dīvaini. Iepriekšējā mana darba pieredze pierāda, ka apkalpojot klientus ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgam informācijas izsniegšanā, jo ļoti bieži otras pusītes personīgajā informācijā mēģinošiem ielīst ir mērķis uzzināt vairāk, lai novērstu kādu savu ģimenes kašķi... Ceru, ka šeit nav tas gadījums, bet uz G. Lab nedomāju, ka jāuzmet lūpa - likums norāda vienu laboratorijas darbinieki malači - ievēro to kā nākas.

S susure 19.03.2014

Iedomājies tikai-14 gadus klients, un pēkšņi norādītajam e-pastam aizmirsusies parole.Pēc rezultātiem jābrauc pakaļ no rajona, bet kā tad darīja visus šos 14 gadus? Pareizi, ka nesūtīja rezultātus-kā operators var zināt, ka vīrs tos tiešām uztic sievai? Attieksme no laboratorijas puses pilnīgi pareiza.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes