Info DŽLB - Krāpšana

Šajā firmā "Info DŽLB" to vien māk, kā tikai skaisti runāt. Biju aizgājusi tur, lai caur firmu atrastu dzīvokli. Samaksāju 25 ls, tā sieviete Diāna iedeva man dažas adreses, uz kurām aiziet aplūkot dzīvokļus. Aizgāju uz 4 vietām, un man arī ar to pietika. Divi tā saucamie dzīvokļu saimnieki izskatījās pēc īstiem meža večiem, un arī dzīvokļos bija ļoti vecas mēbeles, bez remonta, un viens dzīvoklis pat atradās pagrabstāvā! Absurds gatavais! Nekad neejiet uz to firmu, un pasakiet arī saviem draugiem, lai uz to firmu neiet! Kaut tā muļķīgā firma ar visu Diānu priekšgalā aizietu pa burbuli!

L

Komentāri (10)

L Lady 25.02.2009

dzirdeeta firma.. naudu njemot, bet reaali atrast prieksh cilveekiem vinji neko nevar..

. ....kl 25.02.2009

NU moins, nav jau SENI laiki... paložņā pa interneta saitiem un atradīsi dzīvokli pati, nemaksājot kādam par informāciju naudu. Kau tvai www.ss.lv

I ilze 25.02.2009

Kaut kāds vāks! Kurš vēl uzķeras uz tām firmām!? Tagad pa pilnam piedāvājumu bez starpniekiem...

O O_0 25.02.2009

neredzu neko sliktu! reaals dziivoklis tak bija, citas firmas neko nepiedaawaa!!!

L Lady 25.02.2009

Bļāviens, ir daudz cilvēku, kuri dzīvokļus meklē caur firmām un atrod! Tāpēc jau nav jāsmejas par to, ka cilvēks arī ir izmantojis firmas palīdzību! Tas ir labi, ka mūs, pārējo tautu, pabrīdina par šādām konkrētām krāpnieciskām firmām!

Z zane 27.03.2009

domāju, ja tā firma drīz likvidēsies, jo jau vid par viņu interesējas!

A arturs 04.04.2009

jaaa arii es uzkjeros mekleeju darbu. reaali runat skaisti maak sasola tur enzin ko un beigas chiks vien sanaak :D labakajaa gadijumaa tu aizej pec adreses un rpeiskhnieks neko nezina vispar par tadu agenturu! atklati sakot esmu DUSMIIGS, jo es te redzeju sakara ar sho pashu firmu bija raksts kas publicets 2007 gadaa. tatad firma jau 2us gadus krapj cilvekus un nopelna noteikti tukstoshus !
kautkas tads ir iespejams tikai Latvija

A Agnese 22.07.2009

tagad ir jauna sieviete vārdā Džina. Kura tikai runā, un runā, tiklīdz uzjautā kādu jautājumu par firmas reģistrācijas num. via elementāru jaut. - kur ir garantija???
Tad pēkšņi klausulē atskan piipiiipiii...
un zvanot atpakaļ - neviens neliekas ne zini!!!

D Dace 12.09.2009

ziņojiet par šiem pārkāpumiem NVA, lai šito kantori izkrata un pie nepieciešmības anulē licenci.

S sanita 13.10.2009

Esmu vairākkārt griezusies šajā aģentūrā un darbu vienmēr dabūjusi, arī mani draugi un paziņas, ja kādam tas nav izdevies, nav jau jāvaino tikai firma, tad jau pats ir bijis vainīgs, pieraduši kādu tikai vainot...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes