Infiniti fitness - attieksme

Tātad nedaudz īsumā aprakstīšu attieksmi šajā iestādītē. It kā viss ļoti skaisti, smuki, kruti utt, bet..pirmais jau ar ko jasaskaras ir pūcīgā administrātore-meitene ar pusgariem matiem (otra administratore ar īsiem matiņiem super nav ko piebilst). Izskatās, ka viņa stāv tur stāvēšanas pēc un nedod Dievs viņai kaut ko pajautāt liekas, ka tulīt uzkliegs, kas ir ka neko nesajēdz.Tālāk vis atkal būtu ok, lai gan ar nenormāli augstprātīgo attieksmi tur jasastopas ik uz soļa. Gandrīz visi staigā paceltām galvām, trenneri aiz muguras runā par klientiem nu kur tas vel ir redzēts? Trennerim palūdzu sastādīt programmu man nepajautājot ne svaru, ne mērķus ne vispār cik reizes es varēšu tur iesrasties tika iegrūstas rokā 2 lpp, kuras starp citu maksājot 30ls. Tajā bija no neta izprintēta asinsgrupu diēta, un produkti no ko ieteicams vispār visiem izvairīties...tādu diētu es jebkurā mājaslapā izlasīšu, kad atteicos no tām lapām-pieklājīgi pasakot, ka tas mani neapmierina trenneris izskatījās kā no plaukta nokritis neko nesakot aizgāja projām, tagad nesveicinas -atvainojiet tas ir bērnudārza līmenis-tā ir iestāde, ja es kā kliens sveicinu, kapēc man neatbild??? Staigā, smīn..nu apsmiekls. Vairāk noteikti tur neiešu un arī citiem neiesaku, ja vien nevēlaties izbaudīt ko nozīmē tas, ka jums nav modes vai kačoka augums...

J

Komentāri (3)

C cirands31 21.12.2014

Staigāju uz šo klubu ar pārtraukumiem jau vairākus gadus. Riebjas 75 procentu administratoru attieksme un treneru trulums. Tikai viena sakarīga meitene ( ar brillītēm ), pārējās nu ļoti iedomīgas. Treneri neko par brīvu nepamāca, arī neskatās īpaši vai kāds neļauž sev muguru vai citas ķermeņdaļas. Personāls labāk komunicē ar krieviski runājošiem.

A Aija B 23.02.2016

Jā, tiešām personāla attieksme tiešām briesmīga - tādu nekur nebiju redzējis. Atļaujās par sīkumiem ķērkt uz klientiem. Vienīgā apkalpojošā iestāde kur ar personālu tiešām pretīgi kontaktēties - cik labi, ja būtu tikai automātiskā sistēma, kur novilki karti un dabūji atslēgu... Par darba laikiem arī interesanti - rakstīts ka strādā līdz 23:00, bet visiem klientiem jāiziet pa ārdurvīm 22:40, citādi bļauj kā aizkauti.

K Kalapatra 09.03.2016

Jāāāā!!! Piekrītu uz visiem 100% par personālu un attieksmi! Palūdzu informāciju par treneriem (vēlējos sastādīt sev programmu un vienoties par apmeklējuma laikiem individuāli), atbilde bija: nāciet uz vietas, visi treneri ir uz vietas! Biju es tur... Labi ja uz vietas 2 - 3 treneri... Treniņa laikā pat nepienāk, pat pēc atkārtotā lūguma! Trenerim Andrejam Kazakam vispār attieksme īpaša: staigā riņķī un tik ar saviem bicepsiem, tricepsiem un selfijiem... Nekādas attieksmes! Vairs nekad uz turieni...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes