www.sudzibas.lv Index Cafe Nemākulīgi darbinieki

Index Cafe - Nemākulīgi darbinieki

Parasti izvairos doties pusdienās uz Index Cafe Lielirbes ielā, jo tās divas reizes, kad tomēr devos, grieķu salātos bija veca paprika (jau galīgi mīksta un gluma), vai arī mērcīte bija jau apkaltusi no stāvēšanas. Tomēr lietus laikā nav daudz citu variantu šajā apkārtnē, tādēļ šodien nolēmu riskēt. Izstāvēju rindu, noskatīju vistas filejas wrapus un tos arī palūdzu līdzi. Meitene pie letes paskatījās un pateica, ka viņiem to nav. Aizeju atpakaļ pie vitrīnas un norādu, ka apakšējā plauktā pat divi stāv. Nē, tās esot sviestmaizes. Saku, ka blakus tām, pašā apakšā. meitene pavirši pavirina plauktu, pabaksta citas lietas augstākos plauktos un saka, ka neesot, kur es redzu wrapu. Acīmredzami nebija ieinteresēta pārdot. Vai arī izteikti vienalga par to, ko viņa dara. Īpašniekiem ieteiktu pārbaudīt savu darbinieku redzi un saprašanu, pirms tos laist strādāt ar klientiem. Trešo reizi pārliecinājos, ka uz Index Cafe Lielirbes ielā nav vērts iet.

L

Komentāri (2)

M moins 28.08.2015

3reizes uzkāpt uz grābekļa un tikai tad šaurpierītē aiziet domāšanas process!! Bet nu ko var gribēt no ofisa planktona, kas visu dienu to vien dara kā bīda mapītes pa galdu...Toties PROBLĒMA KĀDA!! Visiem jāizkladzina par šo mega neveiksmi!!!

V vincha 07.09.2015

Index Antonijas iela ir ideāls, ātra apkalpošana, ataucīgs personāls, labāk nevar būt. Vienmēr garsīgi un silti. Vēl nekad neesmu vīlusies

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes