Inbox.lv - Spam

Riebjas tā visa uzbāzīgā reklāma - pamperi, kontracepcija, makdonaldi un čeri el ve. Dažreiz kauns vērt vaļā inboksu, jo apkārt ir pieklājīgi cilvēki, bet reklāma ir ļoti nepieklājīga. Stulbais e-pasts pusstundu rāda šos sū...us, pie tam gandrīz katru baltu dieniņu sūta dormeo vai kaut ko vēl "vajadzīgāku", un šo adresi - [slēpt]@inbox.lv - nevar pievienot filtram, lai dzēstu šos spamus automātiski.
Inboks, jūs esat mē...lu kompānija, riebīga un alkatīga. Es aiziešu no jūsu sū...servisiem uz visiem laikiem pie pirmās iespējas, šobrīd to izdarīt diemžēl nevaru lietišķo kontaktu dēļ. Lai jūs naktī murgos redzējat savu partneru reklāmas, aizrījaties ar savu trekno naudu!

I

Komentāri (2)

Sardele 16.05.2012

Par ADBlock esi kaut ko dzirdējis? :P

I igkons 16.05.2012

Vai tad ADBlock izdzēš vēstules automātiski? Pretenzija ir vairāk par vēstulēm, es jau sen uzstādīju pāradresāciju uz citu e-pastu, man besī ārā dzēst šos sū...us no pastkastes. Pie tam riebjas attieksme pret klientu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes