www.sudzibas.lv INARI masāžas studija INARI masāžas studija

INARI masāžas studija - INARI masāžas studija

Pirmkārt nevar saprast, kāds ir oficiālais nosaukums šim iestādījumam. Mājas lapā ir norādīts INARI masāžas studija, bet ir arī nosaukums - salons Old Riga Massage, kas parādās arī mājas lapas nosaukumā. Nebiju iedomājusies, ka vēl joprojām pastāv tādi "saloni". Masāžas telpa pabriesmīga, jārēķinās, ka dušas telpā gaismas nav vispār. Arī tīrs un sauss dvielis tika iedots pēc aizrādījuma, ka, manuprāt, dvieli pirms manis kāds ir lietojis. Masāžas galds šaurs un ciets, sajūta, ka guli uz dēļa. Masiere Irīna, kas tika pieteikta kā labākā, masēja normāli, bet ņemot vērā, ka viņa strādā salonā, kurā Šokolādes masāža, pīlings ar kafijas skrubi, ķermeņa ietīšana un aroma procedūra sejai maksā Ls 45, vajadzētu ievērot minimālas ētikas normas un nevajadzētu pirms masāžas smēķēt, lai masāžas laikā klientam nevajadzētu elpot dūmu smaku! Ja pēc masāžas palūgsiet spoguli, jums tiks norādīts uz spoguļa gabaliņu, kas atrodās uz netīras palodzes. Secinājums: neiesaku nevienam!!!

S

Komentāri (4)

S ShvetsovA 20.08.2014

Tik šodien esmu no šī salona, man ļoti paltika! Gāju šajā salonā pa kuponu no dāvanu servisa.
Telpas tiešām bez kādām super greznībām, bet minimāls remonts ir, viss ir uzkopts, tīrs, patīkams, koridorī - Venden ūdens, dušā - ir gan gaisma, gan čības, gan dvielis sauss, gan vienreizējas biksītes, un viss tā smuki sakārtots un salikts.
Masāžas galds labs, mīksts, ar spilventiņu, visur uzklātas vienreizējās sedziņas, galds ir ar apsildi.
Mani apkalpoja masiere Līga - ļoti laipna un patīkama. No sākuma mazliet par daudz nevajadzīgu sarunu bija - neesmu no tām pļāpīgajām, gribējās mierīgi paulēt klusumā, bet pēc minūtēm 10 masiere to saprata un bija klusums. :)
varētu vēl taikt, ka mūzikas izvēle nav tā izcilākā, ir laba, bet man liekas, ja piedomātu, varētu sastādīt kādu superīgāku playlist. :)
Kopumā man tiešām iepatikās un esmu domās aiziet tur vēl. Ja tas ir kā mainijās salons par 2 gadiem - ideāli!

S sdg 25.02.2015

Arī nesena apmeklētāja. Jāsaka - interjers nav nekāds dižais, bet ir normas robežās. Par masāžu, masieri, dušu, tīrību nav nekādu pretenziju, bet jāteic, ka atmosfēra gan iegāza.
Administratore šķita uzvilkta un pārņemta ar kādu savu personīgo problēmu, masāžas salons man tomēr asociējas ar atbrīvotību un maigumu. Masāžas telpa bija pavēsa, nekāds apsildāms galds man negadījās. Kā arī, cauri dzirdami visi trokšņi no apkārtējām telpām - darbinieku sarunas, cita stila mūzika no citas masāžas, kā arī laikā, kad man 15min bija jāizbauda ietīšana, aiz sienas sāka ārdīties veļas žāvētājs.
Rezumē - laba masāža par labu cenu (kuponi), bet relaksācija neizdevās. Šobrīd domāju, ka neatgriezīšos.

M month 12.11.2015

Man gan ļoti patika, masiere laipna, jautāja vai man nav auksti, vai viss apmierina. Laipnas darbinieces, telpām viss kārtība, bija vienreizējās biksītes, dvielis, mūzika-relaksējoša, kaut arī man tāda nepatīk, bet tā ir gaumes lieta. Prcedūra ļoti patīkama, relaksējoša gandrīz aizmigu. Pec procedūras tika piedāvāta tēja, nebija uz to laika un es atteicos, bet masiere un administratore laipni paskaidroja, ka pēc masāžas vajadzētu dzert vairāk ūdeni, lai vismaz iedzeru glāzīti ūdens.

Z zemeniite 05.05.2016

Svaigākam iespaidam. PLUSI: ir viss nepieciešamais. Telpā skan mūzika, deg sveces. Šokolādes ietīšana ļoti laba. MĪNUSI: pēc procedūras nācās lūgt tēju (tika atnesta). Cauri plànajām durvīm dzirdamas darbinieku sarunas. Salona rececepcijai itkā nav ne vainas, bet tti varētu uzlabot. Mirkli pamatīgi rūca veļasmašīna. Rezumē: nezinu, vai ietu otru reizi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes