www.sudzibas.lv Ināra Kukule - krāpniece Studiju darbu/ bakalaura darbu izstrādāšana

Ināra Kukule - krāpniece - Studiju darbu/ bakalaura darbu izstrādāšana

vietnē www.ss.lv ievietots sludinājums par studiju darbu izstrādi. e-pastus paraksta Agnese (tik pat labi var būt uzrakstīts cits vārds), lūdz pārskaitīt avansu (50Eur) uz Ināras Kukules konta nr., lai būtu droši, ka darbu nedarīs par velti. telefona nr. nenorāda.Esiet ļoti uzmanīgi. Visticamāk šī sieviete darbojas vairākās sfērās. Esiet modri un neiekrītiet kā es, kas izmisuma un laika trūkuma dēļ uzticējās situācijā, kur citādi it kā nevar.

I

Komentāri (17)

Likumsargs 21.05.2015

Malacis Ināra!
Man ļoti patīk, kad atrodas apķērīgi cilvēki, kas šādā veidā pelna naudu! Jo vairāk šādu apķērīgu cilvēku būs, jo labāk!

Studeniem vispār pašiem ir jāstrādā gan pie kursa darbiem, gan diplomdarbiem, bet nu šī lego paaudze jau neko citu kā glāzīti un dakšiņu cilāt nemāk. Ak jā, vēl vairoties iemācījušies, bet tas arī viss!

Atnāk tāds vakardienas students un plātās ar savu bakalaura grādu, bet kad lieku uzrakstīt vienu teikumu no pieciem vārdiem, tad šajā teikumā ir trīs kļūdas!

A anatolygorbachow 22.05.2015

200% PIEKRIITU LIKUMSARGAM. LAI VAIRAAK IR TADU KAA INAARA!!!

SITAA NARIKU "TIESIIBU" PAAUDZE, IR NEKAM NEDERIGI DINOZAURI. NEATTISTIITI KAA AMEEBAS. JO STĀJOTIES DARBĀ, NOTEIKUMUS KLAJĀ VEIDĀ KAČĀ DARBA DEVĒJAM. KUR TAS REDZĒTS? NEKUR!!!
TAPĒC ARĪ STAIGĀ BEZ DARBA, UN IR ATRO KREDITU UZ NĀVI NOTIESĀTI PACIENTI.

MELOT VIŅI TĀ MĀK, KA AUSIS KRATĀS. TAS IR VIENĪGAIS KO VIŅI MĀK.
UN VĒL DZĪVOT UZ VECĀKU NAUDINAS, VAI SAZAGTĀS.

R ri4y 22.05.2015

iz2 Pasakiet savus kontaktus, kā arī Ināras Kukules kontaktus, Jūsu kontaktus, lai es Jūs nekad nepieņemtu darbā ar Jūsu diplomu un Ināras Kukules kontaktus, lai uzzinātu, kas pie viņas ir griezies, lai nepieņemtu arī tos cilvēkus darbā.

S students55 22.05.2015

Izskatās, ka Jums pašiem nav saprašanas, ko rakstiet. sūdzība ir par cilvēku, kurš izkrāpj naudu, un ir pilnīgi vienalga vai par studiju darba rakstīšanu vai kurpju pāra pārdošanu. LV izglītības sistēma ir vairāk nekā drausmīga. Praktiski neviena universitāte nesagatavo darbam derīgu cilvēku. un pēdējais, kas palīdz kļūt par zinošu ir tādu teorētisku darbu rakstīšana.
Protams, ka studentam pašam vajag rakstīt darbus, tikai tas nekādā veidā nenodrošina viņa pozīciju darba tirgū. Students ir spiests strādāt, lai vispār varētu dzīvot un mācīties tajā universitātē. Un šajā brīdī viņam nav vairs laika rakstīt kursa darbu, kura atzīme tāpat ir absolūti nenozīmīga. Pārāk labi dzīvojiet draugi, tad var emocionāli bļaustīties.

S students2000 22.05.2015

students55 ! a nē, laikam te neviens no mums nav izgājis to pašu-studijas+paralēli darbi=diploma rakstišana.
neviens. tikai tev ir tik grūti mācities, un pārējiem dzīve ir medusmaize.
bet patiesiba ir tāda, ka tu un tagadējā "tiesibu" paaudze ir pārāk neattīstīta, apnarkojusies, slinka, debila utt, lai varētu pavilkt to visu slodzīti, ko mēs 80 to paaudze un agrāk, bez problēmām, PAVEICĀM.
tapēc jau mēs arī esam stabili uzņēmēji, vai vnk labi progesionāli.
jūsu 90to paaudze tāda nekad nebūs. jo ir jāsāk, krietni ātrāk kā studijās VARĒT un SPĒT.

bet jums ir raksturīgi memļot, narkoties un zagt. pats redzi, ka pilnigi pretējas vērtības.

S students2000 22.05.2015

tu pat nespēji iebraukt idejiski tekstos. runa ir par ko citu. tieši par jums, kā par nespējnieku paaudzi.

P peteris_klava 22.05.2015

esmu ari boss, un varu pateikt tik vienu, pie manim 95% nestrādā pēc 1985 gada dzimušie latviesi.
iemesli, tie paši, jau minētie.
vēl ko varu pateikt. kopš esmu pats sev darba devējs, un pieņemu darbā cilvēkus, esmu sapratis, ka krievu jaunieši, ir daudz erudītāki, pieklājīgaki, gudrāki, zinošāki.
nezinu..gēni?
un, tpc manaa SIA logiski strādā 95% krievu :)
teiksu kaa ir... latvieši ir loti nepieklajigi, rupji, atlaujas to, ko nekad nedriksteetu atlauties, runaat nemaak, nezin, kur atrodaas, ar ko komunicee, nekad nav dzirdejusi vardu ciena, ir izlaisti, slinki, stulbi, mantkaariigi (uzreiz algu padavaj uz 1000), zagliigi utml.
te jau nevajag taalu rakt, katru dienu sudzibas ir pilnas ar peec 1985 gada zagliem, narkomaaniem, banditiem, kraapniekiem. fakti faktu galaa.

O o jeeee 22.05.2015

tak lai tie nariki iet dirst, suudi taadi
lai iet atejas laiziit, kaa te vladlats pareizi izteicies..

R Rakstu 22.05.2015

Piekrītu bosiem, par pēc 1985. gada dzimušiem latviešu jauniešiem. Bet toties mēs varam nopelnīt :) Esmu dzimusi pirms 1985. gada, ir divas augstākās izglītība, viss iegūts, veiksmīgi apvienojot darbu, ģimeni un mācības. Visus darbus rakstīju pati, ja būtu padomju laiki, tad, augstskolu beidzot, saņemtu sudraba medaļu. Un neesmu tīra latviete, bet tikai kādi 25% :) Darbā pie jums, cienījamie uzņēmēji, neprasos, jo pati esmu pašnodarbināta un darbs ir vienmēr. Kamēr dzīvos dinozauru paaudzes :) Bet dažus kontaktus varu iedot, lai nekad darbā nepieņemtu, bet ja iznāk citas darīšanas, atšūt. No jūsu aprakstītās kategorijas. [slēpt]@inbox.lv - ja sūta CV
Rakstiet personīgi, vēl dažus kontaktus iedošu.

A avemaria 23.05.2015

tak to 20+ švaļus vajag drāzt un drāzt. urodu bars. viņi tak savairojušies kā blusas kūtī.
bet poztivais ir tas, ka viņiem ir tādi ātro kreditu parādi, ka viņi tos tukkstoosus nespees nekad atdot :)
lidz ar ko, par oficialu darbu var aizmirst :) vergos tā tikai. viņi ne tikai atejas berzīs. viņi viņas LAIZĪS :)))
jo memmes tak ar visu mūzhu nedziivos, nebuus kas dirsu visulaiku pieslauka.
viss noteik katram pēc viņa nopelniem. a shitaas cuukas sakasijusas pietiekami daudz suudu.

K krokss 23.05.2015

Nezinu, kas jums ar to paaudzi, bet es rakstīju pats visus darbus un nekā traka tur nesaskatu. Vienkārši izlaidušies jaunieši, kuri dzīvo uz vėcāku kakla un rau, cik viss ir slikti.

K krokss 23.05.2015

Un es skatos, ka daži komentētāji nav gudrāki par tiem 20+ gadīgajiem. Pat normali nevar teikumu uzrakstīt, vēl kaut ko dirš virsū jauniešiem. Tipiska Latvijas tauta.

N nu jaaaaa9 25.05.2015

krokss. ja tu spried peec uzrakstiitaa teikuma, kas varbut rakstits steigaa, jebshu arii te nav nekaads saeimas nams. tad tu esi riktiigs daunis. vot taa.

a kas attiecas par jaunatni muusdienu. taa tieshaam nav suuda veerta. nezinu, kas ir sadzimushi, kaadi izdzimtenji, bet tie ir taaaaadi atkritumi ka maz neliekas. un tie vecaaki, kas taa triic par savaam atvasiiteem, ka tik kaads vinus neaizskartu, juuus vispaar saprotat, ka juusu neattistiitie lohi seezh gadiem bez darba? kadel tad vinus neviens darbaa nenem? es atbildeesu: tadel, ka vini nav derigi ne vienam darbam. jo vini pat runaat nejeedz. kur tad veel straadaat.

kas vainiigs? nu suuds no suuda taalu nekriit. apsveicu vecaaki, jums buus lidz vecumdienaam jaauztur savi zagli, narkomaani, cietumnieki. jaa jaa, jo tiesi peec statistikas sii paaudze ir visvairaak jau tagad iesedusies.

C citskontrolieris 26.05.2015

Par Ināru neko labu nevaru teikt, nezinu.
Starp citu, kur ir pierādījumi?! Upurim bija jāraksta iesniegums policijā, lai izmeklē.
Vai tiesā jādod.
Lai tiesa pieņem spriedumu.

Par jauniešiem, dzimušiem pēc 1985.ir daudz laba, ko teikt.
Tagadējie 30gadnieki un jaunāki dzimuši grūtā laikā, pie tam viņus kāds ir audzinājis.
Nez kādi ir Pētera Kļava bērni

L lunards 26.05.2015

Šausmas, sūdzās, par to ka pats ir par slinku kautko izdarīt un vēl kā muļķis citam dod naudu. Ja gadījuma, kas atsūti man arī kādu 50-nieku

N nikitaaaaaa 29.05.2015

citskontrolieris tur taa lieta ka ir audzinaajis kaads kameer 20gadigos shvalus nav audzinajis neviens ha ha lohs. tev gadijumaa nav 25 ? :)

N nikitaaaaaa 29.05.2015

suudzzaas tapec ka smadzenu nav, fascinee taadi urodi

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes