IK JobStep - Krāpšana

Šovasar nolēmu doties uz UK pāris mēnešus pastrādāt un nopelnīt kādu naudiņu. Par cik esmu no Rēzeknes, tad nolēmu sadarboties ar vietējo firmu IK JobStep ko pārstāv Airita Žuka, kas piedāvā dažādus lauksaimniecības sezonas darbus Concordia programmas ietvaros. Sākumā viss bija ok - noslēdzām līgumu un devos peļņā. Diemžēl Anglijā šai fermā kur ierados darba apjomi netika nodrošināti. Vienu nedēļu pagaidīju, pieciešot arī drausmīgos dzīvošanas apstākļus, (ar cerību, ka k-kas mainīsies) un tad zvanīju uz šo JobStep un lūdzu, lai noorganizē darbu citur. Un problēmu maisam gals bija vaļā - dāma no JobStep atrunājās, ka tā neesot viņas vaina un palīdzēt nevarot. Uz jautājumu par to, vai saņemšu atpakaļ samaksāto naudu, arī, protams, saņēmu noraidošu atbildi, jo savas saistības viņa it kā esot izpildījusi.
Līdz ar to, vērtējot pēc savas pieredzes, neiesaku nevienam sadarboties ar šo uzņēmumu, jo darbu viņi garantēt nevar un problēmu gadījumā palīdzību tur ārzemēs no šīs dāmas nesagaidīsiet.

D

Komentāri (9)

T ToDiāna 09.10.2011

Spriežot pēc nosaukuma, tev taču bija paredzēts sniegt intīmpakalpojumus!Job step-pisiena solis!

? ??? 09.10.2011

To, Tu esi debils! Tizlie komentāri! Kas esi nogribējies un neviena vai neviens nedod? Sperma smadzenēs tikusi?

A Aivars 17.10.2011

Jaa, jautri-tak vinjai pie kaajas uz visiem savaac naudu un viss, ar taadiem tempiem aatri buus jaadodas pashai tautinjaas kaapostus raveet.

Z ziema1 26.11.2012

esmu ari braukusi caur Airitu, diemzel, pieredze ari loti negativa-no solita otra gala nebija neka, labi, ka radi atsutija naudu ar ko tikt majas, tiku pie tada vergtura, dzivoju tados briesmigos apstaklos, ar algu bija problemas un darba bija maz. Salidu parados, skumji, ka tadas firmeles cakare cilvekus, kas par pedejo naudinu (vai aiznemto) cer uz labaku nakotni. Aplauzos ne pajokam, bus maciba visai dzivei.!

D dainis433 13.04.2014

Sogad janvari gribeju braukt uz uk caur
IK JobStep
Rēzekne, Rēzeknes rajons
Latgales iela 20 - 203kab.
www.jobstep.lv
So firmu...samaksaju naudu.izbrauksana bij planota .janvari.pec tam atcela uz martu..Kad pienaca marts tad atkal bij aizbildinajumi...Tad jau saka piedavat citu darbu uz kurieni braukt...nu bet ja no sakuma sola vienu darbu tad kapec pec kada laika jau piedava citu.papiri jau noformeti uz vienu fermu, -bet suta uz citu...murgs kautkaads!!!
Mums tas viss jau apnika un pieprasijam atpakal naudu...jau divi menesi gaidam naudu, ka nau ta nau vel...
Agrak nebij nekadu problemu ar so firmu, -bet tagad neiesaku braukt...Naudu firmai samaksa, bet kur ir garantija, ka tevi aizsutis uz uk strdat...???? MACIBA VISAM LAIKAM

J jelenabog 04.05.2014

Я попала в такую же ситуацию. Деньги заплатила и том все закончилось. Телефон не отвечает. Хорошо что в Англию не успела она нас отправить... там нас никто не ждет!!! Попробую вернуть деньги. ДЛЯ ТЕХ КТО ПОПАЛ В ТАКУЮ СИТУАЦИЮ ...ЕВРОКОНСУЛЬТАНТ ( биржа г. РЕЗЕКНЕ ) nr. 64607807 ЮРИДИЧЕСКИЙ ДЕПОРТАМЕНТ ( г. РИГА) nr. 67021804

K karlis dedzis 06.05.2014

ja airit lai nau auzas citdi mes sadzersim teju sito sezonu 2014

K karlis dedzis 06.05.2014

ticat man ja tiesam airita zuka piemanis o tad ari atvadisies no concorijas agenta statusa ja tiesam vis bus kartiba tad es uzrakstisu bez meliem pa otru agentu karli.staru nu cepuri nost cik braucu caur vinu concorijas agents no rigas ir super ar vinu man jau atsutija vakanci par salatu fermu bet nu 2 tak nemaksas turklat man tapat sogad uk nauda konta palika es jau tagad vacu pairus ja nu kas noiet greizi dosos policija un tad jau lidz tiesai bet labi gribu redzet ja vis bus ok tad brauksu ari nakamgad caur airitu zuku man daudza teica kad loti radosa sieviete ok sazinasimies kad busu ok ..ka man izgajis pievienots 05.05.2014

K karlis dedzis 08.06.2014

nu tagad atgriezos sodien ir 2014..06 .08 darba tomer netiku naudu dabju apakal2014.06.02 bet nja vilsanas jau ir protams ir zaudejumi...kad saraksti taisiju tad tikai rakstisku tapec man daudz pieradijumu...lai nu ka ir tada agentura workingsistem..riga merkelu 11 ja nemaldos 321 kabinets 3 stava pa labi tads karlis stars ari agents concordiai sogad vin mani karto uz parada jo dalu naudas esmu zaudejis un nesanak uz paradzimi pec janiem 25 jalido uz uk ...cau vinu sita bus 5 sezona nau bijus vilsanas...nu bet protams skataties pasi ja kadi jautajumi mans e pasts [slēpt]@inbox.lv sarakstits2014.06.08

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes