www.sudzibas.lv Igors Litvjakovs Skolotājs - necilvēks

Igors Litvjakovs - Skolotājs - necilvēks

Tad nu, tā tie kuri vēl nezin, Rīgas Valsts tehnikumā ir viens tāds skolotājs, vārdā Igors Litvjakovs - totāls bezsmadzeņu radījums. Igors Litvjakovs tehnikumā māca programmēšanu, bet neviens ne velna nesaprot, ko šis tur pa pusei krieviski un latviski mēģina ieskaidrot, ko pats reiz ir iemācījies kaut kur dirsā pa kreisi. Katru reizi viņš stāv klases priekšā kā tāds nožēlojams klauns un skricelē uz tāfeles kaut kādu nesaprotamu sūdu, kuru pēc tam liek visiem pārzīmēt kladēs. Mācīties pie Igora Litvjakova ir garlaicīgi un neizturami. Igors Litvjakovs pilnībā pazudina skolniekos interesi par programmēšanu. Atrodoties viņa stundās, sāk parādīties riebums pret programmēšanu kā tādu, uzreiz gribas mainīt profesiju. Dēļ savas neadekvātās uzvedības, sliktajām latviešu valodas zināšanām un agresivitātes, Igors Litvjakovs nav piemērots skolotāja darbam. Igors Litvjakovs var atļauties runāt ar skolēniem kā grib. Viņš lamājas, brēc un provocē cilvēkus uz strīdu. Pats jau tāds dikti mazs, bet dūša gan liela. Diez vai būtu tik pat lecīgs ārpus skolas, uz ielas. Derētu šim vienreiz tā kārtīgi sadot pa to lielo muti, bet negribas smērēt rokas dēļ tā riebekļa, un tas nav tā vērts. Vemt gribas no tāda cilvēka, pēdējais nelietis. Nesaprotu, kā šādu cilvēku varēja pieņemt darbā. Vai maz viņš ir izgājis ārstus? Man liekas, ka Igoru Litvjakovu derētu iebāzt trako namā, lai paārstē savus nervus.

S

Komentāri (6)

J JohnBBB 29.10.2014

Neesmu no datortehnikas nodaļas, bet dažreiz ir staigāts tur, un laikam zinu par ko tu stāsti :D Īsts krievs. Tas tur bļauj virsū divmetrīgiem, bet pats divreiz mazāks, drosmes vienmēr būs. Es viņu nopietni nevarētu uztvert, vai nu zviegtu, vai nu mauktu pa seju. Arī uz sienas gaitenī kāds uzrakstījis "Igors lohs'', nu var redzēt, ka viņu izglītojamie negaida šajā tehnikumā. Bet viņš iespītējies un paliks līdz sirmiem gadiem. Izsaku līdzjūtību datortehnikas studentiem, pašam arī nav ideāli skolotāji, bet nu ko lai dara :D

A ArtisB 30.10.2014

Runājot par to bez smadzeņu radījumu - Igoru, viņš taču ir ''normāls čalis'' (Tik pat normāls kā suņa sūds). Es pat nezinu kā tādu, es pat nezinu kā lai tādu nosauc, uzņēma RVT par skolotāju.Ir tik daudz lietu, ko Igors dara nepareizi, piemēram, viņš atzīmes liek uz labu laimi, pēc garastāvokļa un vēl nezin pēc kādiem kritērijiem. Stundas novadīt viņš nemāk, mums sanāk mācīties pašiem, bet tikai tas notiek skolā (kāda jēga vispār iet tur?). Igors atnāk uz pirmajām stundas 10 minūtēm, un tad pazūd kaut kur dziļi dirsā (visi domā, ka viņš iet uz savu kabinetu ieraut kādus 200 gramus, tāpēc bieži vien atnāk laimīgs un ar sarkanu seju...). Uz Igora stundām nemaz negribas iet, jo tad garīgais ir sapists uz visu dienu, viņš vienmēr meklē par ko pastrīdēties ar kādu, kaut arī viņš ir tik maziņš, vispār es nesaprotu kā viņam nav bail lekties ar divmetrīgiem čaļiem (nedod dievs, ja kāds viņu vakarā tunelī satiktu). Ir jābūt ļoti stipriem nerviem, lai varētu izturēt un neiesist tam Igoram...

I igorspimpis 04.01.2016

Viņa ir pimpis

I igorspimpis 04.01.2016

Viņš ir pimpis!

H Hatching Egg 15.01.2016

Viņš ir skolotājs, kurš darīs visu lai tev iemācītu programmēšanas loģiku un domāšanu, es un daudzi citi skolnieki esam sēdējuši kopār ar Igoru līdz 21:00 vakarā mācoties. Es nezinu ne vienu citu tik neatlaidīgu un nesavtīgu skolotāju kā Igors. Ja reiz, tev tas viss šķiet garlaicīgi, tad draugs maini profesiju, nav tavs lauciņš !

Man liekas jūs viņu neesat nekad pat redzējuši dzīvē. Mēs studenti viņu satiekam trīs reizes nedēļā un pazīstam viņu ļoti labi. Bet es nelepojos ka es viņu vispār pazīstu. Viņš stundās bieži runā krieviski, krieviem palīdz vairāk nekā mums latviešiem. Šobrīd ir karantīna koronas dēļ un mēs mācamies attālināti un uzminat nu Igors no mums prasa katru nedēļu divus lielapjomīgus darbus, mums neko nemāca un grib lai mēs pa programmēšanu atrodam internetā, bet tad kāda velna pēc es eju uz skolu ja mani nemāca tajā kā pienāktos?
Igors tik tiešām ir vissliktākais skolotājs un varat teikt ko gribat ''Igora kolēģi'', bet patiesību nenoslēpsiet ilgi!
Visa mūsu klase domā, ka viņš nav pilnībā attīstijusies cilvēka būtne un mēs (ap 25 cilv) jau sen savai audzinātājai prasam nomainīt viņu, jo kāda jēga no viņa ja viņš normāli nemāca?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes