www.sudzibas.lv Igors Ivanovs KRĀPNIEKS- MĒRGLIS

Igors Ivanovs - KRĀPNIEKS- MĒRGLIS

IGORS IVANOVS no Balviem ir reāls uzmetējs, krāpnieks un sistemātisks parādu neatdevējs. Dzīvo uz citu rēķina, melo, nestrādā, nodzerās, visu naudu nospēlē azartspēlēs, bet kad mēģini no viņa atprasīt parādus, tad cenšās visu pagriezt tā, it kā tie cilvēki, kas viņam ir aizdevuši naudu, paši būtu viņam parādā. Vēl šis mērglis var būt arī vardarbīgs. Patiesībā jau, kāds tur vardarbīgs. Tāds īsts biksēs- mīzējs, bet ar muti var karā doties. Ja sanāk ar viņu dzīvē darīšana, tad palūdziet viņam nomainīt savu biksīšu ieliknīti, bet nekādi citādi nesasienieties. Vienkārši jebkuram Balvu iedzīvotājam pajautājiet, kas šis mīslis ir par tipu un paši sapratīsiet. Un nedod divs- pieņemt viņu darbā... visu noliktavu aiznesīs uz lombardu!

Komentāri (44)

S sattva 07.05.2014

Piekrītu. Es pat negribu neko par viņu izteikties, jo pēc tam pašai būs ar viņu jācīnās.

A aramiss 07.05.2014

šitas pļēgurs taču tāds pats kā Balvu slavenākais nēģeris Melaikins - zaglis, dīkdienis un sliņķis! ha ha ha...

M Marfuša 07.05.2014

Nu un ---kas tad atļāvis šitā ten pauzt domas savas, pie tam kā var sapraast Balvu iedzīvotāju vārdā:) ka tik šis cilvēks kārtīgu kloķi rakstītājam neieliek un viņam tiesības to darīt!

A aramiss 08.05.2014

Kloķi attiecīgajā vārdā var dabūt tikai bildē redzmais pļēgurs visu Balveniešu vārdā, skaidrs Marfuša!

M Marfuša 08.05.2014

Ja tev ir problēma, tad nevajag pieminēt šinī sakarā citus cilvēkus---skaidrs!!!Un viņš par apvainošanu tev var to kloķi ielikt---pieprasīt sāpju naudu--- un tad maz neliktos:)-vai skaidrs!!!Atrada arī kur sūdzēties--priekš tam ir zināmas iestādes--nu kā policija piemēram un kā nav kauna iejaukt cilvēkus, kuriem nav nekāda sakara!

K kasparsandejevs 08.05.2014

Skatos, ka šis tips arī šeit ir radījis rezonanci :D Cik esmu dzirdējis, tad attiecīgās iestādes arī jau par šo pļēguru interesējas, tikai viņš pagaidām lavierē ar visādām slimības lapām, invaliditātes grupām un citām metodēm, lai no tiesām izšļūktu, tomēr viss ir procesā, tāpēc atbildēt nāksies agrāk, vai vēlāk. Bet sāpju naudas viņš no kāda varētu piedzīt tikai tad, ja pierādītu, ka tā nav patiesība, taču to viņš nevar.

A aramiss 08.05.2014

Marfuša - Tu gadījumā nēesi šī pļēgura pudeles biedrene? ha ha ha laikam kloķi no viņa dabū katru nakti pēc kārtējās izdzertās kandžas burkas?...ha ha ha lai Tev veicas Marfuša:)

M Marfuša 08.05.2014

aramiss------manuprāt tu esi slims vai slima!!!Nu tad lietas nokārtoji te sūdzoties--izdevās?:)pie tam citu vārdā, kam šis cilvēks pat pazīstams nav iespējams, nav ko melot te!Guvi atbalstu:)

M Marfuša 09.05.2014

Vēl varu nomierināt---ka šo cilvēku vispār nepazīstu, kur nu vēl ko citu:)bet rakstītāja n oteikti nav ne par mata tiesu labāks par minēto, jo nav laba morāle iesaistīt citus, vēl jo vairāk --jebkuru Balvu iedzīvotāju.āksti---manuprāt un ja jau viņš būtu tāds, tad jau sen būtu tiesībsargi rīkojušies.

A aramiss 09.05.2014

Marfuša - tava vienīgā smadzeņu rieva ir tavās biksītēs. Tu pati apjēdz ko tu raksti hi hi...Ja cilvēks ir uzmetējs tātad viņš tāds ir, un sūdzības autoram neviens nevar aizliegt to te rakstīt. Un savas tiesībsargājošās iestādes tu vari iebāzt savā vienīgajā smadzeņu rievā...la la laaaa

J Jegors 09.05.2014

Bļe, Ivanovs arī te jau ir atrodams! Zajebis! Kad viņš Balvos savam labākajam draugam riepas nopizģīja pirms dažiem gadiem un vēl tagad nav atmaksājis, tad arī sāka izlikties, ka viņu nepazīst. Pizģec, šitam lopam neviens draugs nav ilgāk par dažiem mēnešiem, kamēr appiš un tad izliekas, ka vairs nepazīst. Bļe, to es točna zinu, ka arī menti jau par viņu interesējas. Drīz skatīsies uz rūtainu sauli. Jāklis jobannais. Ja kas, viņš savu māsīcu drātēja, kamēr blakus iztabā sieva domāja, ka viņš uz veikalu aizgājis. Izkastrēt šito lopu un izraidīt no Balviem!

A aramiss 09.05.2014

Marfuša, klau taisnības cienītāja, un ko Tu teiksi par Jegora komentāru?...atkal izdomājums?...ha ha ha zini, labāk paklusē, jo taisnība vien visa ir par šo pļēguru no Balviem.

M Marfuša 09.05.2014

neviens nav plēgurs, kamēr tas nav pierādīts---to pašu var teikt par tevi ---lai kā tev tas nepatīk, bet es tev neticu un viss, veksmi:)

M Marfuša 09.05.2014

Es tā Igora vietā jūs noliktu pie vietas par apriešanu, kāpēc tad policijā nesūdzāties, bet te:)?un par jums viņš ir gudrāks noteikti!

A aramiss 09.05.2014

Marfuša, priekš kam policija, ja cilveki paši var visu nokārtot:)...ah tu nabadzīte, tev tā viņš patīk?...viņš laikam Tevi savulaik pameta...ah tu vecā žūpa...lai tev veicas:)

R ridzinieks666 09.05.2014

Tikai lūdzu nesūtiet viņu ārā no Balviem uz Rīgu, tāpēc ka te jau tāpat tādi okupanti ir pietiekoši.

M Marfuša 09.05.2014

N u ja ---te caur šejieni jau nu gan visu nokārtosi---jautrība gan te sit augstu vilni:):):):)

A AlbertsE 09.05.2014

Man vislabāk patika tas marusjas komentārs, ka "neviens nav pļēgurs, kamēr tas nav pierādīts.." :D :D :D Cilvēks vai nu ir pļēgurs, vai tāds nav, bet Igoriņš pa Balviem bieži planē pālī, tātad tomēr ir pļēgurs un nevienam jau tas nav jāpierāda, jo to tāpat redzam mēs daudzi. Bet vispār jau man vienalga. Nekāds Arnolds Švarcneiers jau viņš nav un Alberts Einšteins ne tik, un baigi daudz labu darbu, ko viņš būtu paveicis, arī nevar uzskaitīt... :D

M Marfuša 09.05.2014

Slimi cilvēki jāasrstē, nevis te ar tiem diskutēt pa tukšo!!!Viens par otru glaunāki!!!:)))))))))))))))

I ivanovsigors 11.05.2014

Piekrītu, ka te strīdēties ir bezjādzīgi, tāpat kā anonīmi aplikt, tomēr patīakmi ir tas, ka tagad vienmēr, kad kāds googlē ierakstīs viņa vārdu, pats pirmais izleks ārā šis ieraksts no sūdzībām un jo vairāk cilvēki to atvērs un izlasīs, jo augstākā vietā tas interneta meklētājā būs atrodams. Un tošitais Latgales varonis ir pelnijis par visu to, ko ir sastrādājis.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes