Ieva Kozlovska - Krāpniece.

Sveiki!

Esmu dzīvokļa īpašnieks un veselu gadu izīrēju dzīvokli Rīgā, Ķengaragā īrniecei Ievai Kozlovskai. Pārliecinoties par Kozlovskas jaunkundzes darbavietu lidostā, devos ārpus valsts, nododot dzīvokli ekspluatācijā uz labticības principiem. Dzīvoklim tika nostādīta ļoti zema īres maksa (70€), ar nosacījumu, ka tiks veikts kosmētiskais remonts.
Personīgu apstākļu maiņas dēļ līgumu no manas puses nācās lauzt pēc viena gada, taču īrniece izrādās nebija nodevusi ūdens rādījumus, kā rezultātā kārtējā rēķinā tiek ierēķināta kopējā mājas izlietotā ūdens patēriņa starpība (liela summa). Papildus tam, īrniece nebija apmaksājusi komunālos maksājumus par pēdējiem diviem mēnešiem, kā arī neatgrieza līguma slēgšanas laikā ekspluatācijā nodoto īpašumu (gultu/sofa).

Cerams, ka šis ieraksts uzrādīsies Google rezultātos un turpmākie izīrētāji un darbadevēji redzēs šī cilvēka neglīto pusi.

P.S. - Tā kā cien. Ieva pēc meliem par visu saistību nomaksu neatbildēja ne uz telefona zvaniem, ne e-pastiem, ne komunikāciju sociālajos tīklos, šis ir vienīgais variants, kā darīt zināmu potenciālajiem krāpnieces upuriem.

O

Komentāri (5)

BondsBonds 22.07.2014

Nu, par cik īpasums ir tavs. Viņai tur ne čiku, ne grabu... Par ūdens lietošanu vajadzēja skaidrot sākumā.

O originalchc 22.07.2014

Abu pušu parakstītajā līgumā bija noteikts, ka īrnieks apņemās veikt visus kom. maksājumus, t.sk. ūdeni, elektrību, gāzi, utt., kā arī atzīst, ka viņa rīcība vai tās trūkums īrnieku neatbrīvo no atbildības. Šajā gadījumā īrniece bija melojusi n-tos mēnešus par to, ka viss tiek nomaksāts, tomēr pārbaudīt nebija iespējams, jo e-parvaldnieks.lv drīkst reģistrēt tikai vienu lietotāju, ko viņa bija paspējusi izdarīt pirms manis. Papīra rēķinus nedeva.

Tātad, ūdens un divu mēnešu rēķinu neapmaksāšana ir šīs īrnieces rokraksts.

BondsBonds 22.07.2014

Lūdzu, atbilstoši valsts likumdošanas kārtībai vērsies tiesā un pierādi savu taisnību. Esot līgumam, nebūs nekādas problēmas, ja stāsti patiesību.

I ikozlovska 06.08.2014

No sūdzības iesniedzēja puses būtu ļoti korekti norādīt minētās Ievas Kozlovskas dzimšanas datus vai vismaz dzimšanas gadu. Mani arī sauc Ieva Kozlovska, nestrādāju lidostā un dzīvoju pati savā dzīvoklī un paldies Dievam, ne Ķengaragā. Kad pēdējās dienās saņēmu dīvainus jautājumus no paziņām, sāku interesēties kas par lietu un uzdūros uz šo sūdzību. Godīgi sakot - ļoti nepatīkami. Konsultēšos vēl ar juristu ko šajā lietā varētu darīt.

I ikoter 29.09.2014

God. Renār Grebež,

esmu ļoti pārsteigta, ka Jūs esat tas, kas jūtas apkrāpts. Mūsu starpā bija noslēgts līgums uz diviem gadiem, par īres maksu 100 eiro mēnesī( nevis Jūsu minētajiem 70). Remonts tika veikts, ir saglabāti čeki aptuveni 420 eiro par materiāliem, kas tika ieguldīti remontā, nemaz nerunājot par darba izmaksām. Tad kad Jūs paziņojāt, ka Jūsu personīgo iemeslu dēļ man jāatbrīvo dzīvoklis pēc nepilna gada. Jums bija jāatgriež man samaksa, ko jau biju veikusi pa pēdējo mēnesi 100 eiro+ drošības nauda, ko biju iemaksājusi 71.14 eiro. Bet Jūs apgalvojāt, ka Jums šādas naudas nav. Teicu, ka varam vienoties, un ka es nemaksāju par nākamo komunālo pakalpojumu rēķinu, kurš pienāks. Tātad rēķins, kuru neapmaksāju sastādīja aptuveni 109 eiro. Par dīvānu-sofa, kurš bija vecs un nelietojams, vienojāmies, ka atstāju jums žalūzijas un iekaramo skapi (piedāvāju arī variantu, ka varu sagādāt jums līdzvērtīgu dīvānu, ja Jūs tā vēlētos). Rezultātā es Jums atstāju aptuveni 60 eiro.
Kā arī vēlējos minēt, ka visi komunālie pakalpojumi, pēc skaitītājiem( gāze, elektrība, austais un karstais ūdens), uz brīdi, kad atstāju dzīvokli bija ar pārmaksu. Kas arī radīja situāciju, ka Rīgas namu apsaimniekotāju e-pārvaldniekā, radās problēma ar skaitītāju rādījumu nodošanu, par ko es ar viņiem sazinājos. Cits jautājums, ka brīdī, kad vēroju cik priecīgs esat par iespēju izdevīgi atbrīvoties no Jums mazāk izdevīgā īres līguma, " aizmirsu" pateikt, ka Jums jāsarunā laiks, kad var atnākt Rīgas namu apsaimniekotāju pārstāvis un veikt skaitītāju pārbaudi.

P.S. Par cik man saistībā ar Jums Renār bija radušās tikai negatīvas atmiņas, nevēlējos ar Jums vairs kontaktēties, un arī šobrīd vēlos kontaktēties ar Jums tikai ar juristu starpniecību, lai izbeigtu šo manis apmelošanu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes