Iekšlietu ministrijas Veselības un Sporta centrs - Apkalpošana

Apmeklējot, ģimenes ārstu Iekšlietu ministrijas Veselības un Sporta centrā saskāros, ar pavisam bēdīgu šās iestades pacientu ikdienu, proti, biju laicīgi pierakstījies pie sava ģimenes ārsta, ierados augstāk minētajā iestadē laicīgi, reģistratūrā jau valdīja drūzmešanās un kņada pie diviem apkalpojošiem reģistratūras lodziņiem, uz viena bij rakstīts INFORMACIJA uz otra REĢISTRATŪRA.
Paņēmu rindas talonu, lai rindas kārtībā tiktu pie reģistraturas un piereģistretu, un apmaksatu savu vizīti pie ģimenes ārsta.
Rindā nostāvēju 45 minūtes, kad tiku pie reģistratūras, man tika paziņots, ka Jums pie blakus lodziņa jāiet, un no jauna jāņem rintas talons...........
Gribētos jautat atbildīgam personām, vai tas ir normali, kad vienas iestades blakus esošie reģistraturas ,,lodzini'' veic pavisam dažadas funkcijas???

R

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes