Iecavas poliklīnika - Darbinieka rupjība

Tai darbiniecei, kas Iecavas poliklīnikā strādā rentgena kabinetā, nopietni vajadzētu padomāt par došanos pensijā vai kādu ārstniecības kursu. Tik rupja un nesavaldīga darbiniece - fūrija nevar strādāt medicīnas iestādē. Kauns visādi citādi labai iestādei.

V

Komentāri (11)

L leixa 15.08.2012

esmu dzirdejusi, ka vina runa...

P podzija 15.08.2012

Veca pendzene? Nē, nu tad jāiet pensijā, vai tad jaunu cilvēku nav, kas gribētu strādāt?

donna b 15.08.2012

"vai tad jaunu cilvēku nav, kas gribētu strādāt?" varbūt arī NAV? Pati gribētu strādāt Iecavas poliklinikā rentgena kabinētā par droši vien niecīgu naudu? Vai turpāt par administratori?

L leixa 17.08.2012

Galvenais ir attieksme pret cilveku...nejau tagad del ta ka vinai maksa maz...mums jauzklausa vinas negativais tonis, un sliktais garstavoklis... nepatik stradat, lai iet mekle citu darbu, kas patiks...!!!

A ANNNA 29.08.2012

Nepiekrítu, pasai jaiet pie arsta ar pozitívu attieksmi!Toties medmása kas Gulbja laboratorija dod patreiz atvalinájumu, ir neprofisionála un rupja, lúdzu esiet uzmanígi, nonemot asinis, roka bús vienos zilumos, sapés un negaidiet pat atvainosanos!!!Vienigá atbilde uz júsu sasutumu bús-TA GADAS

L leixa 29.08.2012

Bet pats jau tu ari ej ar pozitivu...jo zini ka tev bail varbut no daktera, vai no ta ko tiesi vins dara...un tev vel preti tada ragana...divkarsas bailes...nepieklajibs..utt...!!!

M martinievija 17.12.2012

Attieksme tik tiesam ir pretiga tai sievietei, ja cilveki kaut ko nezin, vinja uzbruk kaa taads krokodils, NEVIS PIEKLAJIGA FORMA ATBIL UN PASKAIDRO!

TIK TIESAM, NU LAIZIET VINU PENSIJA!

M martinievija 17.12.2012

Es tiko zvaniju uz Iecavas polikliniku un tur jau labu laiku registratura strada paarsvara 1 sieviete. MAN TIKO vinja atbildeja tik nepieklajigi, ka tas bija nepieklajibas kalngals. To ta nedrikst atstat! Vajag sudzeties.

L leixa 17.12.2012

Es to pašu saku...ka runā ar Tevi tajā poliklīnikā tā itkā tu no viņu kabatas nāc naudu ņemt nost...drausmīgi...

C chiepuciite 17.03.2013

Beidzot viņas vietā ir kāds cits - jauns vīrietis.

R [email protected] 01.04.2016

Ļoti nepatīkama sieviete strādā reģestratūrā ierados lai izrakstītu recepti pie māsiņas vajadzēja paņemt apmeklējuma talonu,vērsos pie viņas lai to paņemtu viņas attieksme bija tik rupja ka vienkārši apstulbu,darba dienas laiks jau bija gandrīz galā paludzu viņai talonu bet atbilde bija šāda(ko jus iedomājieties ka es mēneša pēdēja darba dienā kad jau taisu atskaites metīšu visu pie malas,?)kaut-gan laiks vel bija 20.min,līdz darba beigām.Saprotu grūta diena katrs nāk ar savām problēmam,bet tas neatbrīvo no saviem darba pienākumiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes