www.sudzibas.lv Humana Latvia Nelaipna attieksme pret klientiem

Humana - Nelaipna attieksme pret klientiem

Humpalu veikalā Humana Valdemāra 73 strādā ļoti nelaipnas pārdevējas, kuras savu neapmierinātību par dzīvi un darbu izgrūž uz apmeklētājiem, konkrēti - blonda pusmūža sieviete pusgariem matiem, latviete.

P

Komentāri (5)

V Venta 23.07.2010

Visos, kuros Humana veikalos esmu bijusi, izņemot centrālo tirgu ir ļoti nelaipna un nekompetenta attieksme. Visdīvainākās kundzītes strādā tajā, kurš ir netālu no 2. slimnīcas. Pirms pāris nedēļām pie kases aizmirsu iepirkumu maisiņu, protams neviens neko nezināja, kaut gan par preci paņemt naudu un salikt desmit dažādās kulēs, radot apjukumu prata. Konkrēti tajā veikalā bija fantastisks personāls, kad viņš tikko atvērās. Strādāja laulāts pāris, izpalīdzīgi un kompetenti. Kur viņi tās tagadējās čammas rauj velns viņu zin, tiešām intelekts zem 53.

Y yugal 13.08.2010

Deglava iela Humana veikala strada loti aukspratiga sieviete Liga, gandriz katram klientam stasta cik vinai gruti dzivot un cik stulba un prasiga ir Humana vadiba, ka darbiniekam par visu jamaksa no sava kabata . Attieksme pret klientiem pretiga !!!

A AlbertsPudaans 07.10.2010

Nezinu kur kaads saskatiijis kaut ko nelaipnu paardeveejaas ! Es regulaari apmekleeju sho veikalu keedi un esu daudz ko labu tajos atradis ! Protams pirmajaa nedeeljaa peec jaunaas kolekcijas izvietoshanas preces ir daargas, shkiet dazhreiz pat daargaakas nekaa jaunas rietumos, bet tad nevajag uzreiz kjert ! Es iepeerkos parasti kad ir atlaide uz 50% ! Tad kaadaa treshaja vai ceturtajaa nedeeljaa ir leetas cenas ! Un paardeveejas vienmeer bijushas laipnas ! Vienkaarshi ir ne mazums cilveeku, kuri pashi izved citus no pacietiibas ! Esu noveerojis no malas ne reizi vien ! Pats esu kaadreiz straadaajis ar cilveekiem, un zinu kaadi meesli sabiedriibaa atrodas !

L Lavra 16.07.2011

paldies par info

I inna 29.07.2011

Vai viņa tagad strādā šajā veikalā??????

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes