www.sudzibas.lv https://www.kreditubirza.lv UZMETEEJKANTORA, KRAPNIEKI

https://www.kreditubirza.lv - UZMETEEJKANTORA, KRAPNIEKI

protams, ka UZMETEEJ KANTORA. mans braalis ari ieregistreejaas, un noslauca karteejo cirtiku un viss. tgd seez un urbina degunu. es ble biju gudraakaa. NEKADA GADIJUMAA TUR NEREGISTREEJAAS UN NEKO NEMAKSAA TIEM URODIEM. APTIIRIIS !!!un, jautajums, vai aiz taa visa staav sis tirlins-vaardaa- JĀNIS ROMANOVSKIS ?jo sakumaa, sis izliek ss.lv tipa kaa privaatais investors, atsuuta e pastu no no [slēpt]@gmail.com, nu un peec tam atnaak tas uzmeteejkantoras meils. nu baigaa jau nu nesakritiiba vai ne.rekur veel:https://www.facebook.com/blasiic

Komentāri (7)

P petjka0022 20.12.2014

Nē man sākumā arī gāja grūti, gribēju aizņemties naudu, nogaidīju nedēļu un vakar jau saņēmu aizdevumu, piedāvāja nedaudz mazāku summu.
Tā kā ir ok viss. Tur skatās vai esi maksātājs - ja ar naudām nav riktīgi, tad nedod, tjipa - nevarēsi atdod.

E edvardsssssss 20.12.2014

man vakar iedeva kreditu pēc 1 nedēļas, bet mazaku, pateica, ka ienakumi par mazu. reali tur skatas - vai esi maksatspejigs vai nee.

E edvardsssssss 20.12.2014

nevajag būt arī tik stulbiem un domāt un ka var nopirkt kaut ko, aizej uz veikalu paprasi preci 20 eur vertiba bet piedava 5 eur - redzesi ko tev pateiks pardevejs.

R ROZROZGAROZ 20.12.2014

edvardsssssss IR karteejais siis firmeles ""darbinieks"". SLIMIKIS. nu un kaa tu tgd pieradiisi, ka tev IEEDEVA kaads...varbuut mutee tev iedeva, nevis euro... ahahahaha. debil.

D djmkm 29.12.2014

varbūt ROZROZGAROZ un eseses909090 ir bijušie atlaistie kreditubirza darbinieki. cik traki :/

H hujaarii234567 11.01.2015

varbut varbut . a varbuut tev dirsaa arii vajag ar suudainu koku...???

T tttsssunk 11.01.2015

katrā gadijumā zināma arī man šī firmele.
arī mēģināja izkrāpt no manīm tos 20 euro.
no viena 20, no otra, un bizness zel un plaukst.
protams neuzkēros!!!
UZMANIETIES ARII JŪS.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes