www.sudzibas.lv http://www.skuterucentrs.lv/ http://www.skuterucentrs.lv/

http://www.skuterucentrs.lv/ - http://www.skuterucentrs.lv/

Par "Skuuteru Centru" man ir ko teikt...ļoti daudz negatiiva!!!
2007.gada apriilii iegadaajos bagiju, kura veertiiba bija 1500LVL, nokaartojaam liizigu, paardeveeji normaali, nevareetu teikt, ka ljoti atsauciigi, bet zheeloties arii nevareeju.
Saakot braukaat, kaut kas atskruuveejaas motora telpaa, radot ljoti nepatiikamu skanju. Aizvedaam pie vinjiemm sataisiija. Peec 2 dienaam izteceeja akumulators, aizvedaam samainiija.
Taa braukaajot, saaka puust garaam izpuuteejs, bet par cik katru reizi, lai vestu vinjiem sho bagiju, bija jaanomaa piekabe, viirs pats sataisiija sho izpuuteeju.
Bija pagaajushi kaadi 3 meeneshi, kad izjuka reduktors. (Piebildiisu, ka ar bagiju, tika braukaats labi ja nedeeljas nogalees, un taa attieciigaa nobraukuma, peec kura bija jaaiet paarbaude - nebija). Tagad atziishu savu vainu, nesteidzos uzreiz pie vinjiem, lai noskaidrotu, ko, kas, kapeec. Bagijs bija iestumts garaazhaa, jo braucams, tas nebija. Taa nu aiznjemtiibas peec arii neaizbraucaam uz "Skuteru centru". To izdariijaam tikai peec jaunaa gada. Un liidz ar to garantijas laiks bija pagaajis, nejau nobraukuma deelj, bet gan laika. Kaut gan, man liekas, ka arii ar visu garantiju muus pasuutiitu.
Aizbraucaam un tur, tas pats paardeveejs Andris, mums plashi un gari staastiija, ka viss kaartiibaa, lai njemot nost un vedot to reduktoru shurp, samainiisim, atradiisim utt.
Atkal jaaatziist sava kljuuda, taa nevajadzeeja dariit!!! Bet nu cerams, ka vismaz kaads maaciisies no muusu kljuudaam. Peec laika, aizvedaam vinjam to reduktoru, kaa jau vinjsh bija saciijis, bez pasha bagija, jo citaadi atkal jaanomaa piekabe.
Un mees tikaam ljoti veiksmiigi pasuutiiti 10 maajas talaak.
Taadas detaljas mums nav! Kad buus nezinam! Vai buus, arii nezinam! Tajaa ruupniicaa, laika, visi ir aizdzeerushies, kontakti pazudushi! Uz jautaajumu, "Ko mums dariit?" Atbilde, bija jauka! Peerciet jaunu (bagiju), iedosim Jums labu atlaidi! :)
Taa nu gaajaam uz Pateereetaaju biedriibu, bet lai veiktu ekspertiizi, tas maksaaja vismaz 100 LVL, un viirs teica, ka labaak par tiem 100 LVL atradiis kaut kur to detalju, jo neticeeja iznaakumam.
Taa nu ir 2008. gada oktobris, nesen bijaam Vaacijaa, peec shiis nelaimiigaas detaljas, kura maksaaja 106.- Euro (vareejaam arii pa pastu suutiit) un bagijs ir beidzot salikts.
Moraale...izveelaties kaut ko citu, tikai ne " Skuutera centru" !

U

Komentāri (4)

M Margosha 05.03.2011

Kādas firmas ražojums?

S Sviests 06.03.2011

Es īsti nepiekrītu autoram. Vai piekabes nomāšana atsver garantijas priekšrocības, kuras mērķis ir nomainīt brāķēto detaļu? Jeb šeit parādās latviešu skopums un gribas maksāt divreiz un vairāk? Kapēc nevarēja sazvanīt doto iestādi un pa telefonu uzdot jautājumus, lai uzreiz būtu skaidrs ko un kā darīt? Kapēc tika vilkts laiks, lai paiet garantija? Šis raksts ir pilnīga neslavas celšana ''SkuteruCentrs'' darbiniekiem un iestādei pašai! Pašu neizdarības/neapķērības dēļ jūs vainojiet citus? Kur ir loģika?!

E Edgars 07.03.2011

Es atvainojos, bet izskaulaas vai pamuļķu ģimenīte vai vīrs pamuļķis šajā ģimenē, jo tā var sanākt skopam muļķim varbūt.

K Kaspis 25.03.2011

Jautri

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes