www.sudzibas.lv Sixt Slikts serviss

SIXT - Slikts serviss

Sixt bicycle - Gribējam iznomat 2 velo, bet netika akcepteta mūsu bankas karte, piezvanot operatoriem darbinieki nespēj pat sniegt atbildi kā iznomat viņu riteņus, priekš kam tad viņus tur algo un viņi tur ir, ja var pavadīt 2 stundas bezjēdzīgās sarunās tā vietā lai tiešām izskaidrotu kā nopirkt viņu pakalpojumu! Stulbāks serviss Rīgā nav redzēts - neiesaku nevienam kontaktu ar viņiem!!!!!! Paši nezin ko pārdod, nezin kā palīdzēt, neko nezin

Komentāri (2)

Latviešu tautas 26.04.2015

bet netika akcepteta mūsu bankas karte

Sakiet lūdzu nj normalā latviešu valodā! Ja viņi nepieņiem Jūsu bankas karti, tad atklašu Jūms briesmigo noslēpumu: Latvijā, Rīgā var samaksāt skaidrā nauda. Un vel ir bankomāti, kas izsniedz naudu! Tikai galigais idiots 2 stundas skaidros tadas lietas!

Un pec visa ta latvieši abižojas ka viņus sauc par kaštigiem debiliem...

M Mierinsh 27.04.2015

Smieklīgi, paši neko nesaprot un tad sūdzas. Man patīk sixt velonoma un problēmu nekad nav bijis

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes