www.sudzibas.lv Hotel SPA Arkadia Visdrausmigaka atputa

Hotel SPA Arkadia - Visdrausmigaka atputa

Nevienam, neiesaku izveleties atputas vietu Hotel spa ARKADIA.Mums uzdavinaja davanu karti ar nosaukumu " Brivdienu sapnis"Sanemam, vispirms aukstu viesnicas nummuru, dusas telpa smirdeja pec kanalizacijas, Spa dzakuzi udens bija netirs, peldeja netirumi burbulu vieta, baseins auksts, vienigais kas bija ok tas ir pirtinas. Visa visuma bedigs skats, viss diezgan nolaists un netirs. Administracija loti neatsauciga, vienaldziga, pret musu iebildumiem.Sanaca nevis"Brivdienu sapnis"', bet gan " Brivdienu murgs"

R

Komentāri (3)

H Hotel SPA Arkadia 10.03.2015

Hotel SPA Arkadia vienīcā visi divvietīgie numuri ir ar atsevišķām gultām, kas netiek ne no viena slēpts un tiek uzrādīts visos portālos, un bildēs. Klientam šis fakts iespējams nepatika, jo uzreiz pie numura apskates, tikai iebilsts, ka numurs neder! Centāmies rast kompromisu un izrādījām VISUS mūsu viesnīcas numuru tipus. Protams, patika lukss numurs, par kuru klients noteica cenu ko gatavs samaksāt 10EUR, bet starpība protams ir krietni lielāka. Komprosima pēc piedavājām trīsvietīgos ar kopējo gultu bez papildus piemaksas( kas nebija rezervēts, un iespējams nebija tik silts, jo iepriekš netika maksimāli ieslēgta apkure).
Par SPA grūti komentēt, jo baseina, džakuzi un pirts – apkope, kā arī temperatūra ir pēc normām.
Mums ļoti žēl, ka atpūta Jūms neizdevās un Jums pirms 08.marta noskaņas tikai sabojātas tāpat kā mums. Žēl, ka tikai šādā veidā spējam risināt jautajumus.

S suasvella 16.04.2015

Man pat ar pirti nepaveicās jo tvaika pirtī ilgi(apmēram 40 minūtes ) bija atslēgta tvaika padeve un uz lūgumu to atkal ieslēgt administratore nelaipni attrauca, ka pieslēgs tad kad pieslēgs cik sapratu tad tur nebija tehniska ķibele bet kas cits.Numuriņš lai arī savlaicīgi rezervēts tomēr bija auksts ( atvērts logs), bet tas itkā netraucēja jo siltuma padevi uz radiatora māku pagriezt lielāku, lai gan temperatūra nakts laika nebija komfortabla.Sliktākais sekoja nākamajā rītā, kad vēlējāmies nokļūt SPA zonā
(ja netīru džakuzi un baseinu bez hlora, kurā visi iet iekšā pa taisno no pirts ar visiem medus, šokolādes, sāls u.c zieķiem uz sevis.Grīdas kuras ir slidenas un pie baseina malām tiek novietoti slideni tepiķīši.Kā arī protams masāža kura tika izpildīta tā ka bija skaidrs, ka mēs šeit esam pēc dāvanu kartēm un tikai traucējam) saņēmām atteikumu, ka spa šodien nestrādā (lai gan dāvanu kartē bija minēts par cenā iekļauto rīta peldi baseinā) kāda sieviete turpat reģistratūrā norādīja ka istabiņas brošūrā ir minēts par cenā iekļauto rīta peldi baseinā administratore tik noteica, ka tā ir pusgadu veca informācija savukārt sieviete pajautāja pretī cik bieži tad notiek numuriņu uzkopšana ja tur uz galda ir pusgadu veci bukleti, tas savukārt, nokaitināja citu administratori kas uzkliedza lai pameklē aktuālāku informāciju internetā.Pēc tam ārā satikāmies pārrunājam iespaidus un nonācām pie secinājuma SLIKTA attieksme pret klientiem un sanitārajiem noteikumiem .P>S par HOTEL spa līmeni liecina augstāk esošais komentārs, vai precīzāk tā gramatika, jo meitenes administrācijā, manuprāt, drīzāk nav nedz apmācītas darbam ar klientiem nedz vispār darbam, jo tik zems kultūras līmenis (lietot necenzētus krievu valodas vārdus lai izteiktu savu neapmierinātību ar klienta lūgumu palīdzēt) vēl nav pieredzēts pat tālākajās un uz tūrismu mazāk orientētajās valstīs (piemēram Kenijā ir ļoti laipna attieksme no personāla visās sabiedriskās vietās)

J Jānis_Jānis 22.05.2015

Ļoti labi saprotu Raisa696 un Suasvella, piedzīvoto pazemojumu un sabojātās brīvdienas, jo mēnesi atpakaļ piedzīvoju ko stipri līdzīgu !
Esmu no Liepājas, bet par godu manas Sieviņas dzimšanas dienai, nolēmu sagādāt pārsteigumu - uzdāvināt divvientulībā atpūtu bez bērniem viesnīcā, relaksējoties SPA. Kā par nelaimi izvēlējāmies Viesnīcu Hotel SPA Arkadia, jo bija salīdzinoši tuvu Rīgai, par cik nākamajā dienā bija darīšanas Rīgā.
Ierodoties viesnīcā mani sagaidīja briesmīga paskata meitene, administratore.
Pats darbojos apkalpojošā sfērā jau vairākus gadus un zinu, ka nekad nav pieļaujams ierasties darbā netīriem matiem, un drēbēm, kas bija noķepušas ar ēdienu vai ko tādu. Atrodoties blakām, aizpildot reģistrācijas karti - no viņas nāca tāds "aromāts" ... Bet nu labi, pieņemsim - neīstā diena Jaunkundzei!
Un par cenām runājot, samaksāju 40eur, par divvietīgu numuru bez brokastīm. Šķiet dīvaini - pie šādas summas citās viesnīcās vismaz gabaliņu maizi ar siera un desas šķēli piedāvā, kafijas vai tējas tasi. Tā vietā devāmies uz bistro, kur pārsteidza astronomiskās cenas priekš bistro. Ēdiens jā, garšīgs - paldies pavāriem, bet to drūmu meiteņu sejas kuras "labrīt" un "paldies" vietā vienkārši pasaka summu, kuru būtu bez maz gadiem "parādā".
Mūsu istaba - Balkona rokturis salauzts, nakts skapīša atvilknē aizmirsusies iepriekšējo klientu košļājamā gumija, WC izteikta kanalizācijas smaka, kā arī TV, piedāvāja tikai 7 ejošus kanālus, jo pārējie bija uzkārušies, jeb vienkārši zila bilde. Pats TV sākumā nemaz nedarbojās. Piezvanot uz administrāciju, atbilde - "Izrauj no rozetes kontaktu un iebāz atpakaļ! Pie mums tā esot un tas ir normāli." Manuprāt, neadekvāta cena par tādu numuru.

Vispār brīnos kā šai viesnīcai var būt 3 zvaigznes, jo no vakarā ejot uz recepciju jautāju par SPA (mājas lapā izlasīju par iespējām tur relaksēties, kā arī precizēt, vai ar pieteiktajām masāžām ir viss kārtībā) šoreiz nekoptās Jaunkundzes vietā bija gudra blondīne, kas man nelaipni atbildēja, ka "JA JAU IR PIETEIKTS - TAD IR PIETEIKTS UN JĀIET"!!!
Nodomāju, kas tā vispār par atbildi, jo sajutos ārkārtīgi vainīgs, ka atrāvu viņu no datora knibināšanas. Pateicos, aizgāju pēc sievas lai dotos uz SPA.
Tur priekšā netīrīgā administratore, kurai pavaicājot dvieļus spa centra apmeklējumam, Man saka - 5 Eur ! Es samulstu, bet saku, ka man tika teikts, ka viesiem dvieļi bez maksas. Viņas atbilde - "Ā, jā pareizi !" Nobrīnījos, nesaprotot, kas šeit ir par sistēmu. Cilvēku ķeršana "uz muļķi" ar melno kasi, jo kā par viesnīcas numuru, tā par spa čeks netika iedots.
Es tomēr maksāju naudu, tā tad esmu klients un man ir tiesības saņemt visu par ko es maksāju kā arī darījuma dokumentālu apliecinājumu - čeku. Kam būtu jābūt pašsaprotami, nevis tiktam izsniegtam pēc lūguma.
Par SPA - Sieviešu ģērbtuves dušā esot tā smirdējusi pēc kanalizācijas, ka mana sieva pēc Spa centra apmeklējuma devās uz numuru mazgāties ( caur pagalmu, slapjiem matiem - SUPER, VESELĪGI ! ) Džakuzi vannas principā neburbuļo, un pogas nestrādā. Principā, tā tīri simboliski no 2 vietām nāca spiediens. Ūdenī peld mati, mistiskas plēvītes un pārhlorēts ūdens. Laikam ūdens netiek mainīts katru dienu, bet pārpildīts ar hloru. Protams, katrs ekonomē kā māk - bet vai tas būtu jādara ar cilvēku veselību?
Baseinā auksts ūdens, bet nu pēc pirts kā vīrietim man patika, lai gan sieva nemaz nepeldēja, jo atteicās kāpt iekšā tādā aukstā ūdenī. Kā piedāvājumā, tā arī realitātē - stāv divi keramiskie sildkrēsli. Jā, diemžēl, tikai stāv, jo nedarbojas. Devos lūgt administratorei tos ieslēgt, uz ko man atbild "Tie tak sen jau nestrādā." Tad rodas jautājums, ja jau sen - grūti salabot vai vienkārši aizvākt? Patika tvaika un sāls pirtis, bet parastā saunā temperatūra uzregulēta tik augsta, ka nav iespējams apsēsties uz lāvas, jo dēļi tā pārkārsuši.
Paldies jau teicu un vēlreiz saku, abām masierēm. Tās vismaz bija pietiekoši labā līmenī, smaidīgas darbinieces un ļoti laipnas.
Nu ko te vairs runāt - tāda bija mana pieredze, stipri līdzīga iepriekšējo autoru rakstītajam.
Ja vēlaties sabojātas brīvdienas, darbinieku neatbilstību un prasmju trūkumu veicamajiem pienākumiem, numuru "atbilstošu" cenai - > droši brauciet uz Hotel SPA Arkadia ! ! ! Varēsiet papildināt ierakstus.
Pirmo un pēdējo reizi tur uzturējos !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes