www.sudzibas.lv Hoover veļas mašīna Hoover veļas mašīna

Hoover veļas mašīna - Hoover veļas mašīna

2012.gada jūlijā pēc PTA pārdevēja ieteikuma iegādājos Hoover veļas mašīnu ar žāvētāju. Rezultātā, 6 mēnešu laikā jau 2 (!) reizes vajadzēja saukt meistaru.
Pie tam meistara sarunāšana notiek tikai krievu valodā, jo dispečers citā valodā nerunā. Abas reizes meistars tika remontēt tikai darba laikā un ir nokavējis vairāk kā par 1 stundu!
Nepērciet Hoover veļas mašīnu, ja nevēlaties liekas problēmas!

L

Komentāri (1)

S saniknotā 20.12.2014

Esmu nokaitināta ne pa jokam!
CILVĒKI - NEPĒRCIET Hoower !!!
Nopirku šito v/mašīnu pirms mēneša, un jau no paša sākuma bija problēmas - nenormāls troksnis un vibrācija! Izdevās sazvanīt SIA "elektronika servisu"un izsaukt meisteru, pēc tam problēma šķita, ka atrisināta, bet tas bija mānīgs iespaids, jo jau pēc pāris mazgāšanas reizēm veļa netika izžāvēta, tā gulēja pilnīgi slapja bundulī, izmēģinājos visādi, gan mēģināju izlīdzināt veļu un žāvēt, gan izņēmu daļu laukā, nekas nelīdzēja! Sazinājos atkal ar SIA "elektronika servisu", bet tur man paskaidroja, ka man pašai jāsazvanot to meitaru, kurš bija pie manis iepriekš, bet ko lai iesāku, ja meisters klausuli neceļ??????!!! Zvanu atkal uz servisa centru, bet tur skan atbilde, ka viņi nevarot paskaidrot man, kāpēc meisters neceļ klausuli! Atmetu visam ar roku un kādu laiku veļu nemazgāju, jo nervi man ir dārgāki!
Un šodien ir pilnīgs fiasko!!!
V/MAŠĪNA NEMAZGĀ VISPĀR!!!
Kādu veļu ieliku mašīnā, tādu izvilku, tikai uz tās bija dažās pilītes ūdens????
Paldies Dievam meisteru sazvanīju, bet viņš nesolīja, ka atnāks, kaut gan viņam šodien ir oficiāla darba diena!
Skaidrs ir viens, vēlos atpakaļ savu naudu un lai veikals aizvāc savu lauzni!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes