www.sudzibas.lv HK Scan Latvia AS Attieksme no Brigadieres

HK Scan Latvia AS - Attieksme no Brigadieres

Esmu 3 bernu mamina un lai spetu uzsturet savu gimeni saku meklet darbu..Skatoties sludinajumus interneta atradu darba piedavajumu Jelgava saucamaja Galas Kombinata. Biju loti laimiga jo darba atalgojums bija loti labs. Darbinju es dabuju nakts mainas Uzskopsanas nodala.Kad saku stradat viss likas loti Forsi kamer iepazinos tuvak ar nodalas vaditaju Ainu Vitinu.Iepazisanas bija nepatikama, jo vinas attieksme maigi izsakoties bija loti neatbilstosa.Mana darba laika Aina naca un mani pazemoja apsaukaja ar necenzetiem vardiem santazeja ar algas samazinasanu, kad darbu vel nebiju paveikusi naca fotografet darba vietu..lai butu kompromats naudas neizmaksasanai , ta teikt mani''ladeja'' noveleja visu to launako- ka es nepastradasu jo nopus man rokas utt... kas sada amata cilvekam domaju ka nav pielaujams...Aizskara ari citus darba kolegus es biju lieciniece ka piemet klat galas gabalus un citus galas izstradajumus lai nenaktos stradniekiem maksat premijas. Esmu redzejusi ka citas sievites- koleges no sada pazemojuma pat raud, jo morali nespej izsturet...Ari es esmu bijusi novesta lidz asaram...Stradaju ka ''Zirgs'' jo nebiju izlasijusi liguma cik liels daudzums ramu man ir jatira...Aina man lika tirit 120. ramas..Bet izlasot ligumu pamaniju ka diena max man ir janomazga tikai 50 ramas...Un darba apjoms man pieauga ar katru dienu..To ko dariju es pec manas aiziesanas no darba( ko Panaca Aina) manu darbu veic 3 cilveki, jo viens cilveks ar tadu darba apjomu nespej tikt gala...Pirms manas atnaksanas ir mainijusies 10 tiem stradnieku Jo sadu pazemosanu nespej izsturet...LOTI ZEL KA NACAS PAZAUDET DARBU, JO NAUDINJA LIELA GIMENE IR VAJADZIGA.+ Kompromata del ko uzstaisija man Aina man netika izmaksata visa naudinja...Ludzu uzmanieties no si darba piedavajuma...

Komentāri (3)

T Taisnigums112 29.09.2014

Ka bijusais Galas Kombinata darbinieks varu piebilst ka A.Vitina nav adekvata un jau sen vinjai butu jadodas pensija!!!
Attieksme no vinas tiesam ir loti neciesama!!!

BondsBonds 29.09.2014

Slimi.

B Brenda 03.10.2014

Vienīgais ko varat griezties Valsts Darba inspekcijā, nav ko baidīties.Ja jums ir darba līgums uz rokas, tad ir labi.Viņi tā bvar dabūt, pa pilnu programmu, un Jums nav, ko baidīties, jo vairs jau tur nestrādāja t. Gan jau tai sievietei, viss nāks atpaka ļ, Dievs to tā neatstāj:)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes