Herme (aleksandrs un aļona) - Cilvēku krāpšana

Dārgie draugi nebrauciet uz vaciju īpaši un hanoveru vai badzaluflenu strādāt zem hermesa, turjūs sagaidīs ļoti atsaucīgi cilvēki kā aleksandrs un aļona kas ir firmas starpnieki un uzreiz varu pateikt sadzives apstakļi un auto ar ko izvadāt paciņas ir katastrofāli, brauc tu ar 20 gadu vecu auto katru reizi savs reis, baigais bardaks, un uz naudu ar ja redzes ka neesi tads ka vajag izčakarēs un nesamkasās, stāstu pēc jau savas pieredzes un kolēģu.
uzmanieties, nebrauciet.

B

Komentāri (6)

Minesota 17.02.2013

Tu gribeji, lai tev iedod autiņu tikko no rūpnīcas izlaistu?

B burbuls 17.02.2013

Nu ja tew liekas ka auto kas 20 gadus vecs bez stures pastiprinataja, sarusejis liekas normals uzpriekšu

E enelo_21 20.02.2013

Es ari esmu stradajis Hermes ari pie Aleksandru, bet tikai Minstere. Tur masinas bija normalas un rajoni nemainijas viss ta ka bija labi tikai kaut ka aizmirsa maksat. Bija pasiem jamaksa masinas apdrosinasana, degviela un ari dzivosana. Pa pacinu itka sanema 50 centus un pa katalogu 25, bet menesa beigas nekadi reikini negaja kopa. Ejot prom no derba beigas sanaca ka pa pirmo menesi esmu -100eiro. Ta ka ta ir taisniba pa sitiem starpniekiem Hermes.

M martiwka21 21.10.2013

toze rabotal v Hermes v hanover, nikomu ne sovetuju tuda exatj! boljwe potratite na bileti i na edu 4em zarabotaete! vmesto 1 obewennogo marwruta po gorodu polu4aew kazdij vtoroj denj novij gord s novim marwrutom 4to o4enj xorowo otrazaetsja na zarplate t.k platjat po kolichestvu posilok! xotja net, ne platjat, pri ljuboj vozmoznosti kidajut! tak 4to denjgi vi tam navrjatli uvidite a ewe i dolzni ostanetesj! s prozivaniem vobwe vse "kruto" kvartira na neskoljko 4elovek po 2 4eloveka v komnate! i kstati u nix rabo4aja nedelja 6 dnej a ne 5 kak v drugix podobnix firmax! tak 4to esli xotite 4tob za vaw wet ktoto nabival sebe karmani to vpered!

G gelatinka 14.07.2014

germess, hermess un taml kurjera pakalpojumu firmas joprojām piedāvā darbu Vācijā (Minhenē, Hannover uc) ar algu 1200 eur mēnesī. Joprojām šmaucās tā firma un joprojām ir cilvēki, kas uzķeras. . ja firmai maksā 2 eur par paciņu, tad cilvēkam- 0.50 centi, bet no viņa algas tiek atskaitīta maksa par busa īri, degvielu, dzīvošanu (pie kam šausmīajos dzīvokļos ar žūpām un bijušiem ieslodzītajiem kopā).

Jābūt darbā 8:00 un jāgaida, kad jums sašķiros paciņas izvadāšanai. cilvēkiem, kuri tur ir iekārtojušies pirmie, sagatavo paciņas izvadāšanai jau ap 10:00, jauniņajiem- tikai pēc 12:00. līdz 21:00 ir iespējams izvadāt knapi 60 paciņas, jo jāatdod cilvēkiem uz rokām ar parakstu. Rajonu speciāli maina, jo tiem, kas tur ilgāku laiku strādā ir izdevīgi, ka cilvēki atbrauc un aizbrauc projām (jo tie dabū algas pielikumu par to laiku, kad cilvēks mācās izvadāt paciņas).
21:00, kad jūs brauksiet uz mājām, stāvēsiet 2-3-stundu garajā korķī, jo centrā jūs, saprotams, neviens neizmitinās. Tā nu tas darbs reāli ir no 8:00 līdz 00:00 bez pusdienaika. Vienkāŗša arifmētika, jūs saņemsiet 600 eur algu - degviela-dzīvošana-busa noma. tas ir, labi ja 100 eur saņemsiet par pirmo mēnesi. un otru mēnesi jūs diezvai izturēsiet, jo ēdiens tur maksā dārgāk nekā pie mums!
dzīvoklī nav ne siltā ūdens, ne interneta (tā kā pats atrast citu dzīvokli jūs nevarēsiet).

P ParastaisDzeks 23.10.2014

Varbūt vēl kāds kaut ko var pastāstīt?
Redzu ka nekas spīdošs tur nav.
A caur kādu firmu jūs kārtojāt darbu uz turieni?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes