www.sudzibas.lv Henrijs Liņģis Uzmanieties! Mēģina izkrāpt naudu

Henrijs Liņģis - Uzmanieties! Mēģina izkrāpt naudu

Uzmanieties un neielaidieties nekādās darīšanās ar šo cilvēku, jo viņš visiem iespējamajiem līdzekļiem mēģinās apkrāpt kādu, lai tiktu pie naudas! Jā, nu ko var gribēt, kā nekā topošais jurists (mācās BSA). Zinu šo cilvēku. Brīdininu visus, lai neviens neuzķeras!

Mans gadījums... meklēju darbu un nonācu pie sludinājuma portālā ss.lv: "Vajadzīgas bārmenes(sievietes) darbam restorānā ar pieredzi, banketu apkalpošanā, mēs meklējam bārmens: komunikablas, pieredzējušas darbā ar klientiem. gaidīsim jūsu Cv ar foto."

Uz e-pastu atnāca šāda atbilde: "Atsaucoties uz jūsu pieteikumu, mums ir nepieciešams lai jūs veiktu reģistru mūsu firmā. Lai jūs pieteiktu savu vakanci Tieši mūsu bāra ''Fashion bar", jums ir nepieciešams nosūtīt mūsu grāmatvedim 5ls LV68HABA0551022313431 Henrijs Lingis"

K

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes