www.sudzibas.lv hc lounge friziere Irina

hc lounge - friziere Irina

Salonā HC Lounge uz Prūšu 4 strādā ļoti nepatīkama friziere Irina. Sākšu ar to, ka pierakstījos tur uz frizūru. Noteiktajā dienā atnāku, bet viņa saka, ziniet, es nepaspēšu jums sataisīt frizūru, tāpēc pierakstieties uz citu dienu. (Man ir gari mati, tāpēc esmu pieradusi, ka daudzās vietās frizieri ir par slinku, lai ar tiem nodarbotos, bet projām mani neviens nekad nebij sūtījis. Ja draudzenes nebūtu uzdāvinājušas apmeklējumu, būtu pagriezusies un aizgājusi uz neatgriešanos, bet tā kā maksāju ne es, palika interesanti, ar ko tas viss beigsies).
Atnācu pēc trijām nedēļām. Ziniet, visu laiku nosēdēju kā uz adatām. Bij bail, ka friziere iešļakstīs man acīs kādu indīgu vielu :) Ar matiem darbojās ļoti nesaudzīgi, bezmaz vai, plēšot tos ārā, nevis ķemmējot... Domāju, ātrāk beigtos, ātrāk beigtos, un zvērējos, ka nekad vairs turp nedošos.
Uzdevu dažus vienkāršus jautājumus (ar ko būtībā mūsu saruna arī aprobežojās, jo friziere izskatījās tik nelaimīga un neapmierināta ar to, ka es tur esmu, ka viņai mani jāfrizē... un ka es tērēju viņas laiku, kur nu vēl uz stulbajiem jautājumiem atbildēt!), piem., kad labāk krāsot ataugušas saknes? Uz ko dabūju kategorisku atbildi - priekš kam vispār krāsot? Centos paskaidrot, taču atbildē saņēmu "jūs varat domāt, ko gribat!"
Bij nedaudz tā dīvaini... Salons skaists, iekšpusē viss stilīgi noformēts, visas ērtības, friziera kabinets aprīkots ar visu nepieciešamo, tikai ne ar labu un uz klientu orientētu attieksmi. Žēl. Ne es, ne manas draudzenes tur kāju nespers. Un citiem arī neiesakam.
Vadībai iesakam kārtīgāk izvēlēties savus darbiniekus... Un apmācīt viņus runāt arī klienta - latviešu valodā, ne tikai dzimtajā krievu.

Komentāri (10)

ž žēl ka tā 10.03.2013

Man uzdāvināja apmeklējumu uz konsultāciju pie friziera stilista un modernu matu griezumu..atbraucu uz salonu HC Longe, mani sagaidīja friziere Irina..pāris vārdos pateica, ka man ir brūni mati un zilas acis ( to es zināju jau pati), ka aukstie toņi man piestāv..ar to mūsu saruna ( tā saucamā konsultācija beidzās ), tad palūdzu nokrāsot matus, sākumā bija patīkami, kamēr viss bija bez steigas un mierīgi, bet meisterei vēl bija jāgriež un jāveido frizūra..un viņa neiekļavās laikā, jo bija jau vakars un līdz salona slēgšanai palika pavisam nedaudz ...un tad sākās ..kamēr sēdēju ar krāsu matos, meistare piedāvāja kafiju vai tēju, es izvelējos tēju, to tēju līdz pašām beigām es tā arī nesagaidīju...nu tas tā..
mazgāja matus vienkārši nepieņemami..raustīja, plēsa..es tkai domāju ar bailēm, kas būs, kad sāks griezt matus..matus man nogrieza pa 15 min un ieveidoja pa 10 min...kopā 25 min..rezultāts bija vienkārši briesmīgs ..izplūkāja kā vistu, šķībi nogrieza, viena puse garāka, otra isāka.. nevienādi un vēl bija neapmierināta, ka aizrādīju..beigās es piecēlos un pateicu, lai paliek kā ir..jo sapratu, ka var būt vēl sliktak, ja sāks kko labot..aizgājam pie administratores un neskatoties uz to, ka man bija dāvanu karte, man lika vēl papildus samaksāt 40 Ls..rezultātā es jutos pazemota, izsmieta un gaidāmās pārvērtības vietā saņēmu negatīvo attieksmi un velti iztērēto laiku, naudu..tagad man vēl jādomā, kā izlabot matu griezumu un kur griezties..Tiešām žēl, ka tik skaistā salonā ir tik slikta attieksme pret klientu..Nekad pati neiešu un neiesaku citiem.

I inta33 29.04.2013

Par frizieri Irinu no HC lounge jeb tagad jau nomainīto nosaukumu Estētikas centrs Prūšu ielā arī neko labu nevaru pateikt, lai gan biju salona patstāvīga apmeklētāja, pēc pējējā apmeklējuma esmu vīlusies un vairs nekad tur nejiešu, tā ka 100% piekrītu iepriekšējām atsauksmēm, ir sajūta, ka līdz ar nosaukuma maiņu ir mainījusies pakalpojumu kvalitāte uz slikto pusi un cenu politika, lai gan speciālisti ir tie paši. Pēc salona apmeklējuma bija sajūta, ka esi bijisi pie neprofesionālas frizieres, kura neko nemāk un nevar un nesaprot klientes vēlmes. Man pēc dabas mati ir lokaini līdz ar to vajag ar tiem savādāk apieties kā ar taisniem, bet frizierei jau vajadzēja saprast kā ar tādiem apieties lai kliente pēc tam izskatītos ļoti labi. Mana vēlme bija, lai nokrāso matus visus vienā tonī un apgriež matu sausos galus (jau gadu lietoju viņu salonā pirktos nelētos profesionālos līdzekļus, ko man iesaka friziere, bet mati paliek aizvien sausāki un neveselīgāki), rezultāts bija šausmīgs- izskatījās it kā būtu pati mājās kaut ko centusies piekrāsot, pie saknēm cits tonis un matu gali pavisam citā tonī. Kā arī lūdzu lai nav dzeltenīgā nokrāsa matiem, pēc krāsošanas bija gan dzeltenīgi, gan arī vēl sausāki kā man bija. Pēc aizrādījuma atbildēja, ka neko nevarot darīt. Biju cerējusi, ka mati izskatīsies skaisti veselīgi un spīdīgi, bet vīlos. Par visu šo frizēšanās pakalpojumu samaksāju 45 Ls iepriekš pie frizieres Anna vienmēr par šo pašu darbu + masku maksāju līdz 33 Ls, par ko biju šokā. Lai gan biju šī salona pastāvīgā kliente pēc šī apmeklējuma vairs nekad neiešu un arī citiem neiesaku.

K klient28 03.02.2015

Мне в этом салоне испортили знаменательный день + день рождения. В день рождения хамством парикмахер и администатор довели меня до слез, что мне пришлось уйти в свой день рождения с мокрой головой. Никто ничего не возместил и даже не извинились
Значит все таки их подбирают спецаильно таких раз смотрю они целенаправленно людям праздники портят. Я так и думала что это от хозяйки зависит, значит такая политика.
УЖАСНО

K klient28 03.02.2015

о всеми предыдцщими согласна пострадавшими
скорее всего парикмахершу которая испортила мне д.р. звали ирина

K klient28 03.02.2015

я тоже раньше давно туда ходила часто, но я ходила к нормальной, не помню как зовут, может Анна, она потом ушла в декрет. Со светлыми волосами - хорошая мастер парикмахер. А остальные хамки криворукие. Какое мне дело где они участвуют если стричь и укладывать не умеют и общаться с клиентом тоже. участвовать в конкурсах и работать с клиентами разные вещи

K klient28 03.02.2015

я тогда не стала обращаться к их хозяйке ткт сделала вывод что она такая же как одминистатор и эта ира парикмахер раз они до сих пор работают и очень многим людям испортили и волосы и настроение

K kk1 04.02.2015

Friziere Irina ir briesmīga būtne. Sabojāja man matus, galvas ādu, man gadu vajadzēja ārstēt, lai atgūtu normālu izskatu matiem. Attieksmē ir briesmīga + vēl samaksāju ļoti lielu naudu par pakalpojumiem. Nevienam neiesaku tur griezties.

N nika111 05.02.2015

Сейчас этот салон предлагает шлифовку кожи лазером лично была у косметолога Лидии - хамовитая особа таким не место в сфере обслуживания. Спрашивала советов после процедуры - так отвечала, что убежать хотелось. Впаривают косметические средства, которыми торгуют у себя в салоне - хотя когда читала инструкцию там было написано использовать Бипантен продающийся в аптеке и в 2 раза дешевле.

L leksa26 12.02.2015

V etom salone odni hamki rabotajut! Prosto uzas, a u parihmahera IRINI tak voobshe ruki ne ot tuda rostut!!! Nikogda bolshe tuda ne pojdu i drugim ne sovetuju! Eta tak nazivajemij "Master" s bolshoj bukvi Irina vam tak mozet isportitj volosi, neponimaju kak jejo ot tuda metloj jesho ne pognali! Sovershenno ne soobrazhajet necego v volosah!

M margaritka73 01.03.2015

Была в салоне, как раз у косметолога Лидии, на лазерной шлифовке. Очень боюсь боли. Она со мной носилась, как с маленьким ребёнком. Отвечала на все мои вопросы. Наконец-то я получила квалифицированную консультацию. После процедуры мне тоже предложили препарат купить на месте. Куда же я, с красным лицом, буду бегать по аптекам! Но препарат, правда, я не купила. Вспомнила, что этот препарат у меня остался дома после удаления сосудистых звёздочек в Веселибас 4. Так что по сравнению с бипантеном, в этом салоне применяют более продвинутые препараты. После процедуры, уже дома, растерялась и позвонила Лидии. Она ещё раз мне всё подробно объяснила, не смотря на то, что был субботний вечер. Процедурой осталась очень довольна. Хорошо что послушалась её и купила крем с кислотой. Такого хорошего лица, как сейчас, у меня давно не было. Очень довольна!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes