www.sudzibas.lv Hansabanka maksa par kredītkarti

Hansabanka - maksa par kredītkarti

Pagajušajā gadā pieteicos ĻOTI aktīvi reklāmētai "Mana dizaina kartei". Interesējoties par produktu, uzjautāju arī par cenu, uz ko man atbildēja, ka maksās tā 20ls, toties derīga veselus 2 gadus. Atzīmēšu, ka neviens vārds nebija teikts par to, ka šogad no manis novilks vēl 15 Ls par to pašu jau novecojušo karti. Tieši otrādi, tika akcentēts, ka karte derīga 2 gadus par tādu samaksu ( 20Ls). Un šogad decembra beigās, tieši pirms svētkiem no mana konta pazūd 15 ls, pārskatot konta izrakstu, konstatēju, ka šādu "Dāvanu" man sagadāja Hansabanka!!! Nu ko lai saka, "PALDIES" par precīzu savu klientu informēšanu. Šogad tas bija īpaši aktuāli, dāvanu laikā izjūst uz sevim tādu uzmanību...

I

Komentāri (1)

B Baņkieris 15.01.2009

Vajadzēja uzmanīgi palasīt līgumu! Un to kas rakstīts internetā, kad karti pasūti! Ja uzmanīgi lasījāt tad tur ir tāda frāze: Karte tiek izdota uz termiņu 2-3 gadi, izgatavošanas maksa Ls5 un GADA maksa Ls15! Tā kā nevajag vainot banku tur, kur paši esat vainīgi!
Kaut gan arī man ir zudusi ticība šai bankai, bet pagaidām vēl var "turēt" viņus!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes