www.sudzibas.lv Hansabanka Garantijas vēstule

Hansabanka - Garantijas vēstule

Sveiki, tauta! Iesaku uzmanīties gadījumos, kad Jūs pārdodat īpašumu, bet pircējs kredītu ņem Hansabankā. Hansabanka man izsniedza garantijas vēstuli - kurā rakstīts tas pats, kas citu banku garantijas vēstulēs - "kredīts tiks izsniegts, ja būs reģistrēta hipotēka uz viņu vārda, reģistrētas pircēju īpašuma ties. etc" un pēdējā punktā rakstīts, tāpat kā citām bankām, "ja izpildīti citi aizdevuma līguma nosacījumi". Man bija rakstīts līgumā, ka visu summu, izņemot tos 10%, pircēji maksā ar kredīta starpniecību. Saņemot garantijas vēstuli, es ātri aizskrēju uz zg un reģistrēju pircēju īpašuma tiesības un hansenes hipotēku, pēc tam priecīgs devos uz banku un prasīju, kad pārskaitīs manu naudu. Tie *** atbildēja, ka neesot izpildīti citi aizdevuma līguma nosacījumi, bet kādi nevarot teikt, jo tas esot konfidenciāli. Tad es ņēmu priekšā pircējus, dabūju aizdevuma līgumu un konstatēju, ka tur ierakstīts kaut kāds sviests - "lai saņemtu aizdevumu, kredītņēmējiem jādzēš līzings par 8000lvl un jāatbrīvojas no galvojuma saistībām citā bankā". Tas ir vienkārši kaut kāds murgs - viņi nevis atsaka kredīta izsniegšanu vai ieraksta, ka izsniegs mazāku summu, bet ieraksta, ka izsniegs visu summu, ja aizņēmējs viņiem atnesīs kešu un dzēsīs galv. saistības citā bankā, kas faktiski ir nereāli. Protams, ka es par tādu sviestu nevarēju iedomāties un, slēdzot pirkuma līgumu, aizdevuma līgumu tiem murmuļiem nepieprasīju uzrādīt.

R

Komentāri (6)

M mxy 07.11.2008

"ja izpildīti citi aizdevuma līguma nosacījumi" - nu tad pirms tam, āzi, vajag noskaidrot, kas slēpjas zem šī punkta :D

P Peteris 07.09.2009

Swed bankai tā jau veca slimība, ko tīšos vai netīšos nolūkos sen piekopj. Par atreizējiem laikiem nerunājot. Uzskatu, ka Zviedru bankas darbojas vienā ķēdē pret Latvijas ekonomiku un būtu jāboikotē.

M Milda 21.09.2009

Pēterim absolūti piekrītu, jo arvien vairāk tiek atklātas dažādas nejēdzības kas nāk no banku puses!Un vienreiz tam ir jādara gals!

D Daina Vikinga meita 11.08.2019

Pat prātā neienāca šādi zemūdens akmeņi. Paldies par ierakstu. Kā džungļos, izstaigā līdzi ar 10 juristiem, jo viens var arī nepamanit

J JudyPeggy 02.10.2019

Uzmanību ! Vai jūs interesē jebkāda veida aizdevums, un slikta kredītvēstures vai nevajadzīgu maksājumu dēļ esat noraidīts vairākkārt? Ja jā, nemeklējiet tālāk, jo mēs izsniedzam skaidru naudu privātpersonām un uzņēmumiem ar 3% procentu likmi. Piesakies jau šodien un saņem apstiprinājumu; Aizpildiet aizdevuma pieteikuma veidlapu. Pilns nosaukums: .. Nepieciešamā aizdevuma summa: ... Aizdevuma mērķis: ... Aizdevuma ilgums: ... Dzimums: .. Vecums: ... Mājas adrese: ... Pilsēta: ... Valsts: ... Tālrunis: ... Personīgā šūna: ... Nodarbošanās: ... Mēneša ienākumi: ..

E-pasts: [slēpt]@gmail.com vai WhatsApp: +447452035105

Paldies
Pārvaldība

J Jerry Wesley 13.11.2019

Potřebujete naléhavou hotovost? Chcete vyčistit své účty a začít podnikat? Nabízíme hotovost v rozmezí 3 000 až 50 000 000,00 EUR. Naše smluvní podmínky jsou ohleduplné. Přihlaste se ještě dnes, kontaktujte nás e-mailem: [slēpt]@gmail.com

Děkuju

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes