www.sudzibas.lv Hansabanka Nav uzticības pret Hansabanka!

Hansabanka - Nav uzticības pret Hansabanka!

Gadu atpakaļ man vajadzēja uztaisīt izziņu ASV vēstniecībai par ienākumiem lai varētu dabūt vizu. Saņemot to, piektdienas vakarā pamanīju kļūdu ( izrādījās, ka es esmu „viņš”, nevis „viņa”)
Sestdien no rīta dodos uz Hansabankas filiāļu Spicā, nogaidot rindā, nācās ilgi strīdēties ar apkalpojošo personālu, kuri sakumā vispār nevarēja izlabot, pēc tam viņiem vajadzēja otro reizi samaksāt par to un beidzot risinot visus iepriekšējos jautājumus izradās, ka viņiem „NAV LAIKA un es savu izziņu varu saņemt tikai pirmdien pēc 10:00 ” un ir pilnīgi pofigs uz to, jābūt vēstniecībā pirmdien 8:00. Interesanti, ka Molsa personālas risināja šo problēmu 15 min laikā.
Diemžēl tā nav pirmā reize, kura es biju spiesta cīnīties ar banku un pašai labot to kļūdas: nepamatoti noņemta nauda a kontiem, nepareizam kontam piesaistīta kreditē karte un visu laiku glukojošs hansanet.
Hansabanka laikam tiešam pārāk maz maksas saviem darbiniekiem, ja viņiem pilnīgi pofigs uz visu!

O

Komentāri (3)

V Vija 14.06.2008

Es tev piekrītu. Man arī Hansabankā pe'dējā laikā daudzas vilšanās. UN galvenais, ka nezinu pie kā vērsties lai noskaidrotu vai tā problēma kādu interesē. Jo mani piemēram neapmierina atbilde, ka SORRY, TĀ GADĀS!

I Inga 27.08.2008

Nu Hansabanka vispār ir īpaša banka mūsu valstī!!!Ar attieksmi pret savu klientu- tā ir vienkārša vienaldzība un bezrūpība.Internetbankā uzrakstīju pieprasījumu par iespēju saņemt kredītu skaidras naudas izteiksmē, neticēsiet, šo pieprasījumu rakstīju šī gada janvārī, atbildi neesmu saņēmusi vēl šo baltdien!!!
Tas vien nozīmē, ka šī banka viegli izsakoties "Zažralas"
Un rindas ir vienkārši neizskaidrojamas, bet dzirdēju, ka algas ir zemas un līdz ar to kadri mainās un iet!!!

J Juris 17.11.2008

Nu nezinu nezinu. Vienkārši nevajag bieži bankas aiztikt!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes