Gustava Bekereja - apkalposana

Nesen saskaros ar ljoti nepatikamu apkalposanu Gustava bekereja Vaidavas iela. Pardevejas ar tumshi sarkaniem, isiem matiem attieksme bija nejauka un noniecinosha. Norekinajos siknauda par bulcinju, zinu, ka nav patikami skaitit santimus, bet ta ari ir nauda, bet vina teica, ka ar tadu naudu, man jaiet uz tirgu un vina netaisas skaitit santimus. Ja bekereja nepienjem skaidru naudu, ka ari siknaudu, tad vajag izlikt atbilstoshu izkartni, nevis pircejiem likt justies slikti par to, ka izvelejas sho bekereju nevis kadu citu. Esmu pati stradajusi par kasieri un zinu, ka jaizturas ar cienu pret jebkuru klientu, pat ja ir slikta diena un krit uz nerviem viss. Ceru, ka uzlabosies attieksme!

J

Komentāri (1)

V Violeta123 09.10.2015

Parasti es nerakstu šāda tipa sūdzības, bet šodienas notikumi mani ļoti sarūgtināja. 10.09 (orientējoši 19:30) vakarā iegriezos Bērnu pasaules Gustava Beķerejā, lai sevi palutinātu ar Jūsu garšīgo ābolkūku piektdienas vakarā, bet no kūkas nebija nekāda prieka, jo vakaru un garastāvokli sabojāja Jūsu neadekvāta darbiniece, kuras apkalpošanas kultūra un attieksme pret cilvēkiem ir zem jebkuras kritikas. Jau, kad palūdzu, ka vēlos ābolkūku viņas atbilde bija: "Kooo??"nelaipnā tonī, tad vairākkārtīgi norādīju, ka vēlos divus kūkas gabaliņus, bet liekas Jūsu darbiniecei ir problēmas ar dzirdi vai uztveri, jo viņa nespēja saprast manu norādīto skaitu, kad visnotaļ maigā formā izteicu aizrādījumu pretī saņēmu apvainojumu jūru un neadekvātus tekstus, ka šādi cilvēki-pircēji neesot vajadzīgi, ka viņai ir tādu no esot rīta vakaram, lai pati nāku strādāt viņas vietā, ka man esot personīgs naids pret viņu un daudz, kas cits, uz ko vienkārši izvēlējos neatbildēt, bet tā vieta, lai es varētu ātrāk samaksāt un doties prom, viņa kavēja šo procesu un turpināja garu un aizvainojošu monologu. Es uzskatu, ka ja cilvēkam nav attiecīgas prasmes, lai strādātu šajā sferā. Varbūtu Jūsu kompānijai derētu sekot līdzi saviem darbiniekiem, lai gan man ļoti garšo Jūsu produkcija vairāk man nekad nebūs vēlme pie Jums iegriezties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes