Mūzikas Grupa Pilnmēness - Liela vilšanās

Gribēju visus pabrīdināt par grupu ''Pilnmēness''. Paņēmām šo grupu spēlēt mūsu kāzās, bet piedzīvojām ļoti lielu vilšanos,jo puiši,jo īpaši grupas solists Uldis pārāk ātri piedzērās un knapi varēja nostāvēt kājās,visu vakaru gulšņāja uz galda un kad aptrūkās alkohols rakstīja:''mūziķiem vēl šmigu.'' Viņi atbrauca nevis kā uz darbu,bet kā uz ballīti,kā kāzu viesi. Ļoti liela vilšanās tā bija,jo sākumā kad runājām pirms kāzām likās forši puiši,bet beigās piedzīvojām tādu vilšanos! Es ieteiktu visus apdomāties pirms viņus ņemt. Puisim ir laba balss,bet acīmredzot nekāda atbildības sajūta un liela vēlēšanās dzert.

E

Komentāri (7)

L lielais suns 27.07.2015

Ha tas ir par kāzām Dabaicēnos-un šo raksta Guntis Ābols kas bija vedējs.Nuuu īstenību kā bija jau viņš neraksta...Muzikanti jau bija pl.18, 00.un gaidīja kāzeniekus, kāzenieki ieradās tikai ap pl.21.00.Reāli spēlēt muzikanti tikai varēja pl.01.30.-protams kad nāca miegs jau aiz garlaicības.No pūlksten 01.30.vēlējās lai muzikanti vel spēlētu 5.stundas, tas ir līdz 06.30.Iprriekšējo samaksu par darbu kas bija atrunāta ignorēja un samazināja, bet darbu tikai palielināja muzikantiem.Mūzika nebijalaba, starpbrīžos atskaņoto CD, mūzika ar nebija laba, tad bija par skaļu, tad par klusu-nu principā cakarāja muzikantus kā tik varētu lai nebūtu jāmaksā.Vispār kāzas bija briesmīgas, organizācija pabriesmīga-bet pie visa vainīgi muzikanti.Gunti Gunti nokaunies drusku!!!

E ela4ka1990 27.07.2015

Kaunējušies būtu tādus melus tagad rakstīt! Jūs jau tagad rakstīsiet visu, lai sevi attaisnotu! Un Guntis nekad neko tādu nedarītu, tāpēc nevajag viņa vārdu tagad nelietīgi izmantot! Jums nav nekādu attaisnojumu savai bezatbildībai un nemācēšanai dzert! Un runājot par samaksu-kā var būt tāda nekaunība teikt, ka kaut ko samazinājām, samaksājām kā bija runāts, bet tas bija krietni par daudz jūsu neizdarībai!! Jūs jau varat teikt visu ko tagad, bet vedējs jums nelēja rīklēs un arī nevar atbildēt par jūsu bezatbildību!

E Elina.gabrane 27.07.2015

Mums kāzas bija 22.jūlijā! Jau sen zināju, ka mani kāzu muzikanti būs Pilnmēness, jo labāku nav. ..ja jau nepatīk lustīgi čaļi, tad vajadzēja ņemt vecus opīšus, kas strinkšķina uz divām ģitāras stīgām..nebūtu par ko sūdzēties. Neesmu dzirdējusi, ka tā pielietos, ka nevarētu padziedāt! Vispirms vajadzētu laikam paskatīties uz visu no malas- kāpēc bija laiks sagurt muzikantiem gaidot, kad beidzot tiks pie darba realizācijas.. Un ja tādi mūzikas vai muzikantu nīdēji - varbūt vispār kāzās jums vajadzēja klusumu? .. Es patiešām ar vīru neuzskatu, ka Pilnmēness spētu sabojāt kāzas vai izdarīt ko tādu, lai viņu vārds būtu te! Puiši malači! Ļoti patīk. Pat pirmajai dejai dziesmu speciāli priekš mums iemācījās! Paldies. Mēs tikai par Jums! Elīna un Dainis ;)

Z zigs60 27.07.2015

ela4ka1990 Atbilde Elačkai-varēji jau neslēpties aiz šī nika un atklāt sevi-nav drosmes?Ja Guntis Ābols slikti izdarījās ar savu izturēšanos-kāzas bija drausmīgas pat Ģirtiņš tam piekrita kad jautājām kāpēc tā ir-atbilde bija nuuu ja Guntis jau tur visu...
Par dzeršanu-nu visi iedzer, protams arī muzikanti no uzliktās pudeles uz galda ko atnesa un uzlika Ģirtiņš nodzerti bija kādi 200.grami, pēc laika atnesa otru kuru pat neatvēra.Nogurums bijaliels, no šīs bezjēdzīgās nīkšanas un bezdarbības, jo spēlēt tikai sāka pēc mičošanas-līdz tam bija bezjēdzīgi jānīkst.Kāzenieku tauta gan bija iedzērusi un sējās klāt muzikantiem kad šīs dziesmas nederot vajagot spēlēt AC/DC gabalus utt.Lai muzikanti atpūstos priekš tam ir pauzes kurās drīkst arī atlaisties un pagulēt.11.gadu pieredzē šīs bija pirmās kāzas kuras tika vērotas no sliktās puses-organizācijas...Par samaksu protams kad bija darīts viss lai nemaksātu-čīkstēja, raudāja kad naudas nēesot-muzikanti iedeva atlaidi, tad vel nošīs atlaides nesamaksāja visu...Arī par šādu attieksmi kas var būt par prieku spēlēt.Tad vel šie uzbraucieni starplaikos kad mūzika par skaļu, tad par klusu, tad vispār neder utt.-arī jāspēlējot un jādziedot AC/DC utt.
Pašās beigās jau jaunais vīrs pienāca klāt un muzikantiem teica kad viss esot labi bijis un ļoti esot paticis.Tā kā tiekiet paši skaidrībā ar sevīm un ja kas nepatika sakiet konkrēti kas kuram nepatika un neslēpieties.Tikai varu teikt vienu kad Gunti es SMS rakstīju Tev un kas varēja zināt kad šādu SMS Tu saņēmi-tātad esi kautko salaidis grīstē...Kautgan pats saki kad neko nezinot (Tu kā vedējtēvs) jaunā pāra vīram ar viss patika, to viņš pats apliecināja muzikantiem.Jautājums kuram tad kas nepatika?Atklājiet sevi un neslēpieties!

M Mariusas Bergzas 27.07.2015

Normālam mūziķim ir jādzer un jāiedzerās... fuj par to ka par maz šmiga bija

S Santa Lapina 27.07.2015

Pilnmēness un slikti uzvedas? Es tam neticu, tie ir vieni no vislabākajiem čaļiem ko zinu.

U uldispilnmeness 29.07.2015

Ja kāzu rikotaji nav spejigi sakarigi un optimali sagatavot kāzu scenāriju tad ko Jūs vēlaties no muzikantiem? Lai čaļi spētu jau sačakarētas kāzas pašā saknē uztaisīt par neaizmirstamām? Agrāk muzikantus cienija un godāja. Brīdī kad muzikantiem ir pauze viņi atpūšās. Un vēl interesanti tas ka kādu nosauc par piedzērušos. Varbūt kāds varēja piedāvāt iepūst alkometrā un pieaicināt ekspertu kas nosaka dzēruma pakāpi? Visi esam normāli cilvēki un spējam atbildēt par saviem vārdiem. *protams ir daži kas nav*. Un ja uzreiz iesnaužas ir jābūt pillā? Nevajag aizmirst to ka muzikanti ierodas pirms viesiem un gaida to bridi kad vares tik pie spelesanas. Un ja tas notiek nakts vidū? Tad kam viņi vajadzīgi? Lai sēdētu? Protams ka no sliktām kāzām nāk miegs :D Mēs ļoti labi zinam musu darba specefiku un ik vienam izdabat ir loti gruti. Jaunajam parim velu kopā nodzivot mierigu dzivi, daudz veselu bērnu un lai viss izdodas. Uldis - Grupa
Pilnmeness

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes