Gros Auto - haltura

Aizvedu auto uz Grosauto maskavas iela pie Doles veikala, solitas paris dienas ievilkas paris nedelas, puse darba padarits nekvalitativi/tek ella /, nav nomainita viena detala, palikusi veca, bet iekaseta summa par jaunu.Skatos un brinos ka vel nav kauna reklamet visadas akcijas, protams plesot par darbu neadekvatas summas, var teret lidzeklus jaunu letticigo lautinu piesaistei, labak iemacitos sakuma godpratigi stradat.Vienreiz tur pabijis vairs jau nebrauksu un citiem iesaku!

V

Komentāri (1)

D dita 19.05.2010

Man arī Rīgas Grosauto servisā jautri ir gājis! Iebraucu nomainīt lampiņu... tas izvērtās par murgu - lampiņas maiņa ievilkās pusstundas garumā un pēc tam izrakstīja rēķinu par 10 Ls. Kad sāku iebilst, ka lampiņu ir iespējams nomainīt daudz ātrāk, tad man kā sievietei sāka skaidrot no kā veidojas rēķina summa - pat pieminēja auto pacelšanu ar servisa pacēlāju. :))
Bet par Kuldīgas Grosauto servisa puišiem varu teikt visu to labāko!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes