www.sudzibas.lv Grenardi maldina pircējus

Grenardi jurelierizstrādājumi - maldina pircējus

Nopirku Grenardi firmas veikalā zelta auskarus ar balto oniksu, tā bija rakstīts uz kvīts. Apmēram pēc gada baltais onikss izskatījās "vecu dzeltenu zobu krāsā"
Griezos ar pretenziju un gribēju, lai nomaina preci vai ļauj par tādu pašu summu iegādāties ko citu. Man izskaidroja, ka vainīga es pati, jo lietoju krēmus un matu laku. Stap citu, lietošanas instrukcijā bija rakstīts, ka ar Grenardi izstrādājumiem nevar veikt saimieciska rakstura darbus, nedrikst gulēt, iet uz sporta zāli u t.t. Tad jau jebkurā gadījumā kaut kam piesieties var, pat ja es teicu, ka matu lakas man nav un krēms ir vienk.Nivea.
Pārjautajot vēlreiz par akmeņa nosaukumu, saņēmu jau citu atbildi, k tas varetu būt baltais ahāts.
Sakarā ar to, ka neprotu nēsāt "dabīgos akmeņus", par remontu (akmeņu nomaiņu) man vajadzēja maksāt pašai - 15Ls.

G

Komentāri (7)

J janamih 08.12.2012

Onikss ir ahatu grupas akmenis un kada ir starpiba Nivea vai Chanel!

A alla50 11.12.2013

да в этой фирме полный обман покупателей Я только что купила набор серьги и бусы жемчуг, на второй день бусы чуть не потеряла, застежка полностью бракованная И стала выяснять, кто же производиетль столь чудесный изделий ОКАЗЫВАЕТСЯ, ВСЯ ПРОДУКЦИЯ ОБЕЗЛИЧЕНА И ТЫ ВООБЩЕ НЕ ЗНАЕШЬ, ЧТО ТЫ КУПИЛ С горем пополам деньги за бусы вернула, а вот что за серьги я купила- это и нсть вопрос до сих пор ТАКАЯ РАСКРУЧЕННАЯ РЕКЛАМА -КТО-ТО ОЧЕНЬ "КРЫШЕТ" ЭТУ ФИРМУ, чтобы так назально торговать в самых престижных магазинах и прикрываться именем известной сети

M maija 31.07.2014

Aizejiet pie neatkarīgā eksperta (juveliera)peisaistiet viņa slēgumu pie lietas, dodieties ar šo sūdzību uz patērētāj tiesību sargājošo intanci un dariet visu iespējamo, lai šādas bodes aizklapētu .Tomēr tas maksās naudiņu, bet beidzot zināsiet savas tiesības un varbūt kopā apkarosim šīs utubodes ..Esmu pati upuris -mans stāsts ametists, kurš īstenībā bija stikls, juveliera veikals "585"...Mans kulons maksāja salīdzinoši maz un nebija arī atbalsta no tuvinieku puses, tāpēc tā jezga pieklusa ...Mana kulona cena 97 LS ..Man protams eksperts teica, ka tā arī ir pietiekami liela cena priekš stikla, jo tas arī maksājot dārgi un labāk man likties mierā...esmu nopietni sarūgtināta, jo kulonu uzdāvināja vīrs, bet ikreiz, kā to nēsāju neizjūtu prieku, tas tikai man atgādina par nepatīkamo atgadījumu, turklāt tas izskatās ne īpaši labi, jo ir jau izbalējis...

L lagzdina2 14.12.2014

Ogre Grenardi veikala nopirku sudrabu gredzenu ar akmentiniem komlektā ar auskariem pec 3 diemam izkrita 1 akmentins aiznesu atpakal taka garantija salabojaa .Nakosaja diena atkal izkrita aiznesu atkal salaboja pec paris dienam atkal izkrita, ta nu man piegriezas jautaju vai var samainit vai lai adod naudu vini nemaina un atpakal nepienem.

Esmu no Ventspils, arī man ir rūgta pieredze ar gredzenu, kuram izkrita akmens un pēc labošanas vēl otru reizi izkrita, vēlāk gan paņēma gredzenu atpakaļ, bet dabūju pirkt vietā citu un iznāca vēl dārgāk. Tikko pasūtīju atkal sava izmēra gredzintiņu, bet pēc šiem izlasītajiem komentāriem vairs nevēlos tur neko pirkt - varbūt stikls!?
Jāzvana un jāatsaka... man stikliņus nevajag...

G gaucho 10.11.2018

Grenardi pārdod apsaubāma materiāla 585.proves zelta kēdes, kas pēc mēneša nēsāšanas klūst melnas...Kad griezos ar pretenzijām, bija atbilde, ka jātīra, ka nemāku nēsāt, smērēju krēmus un pūšu lakas...Pilnīgi visi pārējie zelta izstrādājumi,ko nēsāju- nekad, gadiem ilgi nav mainijusi krāsu, nēsājot diendienā. Beigās to kēdi nodevu Evelat, kur apšaubija vai tas maz ir zelts..Grenardi-tīra krāpnieku firma, ar aizdomīga satura izstrādājumiem!

V Vikky1997 26.02.2020

Draugs pirka , mani saderināšanās gredzenu given by grenardi, nostaigāju 4 mēnešus , izskatās kā izvilkts no miskastes , ar plaisām iekšpusē , protams, sudraba 925, bet tas nemaina faktu , man ir gredzeni kurus jau nēsāju 5-8 gadus dien dienā pat nenovelkot un darot visu , pirkti jahont un sudraba nams veikalos , izskatās 100x labāk ir spīdīgi , nevis given pirktais viss noskrambājies un kļuvis matēts 🤷🏻‍♀️

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes