www.sudzibas.lv GrandPR IEsaku nesadarboties ar Jāni Grandānu

GrandPR - IEsaku nesadarboties ar Jāni Grandānu

Jānis Grandāns, vada uzņēmumu ar cēlu vārdu GRANDPR, kas nenorēķinās ar pakalpojumu sniedzējiem, .. nu nenopietns tips, ar solijumiem un runām Rīgā, ar darbiem "Aizkrauklē"

ja planojat kādu sadarbību iesaku prasīt 100% priekšapmaksu, pretējā gadījumā būs mēnešiem jāskraida no pakaļas lai samaksā niecīgu summu, .. slidens tips kurš izmanto visādas viltības, un solījumus, arī pasakas ka viņam ir bloķēts konts jo apgrozās ievērojami līdzekļi bet tomēr it problēmas ar pusotra simta samaksāšanu, un gala rezultātā uzskata ka problemas var risināt vienkārši neceļot telefonu! ..

Mūsu valsts tācu ir tik maza, un ja darbojies šādā mazā sfērā kā šovbizness, tad nevar neapzināties, ka te visi viens otru pazīst .. :)

S

Komentāri (3)

B Baiba1902 03.06.2015

Pilnīgi piekrītu. Mūsu uzņēmums ar iekrita uz šo tipiņu, viņam esot tendence tāda maksāt klientiem pa 5-10 EUR, mums no 550 EUR ieskaitīja 20 EUR gada laikā. Sola maksās, konta limits pārsniegts, tad VID nobloķējis. Neiesaku nekādu sadarbību ne ar GrandPR ne arī ar pašu tās īpašnieku.

T timoha 29.07.2015

Mēs arī esam iekrituši ar šo tipiņu! Devām preci ar priekšapmaksu, bet šis mums atsūtīja viltotus maksājuma uzdevumus!Preci izsūtījām, bet samaksu tā arī ne saņēmām! Griezāmies policijā ar iesniegumu! Nu ta beidzot ir ierosināta krimināllieta par krāpšanos mazos apmēros! Lūdzu atsaukties visus, kurus šis frukts ir uzmetis līdzīgā veidā! Apvienosimies, lai šo lietu pārkvalificē par krāpšanos lielos apmēros!Jānis mums divu nedēļu laikā ir melojis, ka nauda ir ieskaitīta, tūlīt būs ieskaitīta, rīt ieskaitīs utt. padsmit reizes (pat policijai melo) raksta īsziņās, ka iešot kārties, slīcināties utt.ka tik nebūtu problēmu! Kaut kāds slims cilvēks! Bet jebkurā gadījumā šo cilvēku ir jāizolē no biznesa vides, vai pat sabiedrības!

R rupuce87 03.08.2015

Arī mēs esam iekrituši uz šo personu.
Ir jau nosūtīts epasts viņa bankai, lai pieņem mērus, ka viņu klients vilto šīs personas dokumentus. Rīt tiks nests iesniegums policijai.
Žēl, ka sāc meklēt informāciju un atsauksmes par klientu, kad visa krāpšana jau ir notikusi..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes