Glendeloka Krodziņš - ēdiena kvalitāte

Ļoti lielu vilšanos nācās piezdīvot nedēļas nogalē krodziņā Glendeloka, Cēšīs, jo visu jauko Vidzemes ceļojumu sabojāja pusdienas šajā krogā. Baraviku zupa, kurā peldēja 3 niecīgi sēņu gabaliņi, ceptā baltā zivs bija vāji atsildīta un viss mīklas panējums nokrita un smaržoja pēc vecas eļļas, zaļumu dekorācija ar smiltīm. Un vislielākā vilšanās un šoks bija par desertu ar nosaukumu: zemeņu krēms ar vaniļas mērci. Tas bija divu krāsu saputots un pārsaldināts krējums, ar neizkusušiem cukura gabaliņiem, bieza masa, kas ne tuvu nelīdzinājās vaniļas mērcei un par zemenēm bija tikai nojausma pēc viegli rozā krāsas. Piedevām tam visam, arī nelaipna apkalpošana.

S

Komentāri (6)

BondsBonds 14.07.2014

Neticu.

E Ezernieks Maris 14.07.2014

ja kāds domā ka ēstuves tās zivis un visu citu ko pannē to dara katru dienu svaigā eļļā, tad viņš ir naivs, jebkura ēstuve arii 5zvaigžņu restorāni cepina nedēļu vienā eļļā, kamēr tā eļļa nav pārvērtusies par melnu smirdīgu zieķi neviens viņu nemaina, un tu brīnies ka zivs smird pēs sastāvējušas eļļas :D

Z zumanita 04.02.2015

Vilšanās? Kad ēdu šajā krogā (un tas ir vismaz pāris reizes, ja ne vairāk, mēnesī), tad vienmēr viss ir kā nākas! Apkalpošana ideāla, meitenes smaida un ir ļoti draudzīgas.kas reti sastopama citās ar ēdināšanu saistītās vietās. Ēdiens- vienmēr garšīgs un liela porcija, uzskatu, ka neatbilstošs cenai- vajag to pacelt, vai samazināt lielo porciju, ja tik zema samaksa. Nesaprotu, kāpēc cilvēkam ir šāds vērtējums-viss slikti. Laikam pats izkāpa ar kreiso kāju no gultas. Pietam, to neuzskatu tikai es, kad braucam ar ģimeni vai/un ar dtaugiem šeit pusdienot vai vakariņot, viss ir lieliski! Par ārzemju draug, kuri allaž ēd augstākās klases restorānos, i sajūsmā par šo krogu! Publisks fuj nievājošajam komentāram.

V vgdshjreklgjrdkhg 06.02.2015

Varu tikai piekrist šai sūdzībai... ēdiena kvalitāte ir zema

Inženieris 06.02.2015

"arii 5zvaigžņu restorāni cepina nedēļu vienā eļļā"

Nedēļa tas vēl nieks, ir arī tādi uzņēmēni, kuriem mēnešiem eļļas nav mainīta!

Ēd vesels!

S SUPERBOSS 27.07.2020

Bijām Vendena. Tur smirdēja pēc vecas eļļas. ne īpaši tīrs. Otrajos tikai cūkgaļu piedāvāja. Salātu vispār nebija. Maza izvēle un cenas neadekvātas. Liekas, ka tādu cūcību var tikai krievi uzturēt. NEIESAKU!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes