www.sudzibas.lv Glendeloka Briesmu lietas!

Glendeloka - Briesmu lietas!

Ja esi klients, kafejnīca „Vendene”un krodziņš „Glendeloka” šķiet kā mājīga vieta, kurā pasēdēt ar draugiem un radiem, garšīgi paēst un pavadīt nesteidzīgu maltīti labā gaisotnē. Personāls rūpējās par cilvēkiem cik labi spēj, taču darbiniekam šī vieta ir tīrākā elle. īpašniece Evija tiešām ir ku*e!!! Alga vnk smieklīgi maza, bet ikviens no darbiniekiem strādā slapju muguru, lai tikai celtu kafejnīcas un kroga labo vārdo tālāk. Ja tiek kaut kas saplēst, piem., steigā no rokām izkrīt glāze un saplīst- atvelk no algas, jo tā ir tīša inventāra bojāšana, nemaz nerunājot par ko citu, pati vēl ar to nesaskāros,bet,kolēģiem gan tā bijis. Darba stundas ir vidēji 9, 10 h, bieži vien 13h, kad nākamajā dienā jābūt darbā un priekšā atkal ilgi jāstrādā, personāls nav atpūties, noskrējies vairākas dienas pēc kārtas, daži mani kolēģi strādā vairāk kā 10 dienas no vietas, no rīta līdz vakaram, bet tas jau normāli, viena vai augstākais divas brīvdienas un atkal vairāk kā nedēļa no vietas darbā. Jāber podi, jāmazgā trauki,grīdas,viss,kur kas netīts... Alga? Minimālā? Kātad! Trūkst darbinieku? Ceru ka trūks vnm lai šīs bodes aizklapētu ciet... lai īpašniece saprot, ka reāli nav spējīga šādas vietas uzturēt, jo ar tādu raksturu kāds ir viņai, nedrīkst saukties par „īpašnieku”. Un kāda vēl īpašniece!? Visu viņas vietā kārto darbinieki, it īpaši darbiniece, kas smagi ieziepējusi un pati saņem lielu algu, jo ielīdusi Evijai dir*ā!!! Braukā ar mašīnu, kuru īpašniece „uzdāvinājusi”, lai pildītu darba pienākumus, bet pārvietojas savām vajadzībām vairāk nekā priekš darba. Esi kādreiz redzējis Glendelokas & Vendenes darba laikus? Klientu dēļ darbiniekiem jāstrādā ilgāk, lai tikai 1 vai 2 cilvēki paēstu. Bet ja vakarā nav cilvēku 10 min., tad jāslēdzas ciet un zibenīgā ātrumā viss jānokārto, jāizmazgā grīdas. Jānokopjas gan bāram, gan virtuvei, dažu min. laikā ,lai netērētu bez vajadzības elektrību un nepelnītu nakts stundas... Vnk cūcība! Vienīgais ko saprotu pēc darba Vendenē un Glendelokā ir tas, ka kolēģi ir forši, čakli un strādā par kapeikām, pacieš vadītājas bļaušanu par niekiem, diršanu, strādā izcili lai klientiem būtu smaids sejā, bet Evija tik kaļ plānus kā lai sapelnīto naudu iztērē- moš jaunas mašīnas iegādei priekš darbinieces? Vai jaunām kurpēm? Nez, to atstāšu viņas ziņā, bet noteikti pasaku vienu- nekad nestrādā šajās iestādēs! Nekad! Jebkurā gadījumā- nožēlosi! Brīnums ka 1x dienā paēst var bez maksas bet par kafiju gan jāpiķo pašam, katru dienu 1,50 euro jāatstāj, tas nekas, ja pat tādu nedzer, jāatstāj un viss. Labi ka no šīs vietas aiztinos, cik ātri manos spēkos!Ar mīļiem sveicieniem vēlot nepieļaut šādu kļūdu stājoties darbā šādā vietā.

F

Komentāri (1)

A alda112 02.08.2015

njaaa...Latvijaa straadaat par viesmiili ir "pashnaaviiba""...nu nezin muuseejie restoraanu, kafejniiu apmekleeshanas kultuuru...un par darba deveejiem vispaar nerunaasim...seriaals "rabinja izaura"atpuushaas..:D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes