Gjensidige - Zagļi

Это мошенники! Уговорили двух стариков застраховаться здоровье ( 200 евро с каждого) Отец прошел лечение в Гайлезерсе, все оплатил и с чеками побежал к ним за обещанной компенсацией. Ему отказали в грубой форме , обосновывая тем , что эти процедуры не входили в договор. Просто ужасное поимелово!

L

Komentāri (5)

Latviešu tautas 30.01.2015

Поподробней. каков возраст этих стариков? Максимальный возраст на момент заключения контракта - 65 лет.

L Lilianna 05.02.2015

Возраст 67 и 73 года. Договор был заключен в октябре 2014 г.

Latviešu tautas 05.02.2015

Ну так что ж вы не обратитесь в прокуратуру: это ж мошенничество чистой воды! Обратитесь в суд: он признает сделку ничтожной и фирму оштрафуют!

A Armands_Z 25.08.2015

Po vsej vidimosti tut ne idet rech o vozraste, a o procedurah, kotorie ne vhodjat v spisok oplachivaemih! Mozhet oni sebe plastiku lica delali :)
Ja pered ljuboj dorogoj proceduroj, kogda plachu sam - zvonju v strahovuju i utochnaju - oplatjat li mne eto!

A Annasaule 26.11.2015

Arī es vēlējos padalīties nepretīmnākšanā no šo apdrošinātāju puses. Ir bijušas vairākas apdrošināšanas kompānijas, ar kurām ir bijusi noslēgta veselības apdrošināšana, bet neviena nav bijusi tik nepretīmnākoša.
Galvenokārt tas attiecas uz gadījumiem, kad viņiem ir jāatmaksā nauda. Tad nu gan strikti tiek ievērots apmaksas termiņš 15 dienu laikā, ne minūti ātrāk!!!

Jā, un arī darbinieki nelaipni! Nav labs priekštats!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes