Komentāri (162)

M Miss 01.07.2008

Vieniigais esmu tur atstaajusi naudu... Ja tieshaam neesi ar gjiimi kaa modelei, nekas nebuusi... Attieksme arii chaabiiga. Vienreiz pa kaaju taa iedeva, ka kurpe nokrita :)

K karolina 02.07.2008

Ginta Budes modeļu aģentūrā mācījos pirms kāda laika, nu ko lai saka, meitenes tur pret jauniņajām diez cik laipni neizturās:(
Bet tā jau laikam visur, ka jauniņos nepieņem
Ja godīgi neko daudz tur ar nemācīja, vienīgi stundu gāju pa podestu, dzert ar ļāva tikai ūdeni:D visu pārējo vienkārši aizliedza, vārdu sakot no pašiem sākumiem mācīja kā ķļūt par anoreksiķi modeli.
Man gan pa kāju nav situši un ne pa vienu citu ķermeņa daļu arī ne, bet es tur neatgrieztos ne par ko!!!

A Austra 04.07.2008

mācījos tur 3 gadus!pec savas pieredzes varu teikt, ka si modelu studija domata lai vairak izkoptu gaitu, manieres, iemacitos skaisti kusteties!loti noderigi katrai jaunai meitenei!:)
Ginta Budes modelu skola ir prestiza pasaule un vini, atskiriba no citam Latvija "spicajam modelu skolam" suuta uz Milanu, Parizi, Nujorku utt tikai tiesam sajam biznesam piemerotas meitenes!
Man bija loti laba pieredze tur macoties, protams, ir bijusi ari gruti brizi, betr tas ir katrai meitenei kura uzsak tadu apmacibu!

D dārta 07.07.2008

mācījos tur pusotru gadu.
uz tavu ģīmi tur neskatās, jo modelei pēc būtības nav jābūt skaistulei. viņas uzdevums ir demonstrēt apģērbu. ja tu esi gatava strādāt ar sevi un tevī ir potenciāls, tu vari kautkas būt!
par modelēm anoreksiķēm tur nemāca būt! pats gints visu laiku meitenēm saka, lai viņas kārtīgi ēd, lai nav jāģībst. viņš, protams, uzsver, ka jāēd veselīgi.
jā, attieksme tur ir paskarba, bet tas vienkārši ir veids, kā atlasīt tās meitenes, kuras varētu psiholoģiski izturēt lielajā modes pasaulē :)

K kiki)) 09.07.2008

gints bude ir loti jauka studija... prostams, ka tur izturas pret tevi ka pret lielu, pieaugusu meiteni...man tur nav nekadu prblemu..un es nenozeloju, ka tur eju!!!
ja tu macies, cenities, tad pret tevi izturas labi, bet ja tu neko nedari... tad...
es tur eju jau 1, 5 gadu...tulit rakstisu testu un nemaz negribas iet prom...pie tam tur maca specialisti, gints ir makslinieks, kurs jau 18 gadus strada ar modelem..ta ka es viniem uzticies vairak, neka kaut kadam citam modelu agenturam...jjo visas modelu agenturas ir nemusas piemeru no vina... jo gints pirmais ari 1990 gada atvera modelu agenturu...

D dagnija 10.07.2008

a cik jaamaksaa pa 1 gadu gints bude modell skolaa?

K Karinalksne 05.05.2016

Tur par 10 mēnešiem jāmaksā 450€!

! !!! 11.08.2008

Muaahaha! Kurš - kurš? Vēlreiz- KURŠ pirmais atvēra modeļu agentūru? Kaut kāds bude? Pha! Ja kas, tad pirmā, vēlvienreiz atkārtoju, PIRMĀ MODEĻU AGENTŪRA Latvijā ir m/a "TERRI"! Ja Bude stāsta nevis to, kas paiesībā ir, bet TO, kā viņam grbētos, nenozīmē, ka ta ir patiesība, bet gan pavisam otrādāk!

L L.I.L. 13.08.2008

Hmmmm...man ļoti bieži viņi ir nākuši uz ielas klāt...vienreiz gribēju aiziet ar māsu paskatīties, kā tur ir, bet nesanāca laika...un mamma ar nav īpašā sajūsmā...jo man esot tikai 14 gadi...
Pie tam klases biedrenes staastot, ka tur dzenot iekšaa mazveertiibas kompleksus un ka tas Gints Bude esot pretīgs vecis...un taadaa garaa...
Starp citu..arii m/a "Vacatio" sūta meitenes uz ārzemeem, nevis tikkai Gints Bude...(Daaaaaaaa!!!)
Un vispaar...kurš teica to, ka modeles nekad nevar būt pārāk tievas????????? (Uzminiet nu!)
...Ja es ietu kādaa modelju aģentūrā...tad taa noteikti buutu "Vacatio" !!!
Bet, taa kaa es savu nākotni vēlos saistīt ar mākslu vai jurespondenci (jo šajās jomās man ir lieli talanti...), par spīti skaistajam, kalsnajam augumam, garajiem, zeltainajiem matiem, enģeļa cienīgai sejai...un šarmantajam, graciozajam kopskatam..(kaa jau noprotat, peec horoskopa esmu svari...), es tomēr laikam neiesaistīšos modeļu biznesaa...(par spiiti tam, ka arii šajā jomaa man ir talanti...)

Un veel kas...modeļu bizness ir viena netīra padarīšana...
(kaada jeega tam visam, ja tu ej pa ielu, un visi taapat domaa, ka tu esi modele...)

S Shawty 13.08.2008

Gints Bude reāli iekačā !!!

H H 20.08.2008

Gints Bude - idiots. Izturas pret meitenem ka pret kadiem dauniem un visu laiku apsmej visus kam ir ne loti modeliska figura. Prieks kam vins tad vinus panema sava studija? Idiotisms

A Ann 20.08.2008

par 18 menesiem jaamaksa 300 lati + 20 apgerbs

E estere 21.08.2008

es esmu gajusi agentura "Vacatio" un ko lai saka pasniedzeji tur ir super pret tevi izturas ka pret personibu... un galvenais ko saka ir tas ka ir jabut sev pasam tad panakt var visu... pat tev ir lielaka aizmugure par pienemtajiem parametriem... ja tev ir vajadziga atieksme izturiba un griba tad var visu...
jaaa!!! par gints budi ari esmu dzirdejusi visu... gan sliktu gan labu...
bet vienu lietu gan veletos uzzinat...
Kadas ir 1na nedela nodarbibas gints bude agentura???
jo agentura "Vacatio" ir fiziskas nodarbibas (pec izveles-pilates, airobika, vederdejas, un nike dancs)tad ir nodarbibas ar psihologu ar kosmetologu... aktier meisteriba foto un defile...
ka protams ir ari kopejie visiem jauki pasakumini... :)

L LīvaSproģe 22.08.2008

http://woman.delfi.lv/fashion_and_beauty/fashion_style/article.php?id=20228382

A alina 25.08.2008

Ginta Budes tērpu deonstrētāju studija būtu precīzāks formulējums šai organizācijai nekā modeļu aģentūra. Pirms sešiem gadiem pabeidzu šo iestādi un ieguvi ļoti daudz. Jā, nekļuvu par modeli, bet kā teica Gints:" Nevis šī profesija nav domāta man, bet es neesmu piemērota šai profesijai!" Tomēr ļoti būtiski mainījās attieksme pret dzīvi, pret sevi, pret ģērbšanās stilu...Jūs runājat par skarbu attieksmi no Ginta puses, bet profesionāla darbība šajā jomā pati par sevi ir skarba lieta. Psiholoģiski vājas meitenes neizturēs šīs profesijas spiedienu un konkurenci. Gints, darbam atlasa nevis skaistākās, bet spēcīgākās, gudrākās un tās, kuras gatavas smagam darbam, tās kuras gatavs pilnveidoties. Mans viedoklis ir šads- kā tu strādā, tāda ir arī attieksme pret Jums. Netikai Ginta Budes tērpu demonstrētāju studijā, bet jebkurā citā darbības sfērā.

K Kristina 15.09.2008

ziniet es pateik6u ka vienk daudzas meitenes kas te komenteja neko nejedz... kada starpiba kada studija visur ir nezeligi jo istai modelei ir jabut stiprai un japrot atstavet savu viedokli... nekadas memlas uz parizi milanu utt nelidos... es macijos Gints Bude studija 2 gadus un pateik6u ne reizi ne vienu vienigu reizi neesmu dzirdejusi no Ginta sliktu vardu mana adresata vin6 tikai mani slaveja... ne es neesmu nekada diza skaistule bet es loti centos un man tas patika tapec ta ari bija... es uzskatu ka viss ir atkarigs no pa6a cilveka ja tu centies dari un tev sanak neviens tev nebruks virsu

* ***** 01.01.2009

Pie Ginta eju gadu.Ja meitene ir ar raksturu un var atbildeet par sevi un buut skaista.Gints pret tevi apiesies labi.Ja meitene ir ar nedeeljas neķemetāmie matiem un ir sasvīdusi, kāds priekštats Gintam ir par meiteni.Viņš vēlās lai mēs izaugtu skaistas.Nepiekrītu jums.

A anonīms 02.01.2009

jaa tu neko negribi tu aŗi neko nesasniegsi.! jauki ir kritizēt, ka pati nekādas pūles lielās neesi pielikusi.! es kādu laiku gāju uz nodarbībām un manuprāt ļoti daudz ko iemācījos.! attieksme arī ir normāla. bet ja Tu neko nedarīsi, tad arī neko pretī nesaņemsi, kāda jēga pasniedzēijiem ar tevi tur to pustru gadu ''ņemties'' ja tik un tā tu ēdīši visādus sū*us un negribēsi būt sievišķīga?!
ir vienkārši jāgrib darīt un tad arī pret tevi viss būs labi!
un tā aģentūra manuprāt ir labākā Latvijā!

E easy-bitchy 08.01.2009

nozeloju ka iztereju tur pusotru gadu savas dzives.. ziniet, par tadu naudu es ari majas varu turpu shurpu pa dzivokli uz pirkstgaliem staigat. ne vinsh iemacija krasoties, ne stila izjutu.visu laiku skatijamies klipus pa tv un klausijamies Madonnu. Toreiz bija tada pasniedzeja Aija, un labi atceros, ka es vareju sakumpusi nodefileet pa podestu, shi pat man neaizradija...Velak aizgaju uz citu agentuuru, kur man pateica, ka jaa pec Budes visas meitenes ir kompleksu nomaktas, uz mani tas par laimi neattiecaas...kolektivs gan tur bija jaukts, sadraudzejos ar daudziem. Bet toreiz ( nezinu kaa tagad) bija tada līmeņu sistēma. grupa a, B, C, D TOP un E, respektivi no vienas grupas, ja biji ok tiki nakamajaa, visprestizakaa protams Top, kuraa ari norisinajas kastingi, atkritejas tika E...un tad kad piemeram bija jaatstraadaa Top meiteneem kavetas nodarbibas, vinjas naca uz E un runaja, ka shiet smirdot ka mistkastee... Be saku godigi- bude talak bida tikai tas meitenes kuram jau ir dotibas un nekas nav janosliipee vai jaiemaaca...parejaas vinsh kaut njems 100 kg smagu briesmoni lai tik samaxaa un defilee turpu shurpu pa podestu...Tapec jau skolaas un uz ielaam nak klat tie budes agenti un piedavaa, jo vinjiem galvenais nokast naudu.Siikaas uzreiz safanojaas, ka redz modele bushu...Es zinu ka izklausos pec mosh looseres, kas dirsh jo neko nav sasniegusi, be piedodiet, es neko ari neesmu ieguvusi, vnk veeja izmesta nauda.

S siikaaa 13.01.2009

maacijos un veelaak arii stradaaju sjajaa agjentuuraaa, tas cilveeeks man ir daudz devis, lielu paldies varu vinjam pateikt par visu, ko vinjs man ir iemaacijis, devis pasjapzinju, meerkji, paspaarliecinaaatiibu...zinu taas meitenes, kuras te to negatiivo dzen augsjaa, ja meitene tiesjaam bija bezceris, tad vinjs brauca virsuuu, un ne jau taam duusjiigajaam vai iisajaam, bet gan taaam, kas tikai naaca tur klachoties, slaistiities un neko praatiigu nedariit, taa vinjs arii brauca virsuu, paareejaam tiesjaam neatceros, ka buutu, ko rupju vai aizvainojosji pateicis:) taakaa nevajag, ja gribi iemaaciities briivi un pareizi kusteeties, tiesjaam maaciities un uznjemt visu jauno tad drosji vari iet uz turieni:)

S sss 13.01.2009

jus par to Gintu runājat tā kā par nezin kādu cilvēku. Pretcitām labs, citām slikts. Nepazīstu viņu nemaz un nav ne jausmas kāds viņš ir. Bet nedomāju, ka pret kādu viņš būtu slikts, vnk šajā sfērā strādājošie cilvēki tādi nav un neatļaujas tādi būt. Tas vnk nav loģiski. Esmu pārliecināta, ka viņs nav nekas slikts, reāli arī tad viņš nebūtu sasniedzis to, kas viņam ir tagad ;)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes