www.sudzibas.lv Veselības Centrs Pļavnieki nepreiza diagnoze, riebīga attieksme

Ginekoloģe svetlana volkova - nepreiza diagnoze, riebīga attieksme

Neiesaku apmeklēt šo speciālisti, jo izrādās, ka viņa ir "padomju laiku" ārste ar visiem no šī termiņa izrietošiem apzīmējumiem. 7 minūšu ilgā sarunā noteica diagnozi, bez apskates, bez analīzēm. Sievieti kura nāca stāties grūtniecības uzskaitē, apzīmogoja ar citu diagnozi, nosūtot uz asins analīzi un maksas USG. Nejauši ieraudzīju diagnozes kodu, pēc kura atradu internetā, ko tas nozīmē. Šādiem "speciālistiem" gan nebūtu jāstrādā ar cilvēkiem, ka pat vienkāršu latviešu valodu nesaprot. Neejiet pie viņas, neiesaku! attieksme briesmīga.

S

Komentāri (4)

SvetlanaVolkova 29.08.2014

Bet mani izcenojumi toties ir lieliski, gluži kā cenas MAXIMA veikalos

ilmaars 29.08.2014

Vai ta' visas Svetlanas ķertas? Atceros vienreiz saistībā ar paziņām, aizgāju pasēdēt aiz durvīm, tur meiteni izmeklēja ar usg un nokaunināja, ka nav atnesusi iepriekšējos rezultātus, kuri vienkārši pazuduši sunim okstā.

ilmaars 29.08.2014

Tas par to, ka zinu vienu citu tādu ārsti, kura sevi uzskata arī par meistari medicīnā, bet nemāk pat pieklājīgi parunāt ar pacientu.

SvetlanaVolkova 29.08.2014

Es esmu laba ārste, pajautājiet maniem kolēģiem. Nav nekā vērtīgāka par bagātu darba pieredzi, esmu bijusi pat kasiere MAXIMA veikalā

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes