ginekoloģe Svetlana Andrejeva - nekompetenta attieksme

Ziniet, tik nekompetentu ārsta attieksmi vēl neesmu nekad saņēmusi. Biju dzirdējusi, ka poliklīnikās šī attieksme mazliet pieklibo, bet tā kā bija steidzams pieraksts nepieciešams un visur citur bija pilns , noriskēju un atnācu uz šejieni. Pierakstījos pie doktores- ginekoloģes Svetlanas Andrejevas. Tas ka ārsts, pieņemu ilgu laiku strādajot, knapi pārvalda valsts valodu priekš manis vel būtu mazāk svarīgi, bet tomēr iznākusi no kabineta, sapratu, ka gudrāka neizgāju.
Velējos, lai man apstiprina grūtniecību.. Atnācu, pateicu, ka ir aizdomas....Daktere ieplētusi acis mani vēl neapskatījusi jautā-- Un ko jūs plānojiet darīt ar savu grūtniecību??? uz ko es spēju oponēt tikai, to, ka jautājums ir diezgan netaktisks, tā kā nēesiet mani pat apskatījusi...
Neviens aparāts ar kuru varētu iekšējos orgānus apskatīt, un konstatēt grūtniecību -nedarbojas.Daktere brutāli, laikam pēc sentēvu metodēm, ņemot viņas cienījamo vecumu, baksta man vēderu , ka sajūta ka pirksti pieskaras līz mugurkaulam. Neko īsti nesaskatījusi , jo pēc viņas teiktā '''visi spogulīši par mazi, neko neredzu''' pasaka man--- nu jā, vispār varētu būt grūtniecība, bet tagad vēl neko jums nevaru apstiprināt.. Jau samierinājos, ka iznakšu laukā, tik pat gudra, kā ienācu, apsēžos, lai saraksta papīrus... šī kundze man jautā--- tad es uz lapas atzīmēšu ka jums grūtniecība, labi??? nu ziniet, tāda spriedelēšana vien sanāk, manuprāt, pilnīgi necienījama ārsta attieksme. Kā rezultātā, izniekots laiks un līdzekļi, bet jēga nekāda.

Komentāri (1)

M memmesmeitiņa 21.06.2013

Ak, nekad nedomāju, ka viņa vēl reāli pieņem pacientus. Domāju, ka palīdzēt var tikai savām vienaudzēm. Tas vēl būtu jādzird, kādas padomju medicīnas lekcijas viņa mums lasīja un mēģināja ieborēt vēl pirms gadiem četriem nodarbībās. Diemžēl, kādreiz laba speciāliste, kas nav spējusi (vai nav gribējusi) turēt līdzi laikam.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes